Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
7.5.06 14:55

Ahoj Chipsy
Já jsem taky doma. Jen ležím a funím asi jsou nějaké erekce na slunci. Taky jsem jak mátoha. Manžel ještě spí. Celá rodinka si dala po obědě dvacet. Prostě žádný výlet, válíme se v posteli. :lol:
Mně se dělá zase špatně z vody. Pijeme vodu z vodovodu a nějak mi přestala chutnat. Minerálky pít často nechci. Slazené a sycené nápoje, to je samá chemie.

Kontrakce jsem měla taky. Dneska je vážně něco ve vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
7.5.06 14:57

Jé ahoj MIAA. Taky jsi raději doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.5.06 15:08

Ahojky Lůca235,
no já už mám dneska po výletě.Byli jsme s manželem a jeho synem na minigolfu a pak se projít na Vyšehradě,protože jsem tam ještě nikdy nebyla no teď pěkně po obídku už jsme zase doma a jelikož dávají formule 1 a manžel zabral telku,tak jsem utekla k počítači.Mám toho chození poslední dobou už nějak moc,je to náročný,připadám si jako zadřená lokomotiva :P :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.5.06 15:13

Ahoj mamky,
taky jsem doma, výletovali jsme včera a dnes odpočíváme :D
Dnes v noci jsem se vzbudila ve 4 a nemohla usnout ani se otáčet, měla jsem pocit, že se mi chce pořád na záchod, i když jsem se z něj zrovna vrátila a navíc jsem měla děsný tlaky v břiše, prostě hrůza :?
Právě jsem došila malou deku mimámku do autosedačky a mám fakt dost :(
V televizi nic nedávaj, takže se celkem nudim, přemýšlím, jestli bych neměla jít spát :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.5.06 15:17

Celý „podvozek“ mě bolí už nějakou dobu, ale dnes je to fakt síla. Že by vážně něco na slunci? No, možná na tom něco bude - i dcerka je od rána nějaká ukňouraná.
Při prvním těhu jsem nic podobného nezažila (pár křečí do lítek a to je vše). Prostě jsem lítala až do porodu úplně v pohodě, ještě den před porodem jsem byla na výletě :! Tentokrát je celé těhotenství úplně jiné - na začátku jsem sice tak moc nezvracela, ale zle mi bylo fest a po měsíci, kdy jsem se cítila nádherně, mě už pořád něco bolí. Ale podle doktorky to bylo vždy normální a v pořádku. Opravdu??? :evil:
Luco, taky jsem donedávna pila jen vodu z vodovodu, ale poslední dobou už mi nějak neleze. Nechápu, čím to je :? . Přesedlala jsem na džusy a čaje, ale jaksi mě to neuspokojuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
8.5.06 09:15

Holky já to včera vzdala a šla jsem spát. Asi bylo opravdu něco ve vzduchu. Večer se mi totiž ulevilo.
Dneska jedem na výlet. Asi do zoo. Áňa tam chce, tak uvidíme.

Ráno jsem šla do ledničky dát polévku ze včerejška. Zapomněla jsem ji na kamnech, tak aby náhodou. No a u lednice mi vyjel hrnec z ruky a polévka se rozlila po kuchyni. Manža se chechtal do té doby než musel vše vydrhnout. Musel totiž vše z kuchyně odtahat a vyčistit. Polévka slepičí takže mastná. No hrůza. Zase jsme si udělali neplánovaný velký úklid v kuchyni. Bez reptání vzal hadr a vše uklidil. Já jsem pak vytřela naposled mopem. Teď mám prý odpočívat.

Chipsy - já jsem zkončila na těch sladkých chemických limonádách. Dělám všechno proto abych je nemusela tak často pít. Taky jsem měla ráda vždy jen obyč vodu z kohoutku, ale teď je mi z ní na zvracení. Čaj a džus mi taky neleze. Nejraději mám vše co má bublinky. Jako kdyby tělo vědělo, že když budu kojit, tak bublinky nemůžu.
Moje druhé těhu je taky naprosto jiné. První jsem měla vysoký tlak, musela jsem ležet týden v nemocnici. Teď ho mám naopak nízký. Skoro nic mě teď netrápí. První těhu jsem přibrala 20kg a teď mám „jen“ 14kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
8.5.06 09:51

Ahoj holky,
manžel mi odjel do práce, tak jsem se vrhla na emimi. To byla ale fuška to všechno dočíst :P
Dala jsem nějaké fotky do fotogalerie, tak se pokochejte mým zpuchlým obličejem. Jsem nalitá vodou, tak doufám, že brzy po porodu zase splasknu. Vypadám příšerně :( až skoro nepoznávám sama sebe.
Sedím tady u PC asi hodinu a asi to vzdám. Malé se to nějak nelíbí a dává mi to řádně najevo :(
Tak si hezky užívejte dnešní volný den, D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
8.5.06 10:15

DanieloB - nevím, kde vidíš otoky. Vypadáš nádherně :oops: hubená mamina. Někde jsem četla, že my sebe ke konci těhu vidíme opuchlé a neforemné, ale okolí nás vnímá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
8.5.06 13:28

Ahoj maminy,

tak jsem se konečně dostala k netu. Měla jsem a mám práce jako na kostele. Ale zase můžu s klidným svědomím porodit. Mám v podstatě vše připravené. Komudu v Ikee jsme koupili, přebalovák na ní vyrobili, koupila jsem na něj i tu přebalovací podložku. Vyzvedla jsem si poslední věci na miminko, včera vše vyprala a vyžehlila a teď už to musím do té komody jen naskládat nějak asi podle velikostí, aby se mi vše nepletlo dohromady. Mám takových oblečků, že budu prát nejspíš tak 1× týdně a možná kdybych nechtěla, tak bych ani nemusela. Ještě si přes net objednám nějaké plínky a tetra osušky. I s poštovným mě to vyjde o trochu levněji než v obchodě a jsou hezčí než co jsem viděla. taky jsme si přivezli kolébku a v ní už mám peřinky, které mají přijít do kočárku, ale padnou i do kolébky. Finále všeho bylo, že jsme si s manželem prohodili strany na posteli v ložnici, to abych já spala blíže k mimi. Noc to byla zajímavá, oba dva jsme byli z toho nesví. je to děs když si člověk zvykne na svoji půlku postele :-) No musím trénovat nedá se nic dělat.

Dneska jsme za:,–(ili konečně muškáty a manžel před chvíli vypadnul lézt po skalách, takže já se už vidím v posteli. Mám toho všeho plné zuby a jsem docela i ráda, že tu mám teďka klid.

Jinak doufám, že ty včerejší erupce a bolesti všude možně jste přežily bez úhony a je vám už lépe.

DanielaB
Proboha o jakých opuchlinách to mluvíš. Jsi krásná a hubená maminka. Souhlasím s Lucou. Kdyby jsi viděla mně, nejsem moc opuchlá, ale připadám si taková celá volezlá. Budu muset udělat nějakou pořádnou údržbu celého těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.5.06 14:12

ahojky, zdravím vás všechny. Sem tu skoro ob den a čtu vaše příspěvky, jestli jste na tom aspoň trochu přibližně jako já. Ale zajímala by mě jedna věc. Kdy budete kupovat kočárek? Já mám termín 19.6.2006, tak přemýšlím, jestli už pomalu není čas. A ještě bych se poptala, která značka je lepší? Tako nebo Bebetto? Máte někdo nějaké zkušenosti? Moc děkuji. Užívejte si prodlouženého víkendu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
8.5.06 14:27

Svobča
Ahojky, tak já už mám kočárek koupený. Myslím, že je na čase. Mimi se může vyklubat kdykoliv a co potom. Jinak co se týče těch značek co jsi napsala, tak moc nevím, příjdou mi oba dva srovnatelné. Ale můj typ kočárků to není. Jsou na mne moc nízké. Já jsem si koupila Inglesinu Magnum s nafukovacíma kolečkama. Také žádný zázrak, ale je příjemná na ježdění, lehoučká a dobře se skládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.5.06 14:46

monika26 - ahojky, díky za odpověď. No já mám strach ještě kočárek kupovat, jinak už mám všechno připravené. Víš, loni sem přišla ve 25. týdnu o mimčo a tak mám strach, abych něco neuspěchala nebo nezakřikla, jenže to bych taky na druhou stranu neměla mimčo kam dát nebo co mu oblíct. Fakt nevím, nervy budu mít až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
8.5.06 15:09

Svobca
Ale říká se, že nesmíš mít kočárek doma, tak ho uskladni třeba u rodičů či nějakých známých. A o zbytku jako o postýlce a oblečení jsem neslyšela. Já mám také kočárek u taťky a zbytek už nachystaný. Já myslím, že tentokrát jsi už dost daleko a že vše dopadne určitě dobře a na minulou zkušenost zapomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.5.06 17:41

Ahoj,zdravím všechny maminky.
Moc bych prosila o radu jak tady dostat metříky.Na TicketFactory jsem si je vytvořila,ale nevím jak je dostat tady.
Děkuji moc.

Svobca -kočárek jsme koupili minulý týden,uskladnili u rodičů,ale nejraději bych na něj jezdila každý den koukat :D postýlce manžel provedl generální opravu a máme ji doma (zatím rozloženou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
8.5.06 17:46

Holky s těma otokama jsem měla na mysli hlavně obličej. Tak nějak si vůbec nejsem podobná :P To že mi trochu vyrostl zadek nějak přežiju, ono se to kojením zase nějak spraví :D Ale díky za podporu, člověka to potěší, já už si připadám jak balón. S manželem jsme si už taky vyměnily strany postele. Spala jsem totiž u stěny a tak jsem měla docela problémy z té postele vylézt. Ne že by mi to vadilo :P

Kočárky - my už máme taky dávno nakoupeno. Slyšela jsem, že Tako jsou dost poruchové, tak bych popřemýšlela o jiném. A jestli máš strach z pověr, nech si kočár až do porodu v obchodě. Dneska by to už neměl být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí