Poradna duly
Jana Čurdová
Tak síťovaný kalhotky jsem si raděj nezkoušela, asi bych měla strach, že se smíchy po…m
, a to bych v těch síťovanejch zažít vážně nechtěla
.
Stejně nevím, jestli je využiju - mimi je pořád nožičkama dole, protože mě nic nekope do žeber, ale spíš na druhé straně - taky to je zážitek.
Kostrč ani stydká kost mě netrápí, zato spíš ty menstruační bolesti
.
Vložila jsem do fotogalerie - Květňátka a červňátka 2006 dvě fotky z poslední doby. Holky ještěže má být teplo, protože já už se pomalu nevlezu do žádný bundy. Jo a trička jsou mi taky všechny krátký
.
Hned jsem jí za všechny poblahopřála
, ale jestli chcete osobně, její mobilčíslo je 739 046 757.
Já tomu nemůžu ani uvěřit!!! Ono je to vážně blíž, než jsem si doteď připouštěla ![]()
jééééééééžííííííííííííííš, tak tak brzo jsem to nečekala. Mně se chce z toho brečet!!!!!!
Petulo, gratuluji a přeji samé radosti s mimískem a hodně mlíčka!!!!!!!!
Hergot neumím psát velká a barevná písmena
![]()
Velká gratulace prvnímu miminku i mamince!!!!!!!!!!!!!!!!! Hodně štěstíčka, zdavíčka a taky mlíčka!!!
Tak to je překvapení, to je fofr!
A já si myslela, že máme ještě spoustu času!!!! To abych si s tou výbavičkou pospíšila! ![]()
DanieloB
Koukám, že máte s Petulou stejný termín porodu, tak si dej radši nožky k sobě
![]()
Ahoj těhulky
![]()
tak jsem se musela taky nakonec zaregistrovat, jinak mi nešly posílat zprávičky, byla jsem z toho hezky naštvaná, když jsem několikrát napsala takový román a ono to nešlo poslat, hlásilo to nějaký chyby, tak ted to bude snad OK ![]()
Tady přibylo tolik příspěvků za víkend, že jsem to ani všechno nečetla.
Konečeně se můžu trošku pohybovat, jinak jsem ležela celý měsíc jak lazar s nohama nahoře, aby jsem neporodila dřív, pořád se malá tlačila ven, čípek se zkracoval, ale ted je to lepší, Dr. mi říkala, že kdyby už porodla tak je malá v pořádku, ted už jen nabíráme na váze. Jsem 36tt, mám navíc skoro 15 kg a v pase 108cm(původně 70). Cítím se jak mamut, mám strašně těžký nohy, ale už to máme za pár, tak to už vydržíme…
Kalhotky do porodnice jsem si koupila ty sítovaný, dají se i vyprat, 5 ks za 80,–( Abri-net) a vložky mám ty porodnický 100ks.
Výbavičku už mám nachystanou, jen sbalit tašku do porodnice a můžeme vyrazit…
Ve čvrtek jdu k Dr. pro výsledky z krve a stěry z pochvy a už mě posílá do porodnice na monitor, tam budu chodit až do porodu.
U nás je krásně, už se těším jak budu jezdit s kočárkem…
Tak budu končit, snad se to odešle a budu moct tady dál psát…
Mějte se a hezký den mimíškům
![]()
Jéééééééé, to je nádhera!!!!
Petule moc gratulujeme a hlavně at hezky rostou a mají dost mlíčka
![]()
Už se nám to teda hezky krátí a začne plnit miminkama, asi jdu sbalit tu tašku ![]()
Petula, gratuluju ty lumpe!!!! Vždyť tu ta baba ještě před chvílí byla. No jsem v šoku a taky závidím, že už to má za sebou. Snad jsou oba v pohodě.
Šmankote, já snad začnu tu tašku opravdu balit
![]()
Zkouška metříku, tak snad jsem to do toho nastavení správně vložila ![]()
Moni nestraš!! já čekám až na toho 21.5., kdy začíná blíženec. A ještě (narozdíl od Petuly
) necítím, že by se mělo něco dít. Ale je fakt, že mě ta její sms dostala, úplně se mi klepaly ruce, když jsem to četla ![]()
Jo a to nastavení velkých a barevných písmen je v tom modrém poli, nad tím, kam píšeš příspěvky.
Dneska jsem málem dostala infarkt! V obchodě se ke mě ze zadu přiblížila nějaká starší paní a šáhla mi na rameno. Jenom mi chtěla popřát, ať mám zdravé mimi a ať to nebolí. Jak jsem byla zamyšlená a ona na mě promluvila, neměla jsem k němu daleko (tomu infarktu) ![]()
DanieloB
No a co všechno ještě víš?? To Petula psala, že něco cítí? Nějak si už nevzpomínám??
Petula psala někdy minulý týden, že jí není nějak dobře, takysi to moc nepamatuju. Počkej chvilku, zkusím to najít ![]()
Jé já tady řeším se sociálkama mateřskou. Protože pobírám ještě rodičák a teď se dozvím, že už se rozpadáme.
![]()
Už jsem Petule blahopřála smskou.
Jé já závidím, žádná vedra v těhu ji už nečekají. Hlavně aby byli oba dva zdraví. Štěstí příjde samo. ![]()
Koupila jsem si jedny síťovky. Kdyby mi je náhodou v porodnici nedali. No vzpomněla jsem si. Když jsem je viděla, tak se mi na tváři udělal takový škleb. No co, hlavně že budu větrat. ![]()
Jdu vařit. Dneska jsem poprvé vytáhla těhu šaty na léto, ale vzala jsem si přes ně raději svetřík.
Malá jde dnes s tátou na zápis do školky. Už se moc těší.
Psala ve čtvrtek, že měla ve středu strašně silný poslíky, o dost horší než MS bolesti. Ta se má, už to má za sebou
Já ty poslíčky mívám taky, ale zatím se nic neděje.
Posílala jsem jí sms, ať napíše více, až bude mít čas a chuť. Teď se asi dává dohromady po porodu a užívá si Filípka
Jééé jak já jí závidím ![]()
tak to jsem zvědavá co ti napíše. Od teďka budu ze všech poslíčků ukrutně vyděšená. Mám občas jen malé takovéty menstr. bolesti, tak snad se nic dít nebude. No mně kdyby teďka praskla voda tak bych byla tak vyplašená, že si to nedovedu představit. Opravdu na to nejsem vůbec připravená!!
Holky já jdu ven se na chvíli projít a koupit si rajčata. Chci je za:,–(it na balkoně
tak jsem zvědavá až se vrátím zda se nám to tu rozroste, že DanieloB
![]()