Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1052
9.5.06 14:38

hu

Já se nevážila od víkendu kvůli tomu, že tu byla máma. No první jídlo co uvařila byl bramborový salát s řízkem. :lol: :lol: :lol: A pak to pokračovalo dalšíma chuťovkama. Ale kašlu na to, chci si to jídlo pořádně užít. Pak budu ráda když budu mít na sebe chvilku času, abych si udělala něco k snědku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.5.06 14:38

Luca235 - jo tak úřady si žádají své. Jak je málo papírování, vždycky je něco špatně :D Ať vám to u zápisu dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.5.06 14:39

taky jdu odpočívat. Hodím si nohy nahoru. Malá je najezená a napitá snad už nic nebude potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.5.06 14:39

Ahoj holky,
taky jsem mezi vás patřila,ale ve 3. měsíci jsem o miminko přišla.Nedalo mi to a nakoukla jsem k vám,jak se vám daří.Už se vám to blíží.Tak přeju pohodový konec těhu a velice rychlý a bezbolestný porod a hlavně ať už máte brzo v náruči ty své malé uzlíčky.Mějte se.Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.5.06 14:45

Lenko - moc děkujeme za palečky a za podporu…a tobě taky držím palce, ať se ti podaří brzo otěhotnět a ať to dotáhneš už do konce 8)

Já mám nabraných 9kg a to mi na začátku vyhrožovali kapačkama. Jenže všechno to mám nabraný na bříšku. Já sama asi nemám nabranýho nic, takže asi budu mít po porodu zase zpátky svých 48 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
9.5.06 15:02

Tak jak tak čtu, tak tu budu sama??? Já se právě vrátila z procházky a vše dočítám a dozvím se, že jedna jde spát, druhá odpočívat a třetí na zápis či co? To je teda morálka :lol: :lol:

Už nevím kdo tu reagoval na moje rajčata, tak nejmenuji. My nemáme zahradu, ale velkou terasu a tak si jich pár letos poprvé zkusím frknout do velkého květináče. Na zahradě bych se na ně asi vykašlala. Takhle jen vylezu z kuchyňoobýváku a mám hned zalito a žádná práce.

Zase jsem venku vlezla do sekáče a pokoupila dva kousky oblečení. Jeden takový overálek na spaní, ale úplně malý, takže budu ráda, že bude hnedka po narození. Doufám. A pak takové krásné bílé něco na ven, jsou to jako dupačky, ale kraťasovité. No nádhera. Jen to snad radši nebudu říkat ani manželovi. Mám už strašně hadříků, ale zase pravda, že 90 % jich je popůjčovaných,tyto budou aspoň moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
9.5.06 15:06

Mě taky vyrostlo jenom břicho a trošku takový to čemu se říká madla lásky - no prostě špek nad bokama. Jinak musim říct, že třeba ruce nad loktem mám štíhlejší - nejsem takovej macan - za začátku jsem zhubla 4 kila a i zadek mám trošilinku menší tak snad to vydrží.

LenkaP - já jsem si zrovna nedávno četla první stránky naší diskuze a říkala jsem si kam zmizely ty co to tady zakládaly. Je mi líto, že u tebe zrovna z tohohle důvodu - tak přeju taky aby si se znovu do nějaký diskuze aktivně zapojila a až do konce.

Ale je pár holčin co jsem aktivně chodily ještě třeba v březnu a kde jsou? Jsou v seznámku, ale kde nic tu nic… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
9.5.06 15:07

Zrovna před chvílí jsem chtěla napsat KDEPAK MÁME MONIKU26 - NERODÍ SNAD? :P :P :P ale řešila jsem tu postýlku tak si mě předběhla a dostavila se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
9.5.06 15:24

Zlatíčko
NERODÍM!!!!!!! A snad ani v nejbližších dnech nebudu. Ale jestli si můžu postěžovat tak mě děsně bolí záda a chodím jak Baba Alibaba. Auuu Auuu

Myslím, že spousta holek měla internet jen v práci a pokud jsou teď doma tak se sem nedostanou :-( Já mám doma také stále připojení z práce a to už do práce nic nedělám, ale nikdo ho po mne nechce. Ale až to příjde tak budu brečet. ale manžel je připraven pro náhradní řešení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
9.5.06 15:27

Holky pozor!!!

TCHÝNĚ pod barákem!!!!!!! Tak jestli se odmlčím tak nerodím, ale věnuju se jí ano?? Přijela obdivovat mojí novou komodu a hadříky na mimi :-( :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
9.5.06 15:39

Takže nakonec jsem tady zůstala sama já :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
9.5.06 15:44

Zlatíčko
Tak tchýně zatím nikde. Nejspíš se zarazila u babičky. Jinak jsem v této mezipauze za:,–(ila ta rajčata a zrovna se žene buřina a doufám, že v lepším případě je ubije. Ten horší případ by byl kdybych z té bouřky začala rodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
9.5.06 16:06

Já jsem v práci - makám jak šroub - po tom co se sem už víc jak měsíc chodim jenom flákat a po bouřce ani vidu ani slechu :)
To se mi stává furt, že jakmile vyndám ven nádoby s muškátama tak začne mrznout nebo přijde krupobití. Loni jsem za:,–(ila rajčata a přišla vichřice - asi 3 keříčky to nepřežily.
Tak to radši přijit o rajský než teď rodit proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
9.5.06 16:15

Zdravíme nastávající maminky a blahopřejeme už novopečené mamince a mimíškovi!!! Též zdravíme Lenkap a přejeme brzké těhu :-) Mamindy, má některá z vás skvělý pocit, že mimi přijde každým okamžikem? Jsem naprosto mimózní, myšlenkami úplně někde mezi zemí a nebem. Nejsem schopná se na nic soustředit, v noci mě chytaly poslíčci a jací!, mimíšek už se asi taky v bříšku nemůže porovnat, připadám si fakt zvláštně. Ale je možné, že je to díky únavě z celého víkendu, ujeli jsme s mužem přes 800 km v autě a běhali po nákupech a návštěvách…Celé těhu jsem byla vcelku v čase a prostoru, ještě minulý víkend mi kamarádka, co tu byla na návštěvě, říkala, že su na svůj stav nějak moc v poho a příjemná. A teď je to tu…začínám dost plašit a hlavička mi nebere. Tak jsem zvědavá, zda mě intuice a mé tělíčko informuje správně (tedy jestli já mu rozumím dobře) a to, že se tak do dvou týdnů můžu těšit :-) Zítra jdu na kontrolu k doktořici, tak se jí zeptám, co se všechno u nás v porodnici dostane. A to mi teprve zítra bude vypisovat papíry na mateřskou. Podle ní jsme ve 34. týdnu, nedá si říct a nedá, že podle UTZ jsme ve 36. t. Jsem z ní už nervózní, jí se to povídá, že je jedno, kdy mimíšek přijde…ona nemusí ještě objednat plenky, olejíčky atd :-))) Ba ne, pohoda. Je to docela sranda, koho znám - známí, kamarádky, všechny se už pokoušejí o těhu nebo už těhu jsou. To se nám to hezky rozrůstá ta populace a samí bezva lidi. Kéž by na rostoucí populaci v našem malém městě zareagovali školky a zlepšily tu úroveň. Mějte se krásně. PS: prosím nějakou maminku, aby mi tu ve stručnosti napsala seznam, co má v tašce do porodnice. Nemám sil listovat zpátky nebo si to tu hledat :-))) Díky, zmožená Faninka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
9.5.06 17:13

Teda, já sem vždycky vlezu, když už tu nikdo není. Teď jsem dočetla příspěvky a lapám po dechu...............!!!První mimíšek!!!Óóóbrovská gratulace a přání všeho nej :lol:

Já si teda smím dovolit porodit až po 1.6., kdy mi půjdou dělat okna.No, myslím, že se mě určitě mimísová bude ptát, co?Takže po té zprávičce jdu zítra prát, sbalit tašku do porodnice a dokoupit malé nezbytnosti.

A to si představte, jen tak jsem zkoušela volat do Krče, jestli opravdu stačí se tam registrovat, až mě tam pošle dr. a ne, ne. Měla bych se tam dostavit co nejdříve, nejlépe v tomto týdnu a sepsat nějaké info o mě (asi porodopis nebo co). Tak to bude fakt hezký den, nejdříve zubař a pak porodnice.

Včera jsem hodila pěknou hubičku. Byli jsme na zahradě, tam štěrk, tak si to pěkně kráčím, najednou jsem ztratila rovnováhu a bylo to dopředu, dozadu, až nakonec jsem skončila na všech čtyřech a v zádech jenom slyším hlas, miláčku, jsi v pořádku?Tak snad mě má chytat, né? Kde byl? Takže mám odřená kolena, dlaň, ale mimísová je o.k. :lol:

Holky, jak se vám spí? Já mám pocit, že už se nemůžu vůbec převalit z boku na bok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí