Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
8.5.06 20:11

monika26-já věřím,že už zítra bych měla problém metřík vytvořit :D
ty bouřky mají nějaký vliv na porod? já bych brala nějakou radu na uspíšení porodu,alespoň o 14 dní. já přenášela skoro 14 dní a to jsou pěkné nervičky

na ten seznámek mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.5.06 20:42

Dobrou noc všem maminkám a miminkám.
Strčila jsem se do seznámku.

TP, NICK, Věk, Bydliště, pohlaví, jména, porodnice
1.6., Peta28 - Beroun, ?, Vendula, Marek, Hořovice
1.6., DanielaB -27, Brno, holka, Elen, U Milosrdných bratří
1.6., Petula -26, Králův Dvůr, kluk, Filip, Hořovice
3.6., Gabik -30, Praha, kluk, FN Motol
3.6., Janina -26, Plzeň-jih, překvapení, Anička, ?, Plzeň-Slovany
4.6., Xmarketa -36, Brno, překvapení - Dalibor, Eliška, Ivančice
5.6., Michello -28, Fulnek, holka, Klára, Frýdek-místek,
6.6., Theresie -29, Praha, překvapení, U Apolináře
7.6., Maarky -30, Kolín, kluk, Kolín
7.6., Marry -25, Olomouc, holka, Nikolka, Šternberk
9.6., Petricka -31, Ostrava, ?, Daniel x Alice, Ostrava Fifejdy
12.6., Faninka -26, Šumperk, kluk, Pavel Šumperk
13.6., Veverca -27, Olomouc, kluk, Matýsek, FN Olomouc
14.6., monika26 -26, Praha, kluk, Mikuláš nebo Tadeáš, ?
15.6., Luca235 -25, Teplice, holka, Silvie, Ústí n.Labem
15.6., EvaK -27, Šternberk, kluk, Šternberk
16.6., Novia -23, Přerov, kluk, Tobiáš,?
16.6., Luonar -24, Stařechovice, asi holka - Iva,Adélka, Prostějov
17.6., LenkaKa - 28, Popice, ?, ?, Brno-Bohunice
18.6., Janulenka -28, Praha, holka, Podolí
18.6., Zlaticko -28, Praha, holka, Krč
18.6.,Hanah - 36, Ostrava,holka, Viktorie, FN Ostrava
20.6., monika11 -31, Praha, holka, ?, ?
21.6. Josefka -32, Plzeň, ?, Anna, Adam Plzeň
21.6. chipsy-26, Prostějov, ?, Radim, Aneta, Prostějov
23.6., Vlcice76 -29, Neratovice, překvapení, Podolí
24.6., Gio -31, Praha, ?, U Apolináře
25.6. ReNi -30, HK, kluk-asi Jakub, Hradec Králové
27.6., Tulipan -28, Tachov, holka, Terezka, Plzeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.5.06 07:10

Dobré ránko maminky
Jak jste se vyspinkaly. Já dobře, až na probuzení. Anička když se probudí, tak řve. Ten pláč jde slyšet až do ložnice. Achjo. Vždycky jsem díky tomu po ránu vzteklá.

Hanah - obě víme, že urychlit porod nejde. Mimi si řekne samo. Ty jsi přenášela? Já zase rodila na termín. Jediné co se dá trochu předpovědět je, že budeme rodit obdobně. Doufám, že mě mimi nenechá trápit a vykoukne na svět v termínu. Přenášet ve vedrech se mi opravdu nechce. No jo necháme to na miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.5.06 07:13

Moni26 - se síťovkama jsem byla kočena. Hlavně když mi z nich vysel pytel místo břicha. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
9.5.06 07:23

Dobré ráno :D
ty síťovky jsou fakt sexy, manžel z nich dostal záchvat smíchu :D
A jak jsi se toho „pytle“ zbavila? Já z toho mám hrůzu už teď. V knížkách píšou, že se má po porodu cvičit, ale vzhledem k tomu, že určitě budu mít nástřih, tak mi to přijde dost nereálné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.5.06 07:41

Ahoj Danielo
Nijak jsem necvičila. Měla jsem holku císařem, tak 6 neděl nesmíš posilovat břišní svastvo. Pomohly mi stahovací kalhotky. Jizva bolí tak 14dní po porodu, takže o nějakém cvičení jsem neměla ani pomyšlení. Budeme zvedat 3kg dítě. To je taky trénink.
Jediné co jsem dělala po porodu, šlapala chodidlama. Jestli budu rodit normálně, tak si zkusím po porodu lehnout na břicho. Ještě na JIPce jsem dostala takový chladivý pytel na břicho, ale nedělal mi dobře, tak jsem to tak dlouho nevydržela.
Břicho se mi už nevrátilo tam kde bylo dřív. Pořád jsem měla vyklenutý podbříšek. Taky mi zůstala jizva. To asi aby každý doktor věděl, že jsem čekala dítě.
Sranda byla na vyšetření u jiného gynekologa v nemocnici. Před dvěma lety, když jsem ležela v nemocnici, tak jedno z vyšetření bylo od gynekologa. Sestra přišla do čekárny a ptala se mě jestli jsem ještě panna. Byl tam takový mladý doktůrek a ten se ptal stejně. Pak vyděl ten můj šlic. Já řekla, vždyť mám dceru a jsem vdaná. No museli se podívat do karty. :lol: Já pořád vypadám jako patnáctileté dítě. Stejný problém měla i moje máma. Jen se omlouvám tím, že my nestárnem, my zrajem a jsme hezčí a hezčí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
9.5.06 08:02

79Simona

Ahojky,tak jsem tu delsi dobu nebyla,ono to i prestalo fungovat psat bez prihlaseni,takze jsem ted mesic pred porodem konecne reg. uzivatelka:-)Takze do vaseho seznamku:Simona, 26 let, TP 25.6., na 99,9,% holcicka - Laura.
Jinak dneska v noci jsem se vzbudila docela silnyma bolestma dole v podbrisku, bylo to dost podobny menstruacnim bolestem /ktery jsem mela snad 3 v zivote, jinak tim netrpim/. Tak nevim,ze by poslickove..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
9.5.06 09:14

Dobré ránko!

Hanah Říká se, že když je bouřka či úplněk tak se rodí hodně dětí. Koukala jsem, že úplněk je 11.6. S tímto datumem bych se už spokojila. Dřív ale NE a NE!!

Holky to se ty metříky ale nechutně krátí co? to já si vždycky od něj odečítám ještě 5 dní, podle toho na čem neustále doktor trvá. Tak jsem zvědavá jestli ho zvládnu dostříhat do úplného konce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
9.5.06 09:31

TP---NICK/Věk----Bydliště--------pohlaví--------jména----------porodnice

1.6.-Peta28--------Beroun---------?----------Vendula/Marek----Hořovice
1.6.-DanielaB/27—Brno-----------holka------Elen-------------U Milosrdných bratří
3.6.-Gabik/30------Praha----------kluk--------?-------------------FN Motol
3.6.-Janina/26-----Plzeň-jih-------?---------—Anička/?-----------Plzeň-Slovany
4.6.-Xmarketa/36—Brno-----------? -------Dalibor/Eliška--------Ivančice
5.6.-Michello/28----Fulnek--------holka--------Klára-------------Frýdek-místek
6.6.-Theresie/29---Praha----------?------------?------------------U Apolináře
7.6.-Maarky/30-----Kolín----------kluk---------?------------------Kolín
7.6.-Marry/25------Olomouc------holka--------Nikolka-----------Šternberk
9.6.-Petricka/31---Ostrava--------?----------Daniel/Alice--------Ostrava Fifejdy
12.6.-Faninka/26---Šumperk-----kluk--------Pavel---------------Šumperk
13.6.-Veverca/27---Olomouc-----kluk--------Matýsek------------FN Olomouc
14.6.-monika26/26—Praha-------kluk------Mikuláš nebo Tadeáš----?
15.6.-Luca235/25---Teplice------holka-------Silvie----------------Ústí n.Labem
15.6.-EvaK/27-------Šternberk---kluk--------?--------------------Šternberk
16.6.-Novia/23------Přerov-------kluk--------Tobiáš--------------?
16.6.-Luonar/24----Stařechovice—holka-----Iva,Adélka----------Prostějov
17.6.-LenkaKa/28---Popice--------?-----------?--------------------Brno-Bohunice
18.6.-Janulenka/28—Praha--------holka------?--------------------Podolí
18.6.-Hanah/36-----Ostrava-------holka-------Viktorie-------------FN Ostrava
19.6.-svobca/25-----Jablonec n/N–kluk-------Filip-----------------Brno Obilní trh
20.6.-monika11/31—Praha--------holka-------?--------------------?
21.6.-Josefka/32-----Plzeň---------?----------Anna, Adam---------Plzeň
21.6.-chipsy/26------Prostějov-----?----------Radim, Aneta-------Prostějov
23.6.-Vlcice76/29----Neratovice---?-----------?--------------------Podolí
24.6.-Gio/31---------Praha---------?-----------?--------------------U Apolináře
25.6.-ReNi/30--------HK-----------kluk--------Jakub---------------Hradec Králové
25.6.-79Simona/26---?------------holka-------Laura---------------?
25.6.-zlaticko/28-----Praha-------holka-------?---------------------Krč
27.6.-Tulipan/28-----Tachov------holka-------Terezka-------------Plzeň

Miminka: TP---NICK----------BYDLIŠTĚ------------MIMI-------DATUM/ČAS------MÍRY

1.6.-Petula/26-----Králův Dvůr-----------Filip--------9.5./10:15----3kg/48cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
9.5.06 09:37

hu

Ahoj baby,
tak vás zdravím po víkendu. U nás byl pracovní, přijela máma a s přítelem se dali do malování. A já jsem jenom ležela dělala jim sem tam sváču :lol: Ale stejně mě vždycky máma vystrnadila zpět na gauč a začala něco brutálně vařit. Takže se neodvažuji vlézt na váhu :lol: :lol:
Síťované kalhotky jsem příteli taky předvedla v reále, nemoh se udržet smíchy…je jasné, že sem byla sexy 8)
S těmi porody o úplňu nestrašte. Kámoška před pár lety rodila na zatmění slunce…rodila celý den a byl to těžký porod…tak to jako ne e. A taky 11.6. je na mě trochu brzy 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
9.5.06 09:45

Tak jsem tě Simi přidala do seznámku, když tak si tam dopiš zbytek

Moni já doufám, že ten metřík nedostříhám a porodím co nejdříve. Je mi hrozně, malá pořád nějak nechce klesnout, tak se mi špatně dýchá a vůbec se cítím taková nemotorná a nepohyblivá :( Už bych to chtěla mít za sebou. Navíc Dr. říkala, že malá na mě bude asi velká, tak bych chtěla, aby to bylo malinko před termínem. Nechci rodit císařem nebo ještě hůř kleštěma a pod. (jako min. týden známá, je celá potrhaná).
Ale přání je jedna věc :( S mým štěstím budu 14dní přenášet a pak tři dny rodit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
9.5.06 09:45

Vlčice76
Doufám, že ten víkend teda nakonec maminka přežila bez úhony. Nebo má mozoly na prstech :-) My taky makali. Škoda, že tu moje maminka není, potřebovala bych převléknout postel. Natahování prostěradla mě totiž vždy zničí :lol: Jenomže než přijede tak bychom umřeli ve špíně. Možná si počkám na tchýni :-)
Jinak zatmnění slunce snad nebude proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
9.5.06 10:02

DanielaB
Koukám, že tobě zbývají už jen 3 týdny, tak to je opravdu za pár. Neboj ono to nějak dopadne. Já mám zase poslední dny pocit, že se mi lépe dýchá, tak si myslím, že mi mimi trochu kleslo dolů, ale zase dole nic necítím, nic mě netlačí. Močák tak v mezích normy a jen trochu zleva něco cítím. Bolesti břicha do toho nepočítám. :-) Zítra večer jdu na UZ, tak jsem zvědavá jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
9.5.06 11:33

Holky já jsem po tomhle víkendu jak invalida - když jste si tady psaly jak vás bolí stydká kost tak jsem vůbec nevěděla co to je - no tak už vim a je to brutální 8O . Taky se mi po mojí aktivitě na zahradě (sázela jsem muškáty) vrátila bolest kostrče a to tak, že jsem najednou vstala z dřepu a zjistila jsem, že neudělám krok a navíc že ani nevydržim stát na místě - začala jsem se kácet - naštěstí mě zadržela stěna domu a pak mě přítel poodnesl na pohovku - no a ještě jsem si nějak přetížila koleno takže kulhám - hotová stařena. Jestli to bude ještě horší a budou se k tomu přidávat další „radosti“ tak pojedu do porodnice na vozíku :roll:
Ty síťovaný kalhotky jsem si ještě nezkusila - ale je to dobrej nápad si je vzít na sebe a ukázat se v nich své drahé polovičce ještě před porodem - pak bych z toho taky mohla mít depku kdyby řekl něco hnusnýho a naopak se třeba pak nebudu moct smát kdyby řekl něco vtipnýho :P
Kočárek TAKO nebrat - jsou strašně těžký - váží asi 22 kg a o jeho kvalitách bylo myslim napsáno už všude dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
9.5.06 11:39

!!!!!!!!! Holky máme tady první mimi !!!!!!!!!

Před chvilkou mi Petula poslala tuto sms:

Narodil jsem se 9.5.2006 v 10:15, mám 3kg a 48cm. Filípek Král

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí