Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Http://www. emimino. cz/…cerven-2015/ přidejte se k nám do uzavřené skupinky
@Walerka @SSophia
Ahojda Vítejte.
Teda mě je dneska krušno včerá jsem gruntovala a dneska mi je ouvej ![]()
@8-P chtela jsem ale prihlasila jsem se a ani jsem nestihla napsat a uz jsem byla vyhozena ze jsem neaktivni
No ono se to tam protříďovalo, že už tam je hodně holek.
@Jannys Ahojky vítej
Jak vám je?? Jak zvládáte případne nevolnosti už s dítkem?
@Walerka to muselo být omylem zkus to znovu, jsme tam dobrá parta, žádný hádky a veliká podpora
já kdyžtak moderátorce napíšu ![]()
@Dittaa jelikož jsem nebyla ještě u dr. Ale pozitivní testy jsou akorát včera mi nebylo dobře. Dnes uzbje mi lépe. No a s dvouletakem to jde docela těžko:-) hlavně odpočívat
@8-P byla jsem o vikendu na chate prihlasila se ale nemela cas psat a uz mne vysoupli. Ale to je fuk jestli musim psat denne tak na to fakt cas nemam. Tak muzem byt dalsi holky tady ![]()
@8-P nevim ja jsem si vsimla ze jsrm prijata v po vcera jsem chtela napsat, precist si co se resi a uz to neslo. Prihlasila jsem se znova a asi zakladstelka mi napsala ze jsem nepsala tak mne odstranila ze tam resite soukrome veci
@Walerka aha, tak do toho nevidím
ale myslím že kdybys ji odepsala, že jsi byla pr dní mimo, že by to šlo domluvit
to už je na tobě ![]()
No je to tam mazec x stránek denně člověk, aby pořád dočítal
Už opravdu nechtějí přijímat vůbec nikoho a přitom se říkalo, že se to uzavře a že se můžou holky přihlásit ještě kdyžtak a už kulový ![]()
Já má 2,5letého syna a taky nestíhám ležet natož pak dočítat někde ve skupině x stránek. ![]()
Holky udělám tabulky s termínama porodu. Co tam všecko chcete za úsaje? Dala bych poslední ms, termín porodu a pohlaví??? Jestli vás ještě něco napadá, řekněte
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat