Poradna duly
Jana Čurdová
@Hanesi no posledni kontrola byla ve středu
a já taky nechci rodit KP, kdyż jsem četla možný komplikace pro mimi, tak mi to za to nestojí.
Pokud máte váhu v cajku, tak proč neporodit co nejdřív
Myslím že je to někdy lepší, než se zbytečně trápit.
@marturka časem se všechno srovná, kojíš a to je hlavní. Vydrž, stojí to za to. A nedokrmujou ho třeba zrovna před tvým kojením, že tak usíná? Já první dcerku v porodnici taky nemohla vzbudit na kojení. Měla jsem ji kojit po určité době a jak jsem jí ani nevzbudila, tak jsem se sesypala, měla jsem nervy v kýblu. A nakonec jsem ji plně kojila 6 měsíců a pak ještě dlouho částečně. Nevzdávej to ![]()
Dneska musím mladýho pochválit. Nechal mě spát skoro do pěti. Jinak třetí hodina to jistí. Včera kopal od deseti dopoledne do noci s asi desetiminutovýma pauzama, tak se asi unavil. Dnes jdeme na kontrolu, jsem na něj zvědavá, co zas předvede ![]()
Nevíte co by na něj pomohlo? Přijde mi fakt hodně akční. Kolikrát už se mi chce brečet, když jsem po desátý za hodinu na wc s pár kapkama a žebra mě úplně brni od jeho masáží. A to po druhý odpoledne ani čaj nesladim, natož kafe. To si dám jedno slabší takhle ráno. Občas
@marturka No tak vidíš, ted už to bude jen a jen lepší. Z přístupu některých zdravotníků jsem taky dost sklamaná, ale asi s tím moc nenaděláme. Hlavně aby byli ty naše zlaticka zdravé a to ostatní už nějak vydrzime. S těma plícema mě to taky překvapilo, vzdyt si byla uz 38tt? a to říkaj ze uz je dite pripravene na svet.Jak Adélka pořád spala a nechtěla papat, tak ted nemá porad dost. Akorát ze si tolik odemne neumí vytáhnout, je z toho dost unavená, takže porad odstrikavam a dokrmuji flaskou. Zatím to úplně bez ni nejde. Dneska jdeme na kontrolu tak uvidim jaké moudro zase dostanu a jak Adél přibírá. Posilam malému pusu a drzte se oba. ![]()
@Zajdule Taky jsem z toho kojení byla na nervy hlavně v nemocnici.Ted si říkám kdyby nám to vydrželo aspoň tech šest měsíců, bylo by to fajn. Prostě některé ty praktiky co maj v nemocnici jsou hrozny a pak jsou z toho maminy akorát na nervy a přemýšlí co delaji špatně atd.
Holky které jste to vydrželi az do června vám všem držím palecky i když mi je jasné ze pocitate každý den kdy že už to přijde. ![]()
Ahojky, dneska jsem byla v poradně v Motole, jsem na rizikovém. Po císaři, malá se potvůrka ještě otočila příčně a k tomu ty moje ledviny. Čekala jsem tam skoro 2 hodiny a u doktorky pak měla nohy jako balony. Zítra si mě tam na dva dny nechají, aby zjistili zátěž na ledviny a vypadá to, že po 16.6. půjdu na toho císaře. No aspoň to řešej, doktorka byla super. Minulý těhu na Vinohradech mě nechali přenášet a když jsem mluvila o nemocných ledvinách, jako by neslyšeli. Dneska pro jistotu zajdeme na matriku kvůli otcovství a příjmení.
Ahoj holky, všem co už mají mimíska moc gratuluji… nám se nějak nechce ven…dnes máme TP byly jsme na kontrole a doktor udělal Hamiltona tak jsem zvědavá jestli to přijde
@marturka paráda
jste sikulky ![]()
@Zajdule no, bude to tak bezpečnější pro ba a poloha příčná se stejně normálně nerodí
alespoň už víš termín
![]()
@Bodlinka 09 to je paráda, jen hezky papejte a ukaž nějakou novou fotecku princezny ![]()
@zorkaV ani mi nemluv
já už ty noci fakt nesnasim
jak se setmi, jsem nešťastná
dnes jsem usnula o půl druhé a ve čtyři vstavala - vzbudily mě poslicci, sprcha to rozehnala…pak začala řadit malá a nakonec se znovu přihlásil syndrom neklidných nohou…
takže v pět jsem to vzdala a sla udělat manzelovi a sobě snídani…naštěstí se mi pak vždy podaří dopoledne na chvíli zabrat, tak něco dozenu…
Jinak u nás dnes kontrola super, porodní cesty jsou plně připraveny - otevřena volně na dva prsty ![]()
Takže mám naordinovane 2dcl červeného a tulenicko
mluvila i o hamiltonovi a domluvili jsme se, že případně za týden, pokud do te doby budu stále 2v1
takže už také vidím na konec… ale musím říct, ze jak se to blíží, tak začíná mít strach ![]()
@Hanesi závist
my musíme ještě do konce měsíce počkat. Ale malej přibral 40dkg od minulý návštěvy, která byla před týdnem. Docela pašák. Jestli mu tohle tempo vydrží do konce… ![]()
@zorkaV a kolik máte odhad a v Jakem tt?
My měli minuly týden 3300g a to jsem byla v půlce 37 tt, takže dnes to může být už vice jak 3500…
@Hanesi 35+3 podle prukazky, ale lítá mi tam 6 dní.
Pokud mu to přibírání vydrží, tak bude mít 3,5 - 4. A to mám hodně zregulovanej jídelníček.
Kdy máš termín?
@zorkaV 18.6., takže ještě relativně čas, ale myslím, že do te doby nevydrzim…citim, že se to blíží…možná pojedem už večer…
@Hanesi takže já tady jako zůstanu sama?
Ne sorry, hlavně, aby bylo vše v pořádku. A dej vědět. Budu čekat napnuta jak kšandy ![]()
@zorkaV no to já taky
zatím me fest bolí podbřišek a to i bez tuleni a červeného vína… ale kontrakce to nejsou, nevidm žádnou periodicitu…spíš mě to bolí stále…
uvidíme, co z toho bude/nebude…