Češi vše kritizují

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
132
16.5.13 09:47

Češi vše kritizují

Ahoj,
s rodinou jsme se včera dívali přes portál Ivysílání ČT na pohádku Láska rohatá. Popravdě jsem ji viděla poprvé, protože jinak na pohádky nemám moc čas a včera jsme se dívali s děckama. Mně se to moc líbili, ale na recenzích na internetu ji všichni kritizovali. A našla jsem recenze i jiných pohádek a jen málokdo je ocenil.Ve zprávách jsem zas četla, jak nějaká rodina rozkradla klobásky na nějakém festivalu, hamounili si je do igelitek. Já nevím, ale přijde mi, že to jsou typičtí Češi-kritizují a sami nic pořádného neumí. Ne že bych neměla ČR ráda jsem normální Češka, ale tohle mě fakt štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1404
16.5.13 09:50

Jojo, s tím absolutně souhlasím. Taky mi vadí, jak všichni všechno kritizují, nic jim není dost dobré a nejradši mám to, jak lidi nadávají, že nemají peníze, že práce stojí za prd, ale aby se snažili to změnit, to ne. No, každý svého štěstí strůjcem.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.5.13 09:51

A proc anonymne?

to ze typicka ceska vlastnost je zavist a neprejicnost je proste asi dane nasi ceskou povahou 8o

Pres to vsechno jsem rada hrdou Češkou a moc rada ziju tady, i kdyz nevylucuji, ze bych pracovne na par let zmizela z Čech uz jen kvuli tomu, aby se moje deti poradne naucily cizi jazyk.

• Citovat
  • Upravit
8679
@Anonymní píše:
Ahoj,
s rodinou jsme se včera dívali přes portál Ivysílání ČT na pohádku Láska rohatá. Popravdě jsem ji viděla poprvé, protože jinak na pohádky nemám moc čas a včera jsme se dívali s děckama. Mně se to moc líbili, ale na recenzích na internetu ji všichni kritizovali. A našla jsem recenze i jiných pohádek a jen málokdo je ocenil.Ve zprávách jsem zas četla, jak nějaká rodina rozkradla klobásky na nějakém festivalu, hamounili si je do igelitek. Já nevím, ale přijde mi, že to jsou typičtí Češi-kritizují a sami nic pořádného neumí. Ne že bych neměla ČR ráda jsem normální Češka, ale tohle mě fakt štve.

Ano, umíme jen nadávat a závidět.
Nějak jsme se naučili nic nedělat a hodně brát. Nejlépe krást.
Jsme závistiví. Nepřátelský. Nasraný. Přitom se máme VŠICHNI dobře.
Nenaděláme nic. > alespoň když je mistrovství světa v hokeji-tak se semkneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556

Souhlas všichni jen nadávají a sami nejsou pro zlepšení schopni ani hnout prstem a neváží si toho co mají :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
16.5.13 09:53

Me vadi jak jsou vsichni porad nasraty a zamraceny a smrdi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.5.13 09:54
@Anonymní píše:
Ano, umíme jen nadávat a závidět.
Nějak jsme se naučili nic nedělat a hodně brát. Nejlépe krást.
Jsme závistiví. Nepřátelský. Nasraný. Přitom se máme VŠICHNI dobře.
Nenaděláme nic. > alespoň když je mistrovství světa v hokeji-tak se semkneme.

a proc stale anonymne. Je typicka vlastnost taky je, ze neumime dat najevo svuj vlastni nazor a schovavame se za anonym.

:P
  • Citovat
  • Upravit
3540
16.5.13 09:55

Hehe zakladatelko a cože to děláš ty? nadáváš a kritizuješ.. kdyby si tak každý šel po svým :roll:
Ale taky kolikrát zírám, jednou v KV na Mattoniccupu se rozdávala matonka bylo horko rozdávala se na osvěžení a co myslíte?? lidi si narvali igelitky a šlo se 8o ale to že to dělají ostatní neznamená že to budu dělat já! Jdi příkladem nepozastavuj se na odstatníma, můžou ti být jedno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.13 09:55

Mám dobrý příklad, kamarádka, co si furt stěžuje. Ale neustále. Na práci - tak jí řeknu, ať jí změní (v Praze je stále dost možností), ale ona že ne, že tam bude do mateřské (což může být klidně až za 5 let). Pak že neumí jazyk, ale opět výmluvy proč to nejde. A dále její váha, furt mi říká, jak to dělám že jsem tak hubená a že jsem potvora, ale když jí chci pomoc zhubnout, tak to ne, protože tenhle sport nemá ráda, je po práci unavená, takhle jíst nechce atd.. Já prostě když něco chci, tak za tím jdu a nemám hubu plnou výmluv jak to nejde a jak je všechno na prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.13 09:56

@pikola Absolutní souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.5.13 09:58

Asi nejsem Češka :nevim:
Jako vím, mám v okolí pár závistivců, pár lidí, kteří nadávali vždycky na všechno a všechny, ale taky mám v okolí lidi, kteří nenadávají, nezávidí.
Kritičnost vůči pohádkám a filmům chápu - jsme v naší kinematografii zvyklí na opravdovou kvalitu, tak Čechy ledacos neuspokojí, myslím si, že v tomto minoritním ohledu je to rozhodně přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.5.13 09:58
@Didian píše:
Mám dobrý příklad, kamarádka, co si furt stěžuje. Ale neustále. Na práci - tak jí řeknu, ať jí změní (v Praze je stále dost možností), ale ona že ne, že tam bude do mateřské (což může být klidně až za 5 let). Pak že neumí jazyk, ale opět výmluvy proč to nejde. A dále její váha, furt mi říká, jak to dělám že jsem tak hubená a že jsem potvora, ale když jí chci pomoc zhubnout, tak to ne, protože tenhle sport nemá ráda, je po práci unavená, takhle jíst nechce atd.. Já prostě když něco chci, tak za tím jdu a nemám hubu plnou výmluv jak to nejde a jak je všechno na prd..

kdo chce - hleda zpusoby
kdo nechce - hleda duvody

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
31594
16.5.13 10:00
@pikola píše:
Me vadi jak jsou vsichni porad nasraty a zamraceny a smrdi :mrgreen:

mě zase vaděj věčně sluníčkoví a vysmátí zápaďani, kteří se ti usmívají do ksichtu, přitom si o tobě myslí jen to nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.13 10:02
@Hanka1 píše:
kdo chce - hleda zpusoby
kdo nechce - hleda duvody:mavam:
:palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
16.5.13 10:04
@Gladys píše:
mě zase vaděj věčně sluníčkoví a vysmátí zápaďani, kteří se ti usmívají do ksichtu, přitom si o tobě myslí jen to nejhorší.

Ja si o nikom nic nemyslim, me jsou lidi sumak, nezijou semnou. A jestli si nekdo mysli neco o me, tak at.
Clovek ma zivot jakej si ho udela, nespokojena muzu byt tady stejne jako v cechach v panelaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová