Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na tom listku bys mela mit napsano od kdy do kdy je mozny balik vyzvednout.
U nás když klasicky nejsme zastiženi i když jsme doma, tak je na lístku napsaný, můžete si vyzvednout dnes od 17h např.
Ahoj holky,
třeba máte některé zkušenost. Předem říkám, za prvé, ano jsem blb
a za druhé volat na poštu jsem zkoušela, bez úspěchu.
Posílala jsem začátkem týdne doporučenou zásilku. Jenže jsem pospíchala a prohodila jsem město a PSČ, rozuměj na místo kde má být PSČ jsem napsala město a naopak. Zásilka dodnes nebyla doručena. Nevíte, zda si s tím na poště poradí nebo mám rovnou poslat raději znova?
pro doplnění v trasování zásilky pořád svítí: zásilka přijata do přepravy.
@Kotatko03 v klidu.. Třídí se ručně, zásilka dorazí
jen tím, že půjde na ruční třídění, tak se to trochu prodlouží ![]()
@martina.se píše:
@Kotatko03 v klidu.. Třídí se ručně, zásilka dorazíjen tím, že půjde na ruční třídění, tak se to trochu prodlouží
Děkuji ![]()
A adresát se nemuze zepta na poste, jestli tam nelezi? Me treba v tom sledovaji zásilek kolikrat pisou, ze je zasilka na depu a pritom uz davno lezi na poste
jenze z posty, kdyz me zrovna nechytnou doma (nebo se jim nechce me chytnout) uz nedaj vedet, ze tam neco mam.
@Kotatko03 mají toho moc. Mě ve čt poslali zprávu, že mám balík na poště a budem mi v pát doručen.. V pá sms, večer, že se omlouvají, ale s technických dovodů nedovali, přišel mi ve st a to byl na poště centrální a měla už k naší vedle ve městě