Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano. Máš pravdu. VŠECHNY - zájmeno neurčité, tzv. totalizátor.
@terinka4444 jasné, mě kolikrát děcka dostanou
Puboše už z principu vypínám ![]()
@sakota děkuju, jsem na sebe pyšná
minulý týden měli pěkný úkol z matematiky, rodiče jsme si mezi sebou vyvolávali jak zběsilí. Těším se, co nám přinese říjen ![]()
@matkabagristy píše:
@terinka4444 jasné, mě kolikrát děcka dostanouPuboše už z principu vypínám
prý je jasné, že za nějaké situace je to číslovka a
někdy zájmeno
a to si představ, že hybaj je citoslovce, to je neskutečný ![]()
@terinka4444 já úkoly děcek neřeším. Je to jejich vizitka. Ale v případě, který řešíš, by se puboš přišel poradit, proto nepíše jak jeho otec
@terinka4444 slovní druhy jsou neproniknutelná houšť a až dojde na větné členy, nebude to lepší
@matkabagristy píše:
@terinka4444 slovní druhy jsou neproniknutelná houšť a až dojde na větné členy, nebude to lepší
ty jo a částice jo, to je něco
jo, jejich vizitka, když já se nerada podepisuju pod něco, co je s chybama, připadám si pak před učitelkou jak trotl. Když si tak představím cizince učící se náš jazyk, musím se smát pod vousy
pravda, kdysi jsem jednomu zahraničnímu spolustudentovi z Francie vysvětlovala anglicky vid dokonavý a nedokonavý
to byl zážitek
@terinka4444 s doučováním cizinců mám zkušenosti. Božatka, co jen jim to ti obrozenci provedli ![]()
@terinka4444 jinak podepisuju gympláckou matiku, fakt jsem mimo
@matkabagristy píše:
@terinka4444 jinak podepisuju gympláckou matiku, fakt jsem mimo
dneska jsem dostal do ruky vzorové testy k přijímačkám na osmiletý gympl, co jako to moje dítě bude dělat příští rok…jsem doslova v šoku, to ti povím, jistě jsem to někdy uměla, z matematiky na gymplu jsem měla jedna, ale paměť je sfiňa, někam to zahrabala
a nechce ty znalosti pustit ven
ale musím říct, že z úkolu z minulého týdne jsem vyšla vítězně a byla jsme pasována na matematického poradce pro rodiče
Tenhle týden máme úkol z češtiny, pondělí a vidíš, jak to vypadá ![]()
@terinka4444 kvůli přijímačkám na gympl chodil puboš na přípravku, on je d, bil i génius zároveň, dal to a je tam fakt dobrý
@matkabagristy píše:
@terinka4444 kvůli přijímačkám na gympl chodil puboš na přípravku, on je d, bil i génius zároveň, dal to a je tam fakt dobrý
to jsi to pěkně shrnula
![]()
Zase já, prosím úkol, doplň ke slovu pečí předponu, aby slovo dávalo smysl a zapiš. Dumáme už hodinu a nic.
@terinka4444 píše:
Zase já, prosím úkol, doplň ke slovu pečí předponu, aby slovo dávalo smysl a zapiš. Dumáme už hodinu a nic.
Bezpečí ![]()
Jestli pečí, je od péct, tak třeba dopečí. Ale já měla vždycky za to, že je to pečou. Pokud je to úplně jiné slovo, tak prosím vysvětlit ![]()