Český špalíček pohádek od Motlové

1382
26.8.14 20:22

Cesky spalicek pohadek od Motlove

Ahoj, premyslim o koupi teto knizky pro skoro dvouleteho syna. Pochopil by uz ty pohadky, nejsou moc dlouhe nebo slozite napsane? Jestli nemam radsi koupit Moje prvni pohadky, ty jsou kratke, jednoduche. Pokud mate nekdo srovnani, budu rada:-) a mit obe je asi zbytecne, ze? Nebo jakou jinou knizku doporucite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
603
26.8.14 20:24

@Carmen6 Ahoj, tyhle knizky neznam, ale muzu doporucit Spalicek versu a pohadek, Hrubin a Trnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.8.14 20:35

Tuhle knížku máme a je opravdu moc pěkná. Ráda z ní čtu. S tím věkem neporadím. Už si nepamatuju, kdy jsme jí kupovali my. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.8.14 20:37

Špalíček od Motlové mám, je úžasný, líbí se mi více než Hrubínův. Má nádherné ilustrace a je tam snad všechno. Pro dvouleťáka ty pohádky ale určitě nejsou, možná některá ta říkadla, kterých tam je taky plno. Moje první pohádky neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
26.8.14 20:50

Taky ho mame a je super.Ale pro dvouletaka nevim..my ho tedy kupovali brzo, ale jeste stale nam lezi v knihovne a to jsou malymu uz tri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
26.8.14 20:54

Holky, diky za odpovedi. a vite o nejake pohadkove knizce, ktera by byla vhodna uz pro dvouletaka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
26.8.14 21:57

Zkus se podivat na Nejkrasnejsi pohadky pro nejmensi od Vlasty Svejdove. U nas ted teda frci Dvakrat sedm pohadek. Asi je znas, jsou to versovane pohadky od Hrubina. Pernikova chaloupka, Karkulka, O velike repe, Palecek apod. Malemu je 17 mesicu a miluje je, hlavne pohadku o neposlusnych kuzlatkach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YPB
168
26.8.14 22:05

Knížku mame, male je 16m a když začnu cist, knizku schválně zavírá :-D ale prohlížíme si ji kazdy den, hledá si cilene nejake obrázky a ma ji rada, i kdyz z ni ještě necteme…spis si vymyslim jednoduche „storky“ k danym obrazkum tak, aby ji to bavilo…ale knížka je opravdu krasna a ja doufam, ze si brzy pocteme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
27.9.14 22:00

Holky, kdo mate tuto knizku doma, Muzete se mi prosim podivat, jestli v ni jsou versovane pohadky od Jiriho Zacka? Premyslim totiz o koupi knizky Detem od Zacka a soucasne tohoto Spalicku, ale bojim se, ze tam bude to stejne… Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.10.14 12:07

Mám špalíček od Motlové a Pohádkový kolotoč od Žáčka. Jsou to dva různí autoři, takže samozřejmě text stejný být nemůže. Ale můžou tam být některé stejné pohádky jinak zpracované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí