Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, premyslim o koupi teto knizky pro skoro dvouleteho syna. Pochopil by uz ty pohadky, nejsou moc dlouhe nebo slozite napsane? Jestli nemam radsi koupit Moje prvni pohadky, ty jsou kratke, jednoduche. Pokud mate nekdo srovnani, budu rada:-) a mit obe je asi zbytecne, ze? Nebo jakou jinou knizku doporucite?
@Carmen6 Ahoj, tyhle knizky neznam, ale muzu doporucit Spalicek versu a pohadek, Hrubin a Trnka.
Tuhle knížku máme a je opravdu moc pěkná. Ráda z ní čtu. S tím věkem neporadím. Už si nepamatuju, kdy jsme jí kupovali my. ![]()
Špalíček od Motlové mám, je úžasný, líbí se mi více než Hrubínův. Má nádherné ilustrace a je tam snad všechno. Pro dvouleťáka ty pohádky ale určitě nejsou, možná některá ta říkadla, kterých tam je taky plno. Moje první pohádky neznám.
Taky ho mame a je super.Ale pro dvouletaka nevim..my ho tedy kupovali brzo, ale jeste stale nam lezi v knihovne a to jsou malymu uz tri.
Holky, diky za odpovedi. a vite o nejake pohadkove knizce, ktera by byla vhodna uz pro dvouletaka?
Zkus se podivat na Nejkrasnejsi pohadky pro nejmensi od Vlasty Svejdove. U nas ted teda frci Dvakrat sedm pohadek. Asi je znas, jsou to versovane pohadky od Hrubina. Pernikova chaloupka, Karkulka, O velike repe, Palecek apod. Malemu je 17 mesicu a miluje je, hlavne pohadku o neposlusnych kuzlatkach ![]()
Knížku mame, male je 16m a když začnu cist, knizku schválně zavírá
ale prohlížíme si ji kazdy den, hledá si cilene nejake obrázky a ma ji rada, i kdyz z ni ještě necteme…spis si vymyslim jednoduche „storky“ k danym obrazkum tak, aby ji to bavilo…ale knížka je opravdu krasna a ja doufam, ze si brzy pocteme ![]()
Holky, kdo mate tuto knizku doma, Muzete se mi prosim podivat, jestli v ni jsou versovane pohadky od Jiriho Zacka? Premyslim totiz o koupi knizky Detem od Zacka a soucasne tohoto Spalicku, ale bojim se, ze tam bude to stejne… Diky moc
Mám špalíček od Motlové a Pohádkový kolotoč od Žáčka. Jsou to dva různí autoři, takže samozřejmě text stejný být nemůže. Ale můžou tam být některé stejné pohádky jinak zpracované.