Video na youtube, zveřejnění na blogu

25.8.14 20:39

Video na youtube

Potřebovala bych poradit s videem na youtube. Chci tak zvěřejnit video, ale jen, tak abych ho mohla vložit na blog a tam mi jelo, ale na youtube ho nikdo nemohl najít, prostě jen když bude mít odkaz. Nevíte jak to udělat? Myslím, že se tomu říká unlisten nebo, tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1008
25.8.14 20:42

@blogerkaBianka Nastavení videa jako „neveřejné“. Soukromé uvidíš jen ty, neveřejné jen ti, co znají URL ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.8.14 20:45

Přesně, v nastavení soukromí, je tam volba zobrazit jen pro ty, co mají odkaz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
25.8.14 21:30

Podepisuji se pod to, co napsali holky ;)
Posli mi odkaz, rada se kouknu na tvoje video ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.14 13:12

Právě, že to co radíte jsem zkoušela, jenže dřív to šlo, ale teď už mlže být video buď hned zveřejněno, ale jako veřejné, takže ho vidí všichni. No a nebo si můžu jen zvolit možnost „naplánovat“,což znamená, že si vyberu kdy se video zveřejní samo(jakokdyby přednadstavím) a poslední možností je dát video jako soukromé, ale to ho potom vidím jen já, nikdo jiný, ani s odkazem :(( Možnost dát video neveřejné už nejde :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
6.5.15 14:22

Nevíte někdo jak zpeněžit video na YouTube?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
6.5.15 14:40

@brulinka http://www. strejda-google. cz/#jak+zpen%C4%9B%C5%BEit+videa+na+youtube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
6.5.15 14:46

@barca93 Díky za odzkaz. Ale vše mám přečtené, mám to nastavené(nevím zda správně) i na Youtube, ale stále v Analytics se mi nezobrazují údaje. Čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
6.5.15 14:49

@brulinka Tak ono taky záleží, jakou mají videa sledovanost. Pokud video vidí 100 lidí, tak tím si vyděláš maximálně pár šušňů…tohle má smysl pokud video vidí aspoň několik tisíc či desítek tisíc lidí ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
6.5.15 14:51

@barca93 Video je těsně pod 1.000.000 zhlédnutí. :lol: Takže mi na tom zpeněžení docela záleží. Nikdo mi ale nedokáže poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
6.5.15 14:54

@brulinka Tak v tom případě to máš asi nějak špatně nastavené…takhle těžko říct :nevim: jedině to zkus udělat znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí