Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já čekám ms čtvrtek / pátek, tak do té doby si ještě párkrát zatestuju
asi naposled v úterý, déle už to tam být nemůže ![]()
Ahoj holky, tak za me na testu taky nic ale nevadi
Vam ostatnim drzim palecky ![]()
@Nicollka1993 nevadi ono to prijde @miluver tak to dej potom vedet ![]()
@miluver píše:
Já čekám ms čtvrtek / pátek, tak do té doby si ještě párkrát zatestujuasi naposled v úterý, déle už to tam být nemůže
Tomu nerozumím, vždyť dvě čárky se mohou objevit klidně až po několikadenním zpoždění…taky očekávám MS mezi čtvrtkem a sobotou a čtvrtek je pro mě naopak první termín testování ![]()
Ahoj holky, tak jsem založila skupinu „Chceme miminko a povídáme si o tom“. Až to administrátor schválí, tak sem napíšu.
@Sněženka25 super! Těším se ![]()
@miluver tak coo?
jsme zvědavý ![]()
@Nicollka1993 nevadí, však ono to vyjde ![]()
Omlouvám se, byli jsme na koupališti, ale stejně skupina ještě schválená není ![]()
Tak změna! Skupina už schválená je. Tak mě prosím požádejte o vstup do skupiny. Jmenuje se to „Chceme miminko a povídáme si o tom“
@Attena nejsi…mě zase vůbec nejde nikoho pozvat do skupiny, nikde nevidím na to odkaz…skupinu už vidím, ale schválená asi teda není pořád
Tak ještě počkáme, no…
@Sněženka25 uz sem ti poslala zadoat. Skupinu nelze najit ale jakmile jsem najela na tvuj profil tak si ji tam mela jako svoji skupinu a tak sem ji nasla a zazadala o vstup
tak at i ostatni holky vedi kdyby hledaly ![]()
@Attena jsi přijatá
kdyžtak sem prosím napiš ostatním, jak jsi to udělala ![]()
@Bíluška @Nicollka1993 @miluver poslala jsem vám pozvánky, tak stačí přijmout ![]()
A vy ostatní mě buď požádejte o vstup nebo napište sem a já vás pozvu…už vím, jak na to ![]()