Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky
je tu témat sice dost ale těžko se zapojuje do zaběhnutého.
Pojďme si vyprávět jak probíhá snažení, co pro to děláme, co máme za sebou a hlavně se pořádně vypovídat a poradit si nějaké ty tipy ![]()
My se snažíme přesně 31 měsíců a bez jakéhokoli úspěchu
Změnila jsem práci, vzali jsme se, přestěhovali, pořídili pejska ale to nejdůležitější nám chybí. Navštěvovali jsme i Gennet Liberec ale pro mě hrozně stresující. Základní testy v pořádku, teď je na řadě laparoskopie průchodnosti vejcovodů ale strach je větší.
Co vy, jak jste na tom a jak dlouho se snažíte a jak snášíte tu snahu? A ty nátlaky okolí? ![]()
@Nezavislazena
nevím proč bych měla být přestařená
Jsem na dítě připravená, nevím co je na tom špatného, zajíštění jsme také a rozhodně nejsem ten tip co by chtěl vychovávat dítě ještě v 50-60 letech.. ![]()
@Nezavislazena
nevím proč bych měla být přestařená
Jsem na dítě připravená, nevím co je na tom špatného, zajíštění jsme také a rozhodně nejsem ten tip co by chtěl vychovávat dítě ještě v 50-60 letech.. ![]()
@Nezavislazena já jsem sem nepřišla řešit kolik mi je let ale pokecat si.. evidentně nemáte co říct k tématu, tak prosím nekomentujte ![]()
@Nicollka1993 škoda, já jsem z Turnova a nemám s kým bych zašla na kafe ![]()
@Nezavislazena
tady je někdo pěkně zakomplexovanej
jestli máte problém tak ho řeště jinde ![]()
@Nezavislazena protože chlap spí a já byla do teď vzhůru s dítětem, stačí ti to? ![]()
@Nezavislazena píše:
@Nicollka1993 evidentne ses stara… chovas se na 50 let prosimte holky v tvem veku si jeste uzivaji. A nechteji malyho haranta..
Tak HARANT jsi akorát ty podle tvého chování.. asi ti nikdo nedal lekci slušného chování. ale neboj to doženeš,,možná,, ![]()
@Nicollka1993 píše:
@Nezavislazena
tady je někdo pěkně zakomplexovanejjestli máte problém tak ho řeště jinde
@Mimis2017 asi jí dlouho nikdo nedal, když má narážky na chlapy
možná by stačilo kdyby místo vysedávání u PC šla raději na D1 a zpravili jí náladu ![]()
@Nezavislazena ale on jde ráno do práce, takze na tom nevidím nic divného.. A hlavně tobě je do toho úplný prd!