Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Terysek30
20.11.12 16:20

@Marťafona zajímavá kombinace, ale nemusí to být špatný :lol:

• Citovat
  • Upravit
447
20.11.12 16:23
@Terysek30 píše:
@Marťafona zajímavá kombinace, ale nemusí to být špatný :lol:

zajímavé to je a i chutově.. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
20.11.12 16:40

@Marťafona pak dam vedet mai ho v Penny @Deníííí ja radei pivo ale jen ochucene nebo frisco vino nemuzu boli me z nej hlava maximalne jen svarak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.11.12 16:42

@Deníííí pivooo, to je moje jednička, teď po porodu si teda kupuju domů Frisco, jen tak k tv…zrovna před chvílí jsem koukala na prázdnou lahev, že bych si ještě měla skočit koupit :oops: :mrgreen: A holkýýýý…když to vyjde, tak budeme mít v únoru svatbu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.11.12 16:45
@Reinka píše:
@Deníííí pivooo, to je moje jednička, teď po porodu si teda kupuju domů Frisco, jen tak k tv…zrovna před chvílí jsem koukala na prázdnou lahev, že bych si ještě měla skočit koupit :oops: :mrgreen: A holkýýýý…když to vyjde, tak budeme mít v únoru svatbu :srdce:

a co to znamená když to výjde
:mrgreen:..je nějaká podmínka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.11.12 16:46

No tak Frisco teda můžu taky :srdce:, ale v té zimě to nějak nejde, já si dělám ten svařáček..dám do toho hodně ovoce a je to mňáám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.11.12 16:48

Vy máte teda, chuťě tu zmiňovanou krupičnou kaši bych si dala..já teď měla croisant s čoko jogurtem..no, ale nějak mě to nenadchlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
20.11.12 16:49

@Deníííí já už na ní měl chuť jak dlouho :))

• Citovat
  • Upravit
447
20.11.12 16:50
@Reinka píše:
@Deníííí pivooo, to je moje jednička, teď po porodu si teda kupuju domů Frisco, jen tak k tv…zrovna před chvílí jsem koukala na prázdnou lahev, že bych si ještě měla skočit koupit :oops: :mrgreen: A holkýýýý…když to vyjde, tak budeme mít v únoru svatbu :srdce:

tééééda gratuluji vám tak at to tedy vyjde a svatba se vydaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.11.12 17:09
@Deníííí píše:
a co to znamená když to výjde :mrgreen:..je nějaká podmínka :mrgreen:

Jo, našetřit dostatek peněz :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.11.12 17:17

@Reinka ahááá, tak jak všude :mrgreen:..a jakou máš představu? Má sestřenka se vdávala před pár měsíci a chtěla se vlést do 30tis o 20lidech..no neklaplo to 50tis jen to fiklo..já jsem si říkala malou svatbu..no, ale teď jak jsem měla ty narozky, tak jsem zjistila, že to nejde..chci tam mít všechny, se kterýma se chci radovat v takovém dni, který je snad 1× (buďme snílci-s tím jde do toho každý) za život..no tak to odhaduji do 40 lidí..takže šetřit no, nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.11.12 17:19

Když si odpustím kávičky, nehtíčky, vlásky, drobnosti po obchůdkách..no,tak to néééé..to já jsem zas sobeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.11.12 17:22

Jen nakuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Deníííí pedig už se máčí :palec: Takže, ok, nebudu se honit, když stihnu plán jak jsem říkala, koncem týdne ti letí balíček, když ne, tak v příštím týdnu. Nerada odkládám slíbené. ;)

@petullle :mrgreen: jak píše Denča, jsi šikulka, já občas s PC bojuju :cert:

Tak já měla rohlík s medem a máslem :)

@Reinka @Deníííí jo, peníze…když jsem se vdávala prvně, měla jsem na svatbě 90 lidí :roll: a řeknu vám, to už je na houby, protože se se všema jen stihneš pozdravit :roll: Když se budu vdávat teď po druhé, tak nás bude max 15 lidí. KDyby to bylo jen na zlatu, tak jen 4 :mrgreen: ale to zase já nemůžu udělat rodičům :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.11.12 17:26

@knora ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.11.12 17:37

@Deníííí no, právě, já měla představu jen rodiny (12dospělých, 3 děti + naše batole) a pak jen 5 společných kamarádů, jenže dneska můj přišel s tím, že musí pozvat i lidi z práce :pocitac: My víc jak 20tis. prostě do toho února nenašetříme, je to narychlo :roll: :( Ale já si přeju svatbu v zimě a dřív, než budeme mít druhýho sviště :zed: Jen co jsem tak počítala…šaty do 5tis., prstýnky cca 8tis. teda možná míň, uvažujeme o tom, že chlap by si nechal udělat z chir. oceli, ale to není 100%, pak kosmetička 400,–, vlasy a nehty bysme snad nějak spáchali s jeho sestrou, mám svoje vlnitý vlasy, tak na tom moc vymejšlet nechci, možná že by mě i nalíčila, ale o těch pár stovek už se to nepo,,, no, pak kytice pro mě a maminy asi 2000,–, za svědka si asi vezmu taky chlapa, ať neutratíme na další kytce :lol:, pak čekám, kolik dáme za obřad…no a to nepočítám nějaký boty, chlapovi košili a kravatu, oznámení…a teď se nemůžeme shodnout na hostině. Já bych chtěla jen něco malýho…doma nasmažit řízky, salát, udělala bych dort i zákusky sama, ale chlap zase že do restaurace a to pro tolik lidí bude min. dalších 8tis. :zed: Nemůžu vykoumat, na čem ještě ušetřit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí