Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terysek30 píše:
@Marťafona zajímavá kombinace, ale nemusí to být špatný
zajímavé to je a i chutově..
![]()
@Marťafona pak dam vedet mai ho v Penny @Deníííí ja radei pivo ale jen ochucene nebo frisco vino nemuzu boli me z nej hlava maximalne jen svarak ![]()
@Deníííí pivooo, to je moje jednička, teď po porodu si teda kupuju domů Frisco, jen tak k tv…zrovna před chvílí jsem koukala na prázdnou lahev, že bych si ještě měla skočit koupit
A holkýýýý…když to vyjde, tak budeme mít v únoru svatbu ![]()
@Reinka píše:
@Deníííí pivooo, to je moje jednička, teď po porodu si teda kupuju domů Frisco, jen tak k tv…zrovna před chvílí jsem koukala na prázdnou lahev, že bych si ještě měla skočit koupit![]()
A holkýýýý…když to vyjde, tak budeme mít v únoru svatbu
a co to znamená když to výjde
..je nějaká podmínka ![]()
No tak Frisco teda můžu taky
, ale v té zimě to nějak nejde, já si dělám ten svařáček..dám do toho hodně ovoce a je to mňáám ![]()
Vy máte teda, chuťě tu zmiňovanou krupičnou kaši bych si dala..já teď měla croisant s čoko jogurtem..no, ale nějak mě to nenadchlo ![]()
@Reinka píše:
@Deníííí pivooo, to je moje jednička, teď po porodu si teda kupuju domů Frisco, jen tak k tv…zrovna před chvílí jsem koukala na prázdnou lahev, že bych si ještě měla skočit koupit![]()
A holkýýýý…když to vyjde, tak budeme mít v únoru svatbu
tééééda gratuluji vám tak at to tedy vyjde a svatba se vydaří ![]()
@Deníííí píše:
a co to znamená když to výjde..je nějaká podmínka
Jo, našetřit dostatek peněz
![]()
@Reinka ahááá, tak jak všude
..a jakou máš představu? Má sestřenka se vdávala před pár měsíci a chtěla se vlést do 30tis o 20lidech..no neklaplo to 50tis jen to fiklo..já jsem si říkala malou svatbu..no, ale teď jak jsem měla ty narozky, tak jsem zjistila, že to nejde..chci tam mít všechny, se kterýma se chci radovat v takovém dni, který je snad 1× (buďme snílci-s tím jde do toho každý) za život..no tak to odhaduji do 40 lidí..takže šetřit no, nevím ![]()
Když si odpustím kávičky, nehtíčky, vlásky, drobnosti po obchůdkách..no,tak to néééé..to já jsem zas sobeček ![]()
Jen nakuju
![]()
@Deníííí pedig už se máčí
Takže, ok, nebudu se honit, když stihnu plán jak jsem říkala, koncem týdne ti letí balíček, když ne, tak v příštím týdnu. Nerada odkládám slíbené. ![]()
@petullle
jak píše Denča, jsi šikulka, já občas s PC bojuju ![]()
Tak já měla rohlík s medem a máslem ![]()
@Reinka @Deníííí jo, peníze…když jsem se vdávala prvně, měla jsem na svatbě 90 lidí
a řeknu vám, to už je na houby, protože se se všema jen stihneš pozdravit
Když se budu vdávat teď po druhé, tak nás bude max 15 lidí. KDyby to bylo jen na zlatu, tak jen 4
ale to zase já nemůžu udělat rodičům ![]()
@Deníííí no, právě, já měla představu jen rodiny (12dospělých, 3 děti + naše batole) a pak jen 5 společných kamarádů, jenže dneska můj přišel s tím, že musí pozvat i lidi z práce
My víc jak 20tis. prostě do toho února nenašetříme, je to narychlo
Ale já si přeju svatbu v zimě a dřív, než budeme mít druhýho sviště
Jen co jsem tak počítala…šaty do 5tis., prstýnky cca 8tis. teda možná míň, uvažujeme o tom, že chlap by si nechal udělat z chir. oceli, ale to není 100%, pak kosmetička 400,–, vlasy a nehty bysme snad nějak spáchali s jeho sestrou, mám svoje vlnitý vlasy, tak na tom moc vymejšlet nechci, možná že by mě i nalíčila, ale o těch pár stovek už se to nepo,,, no, pak kytice pro mě a maminy asi 2000,–, za svědka si asi vezmu taky chlapa, ať neutratíme na další kytce
, pak čekám, kolik dáme za obřad…no a to nepočítám nějaký boty, chlapovi košili a kravatu, oznámení…a teď se nemůžeme shodnout na hostině. Já bych chtěla jen něco malýho…doma nasmažit řízky, salát, udělala bych dort i zákusky sama, ale chlap zase že do restaurace a to pro tolik lidí bude min. dalších 8tis.
Nemůžu vykoumat, na čem ještě ušetřit ![]()
@Marťafona zajímavá kombinace, ale nemusí to být špatný