Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terysek30 já mám řadu let spořku..pár měsíců Raifku..a teď nově ježiš teď mě to vypadlo..to zelený Air bank? U Spořky platíš za vedení účtu, výběry zdarma, u Raif nad obrat 25tis měs neplatíš nic..výběry z bankomatu jsou 45,– (to mi neva, vše jedu přes internet či kartu) a u Air..by mělo být vše zdarma..teď po dobu 3 měsíců a v základní verzi taky zdarma a v té rozšířené myslím 109,– ale s tou to částkou si nejsem jista.., ale vím, že kolem stovky..u mě vede Raifka i internet. bankovnictví je jednoduché…pokud nechceš platit fakt nic..tak asi ta Air banka…
Mezi jakou se rozhoduješ?
@Alay88 @MaMiNkA72 …já přibrala..pokud přičtu i prozvracený kila
..tak 20kg..dolů šlo vše, pak jsem přestala kojit a zas to šlo nahoru
..a tak střídavě oblačno a no, před měsícem 65 kg a teď to nějak vyskočilo na 67kg
..předpokládám, že je to teď těma oslavama a alkoholem
..nebo vysazením Ha? S něma jsem za půl roku shodila 7 kg.
Jsem si holky vzpomněla, jak jsme tu před pár dny či 14dnama..řešily dle nějakého kalendáře kdy máme hopsnout, aby to byl kluk či holka..tak u mě vyjel termín včerejší na toho klučíka..jsem nějak propásla
![]()
@Deníííí přemýšlela jsem nad spořkou nebo tou air bank, ale z tý mám celkem strach, vzhledem k tomu že je nová ![]()
@MaMiNkA72 píše:
No hospod moc ne…když jedu autem…ale hodně jsme chodívali do cukrárny U marušky, ale ta už je zrušená
…ale jezdím do SPEI na imunologii, jezdila jsem k zimáku na zubní kliniku a dlouhý roky - sice už je to dávno jsme jezdívali na burzy…no a holka mi tam studovala na VŠ, jedna kámoška bydlí kousek od finančáku, další kousek od hřbitova
hospod néé
..Maruška už není dlouho (vedle je Prior a tam jsme byla taky ve směnárně, máme tam pobočku, teď se zrovna rekontruoval a ve čt je kolaudace a znovu otevření), tam jsme taky chodili..kousek od zubní kliniky jsme bydleli a teď se právě přestěhovali blíž k práci..ikdyž blíž v Ol je vtipné, ale chtěli jsme jinou lokalitu..tak jsme na Nových sadech. Takže až budeš mít fakt cestu tak se ozvi, určo tě ráda poznám na živo
a pro ostatní to platí taky!!! ![]()
@Deníííí ale jo, dělám, ale nemůžu tu být pořád, jak tu oxiduje šéf, musím net vypnout, jinak by bylo rošambo
a dnes mám ještě expedici a teď jsem od 13,00 do teď seděla na poradě, která v závěru pro ani nebyla ![]()
@Terysek30 ..strach, že je nová? Možná u nás..jinak je dlouho..má i několik od noží nevím teď s kterýma bankam je spolčená a teď si ani nevzpomenu..kdo to vlastní..je bulvárem profláklej Kelner? Myslím, že jo..
Si tam chceš ukládat miliony
..je u toho dobré i spoření, si můžeš každý den přepínkávat peníze na běžní a na spořící, který se úrokuje denně..takže pokud máš dost volných prostředků..tak můžeš vydělat ![]()
@Alay88 ne, nemám a na gyndě jsem právě byla minutlou středu a dostala agolutin a zatím nic ![]()
@Alay88 píše:
@Deníííí já sem taky z Brna-židenice
do Brna jezdím skoro furt..očumovat Ikeu, Vaňkovku a ták..tam jezdím na relax..samo pak utratím prachy, ale co už, když ono je to všechno tak lákavé ![]()
Jo a k bankám, já mám už několikátý rok poštovní spořitelnu, ona vlastně spadá pod ČSOB a jsem spokojená. Poplatky, holky, tak to vůbec netuším, kolem cca 150,– asi, fakt nevím ![]()
@Alay88 jj, je, měla jsem začít mlsat Clostík, a kvůli té potvoře nemůžu ![]()