Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9950
20.11.12 13:44

@Terysek30 já mám řadu let spořku..pár měsíců Raifku..a teď nově ježiš teď mě to vypadlo..to zelený Air bank? U Spořky platíš za vedení účtu, výběry zdarma, u Raif nad obrat 25tis měs neplatíš nic..výběry z bankomatu jsou 45,– (to mi neva, vše jedu přes internet či kartu) a u Air..by mělo být vše zdarma..teď po dobu 3 měsíců a v základní verzi taky zdarma a v té rozšířené myslím 109,– ale s tou to částkou si nejsem jista.., ale vím, že kolem stovky..u mě vede Raifka i internet. bankovnictví je jednoduché…pokud nechceš platit fakt nic..tak asi ta Air banka…

Mezi jakou se rozhoduješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.11.12 13:48

@Alay88 @MaMiNkA72 …já přibrala..pokud přičtu i prozvracený kila :mrgreen: ..tak 20kg..dolů šlo vše, pak jsem přestala kojit a zas to šlo nahoru :cert:..a tak střídavě oblačno a no, před měsícem 65 kg a teď to nějak vyskočilo na 67kg :?..předpokládám, že je to teď těma oslavama a alkoholem :mrgreen: ..nebo vysazením Ha? S něma jsem za půl roku shodila 7 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.11.12 13:52

Jsem si holky vzpomněla, jak jsme tu před pár dny či 14dnama..řešily dle nějakého kalendáře kdy máme hopsnout, aby to byl kluk či holka..tak u mě vyjel termín včerejší na toho klučíka..jsem nějak propásla :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
20.11.12 13:58

@Deníííí přemýšlela jsem nad spořkou nebo tou air bank, ale z tý mám celkem strach, vzhledem k tomu že je nová :think:

• Citovat
  • Upravit
9950
20.11.12 14:00
@MaMiNkA72 píše:
No hospod moc ne :-D…když jedu autem…ale hodně jsme chodívali do cukrárny U marušky, ale ta už je zrušená :-(…ale jezdím do SPEI na imunologii, jezdila jsem k zimáku na zubní kliniku a dlouhý roky - sice už je to dávno jsme jezdívali na burzy…no a holka mi tam studovala na VŠ, jedna kámoška bydlí kousek od finančáku, další kousek od hřbitova :-)

hospod néé :mrgreen:..Maruška už není dlouho (vedle je Prior a tam jsme byla taky ve směnárně, máme tam pobočku, teď se zrovna rekontruoval a ve čt je kolaudace a znovu otevření), tam jsme taky chodili..kousek od zubní kliniky jsme bydleli a teď se právě přestěhovali blíž k práci..ikdyž blíž v Ol je vtipné, ale chtěli jsme jinou lokalitu..tak jsme na Nových sadech. Takže až budeš mít fakt cestu tak se ozvi, určo tě ráda poznám na živo :mrgreen: a pro ostatní to platí taky!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.11.12 14:05

@Deníííí ale jo, dělám, ale nemůžu tu být pořád, jak tu oxiduje šéf, musím net vypnout, jinak by bylo rošambo :cert: a dnes mám ještě expedici a teď jsem od 13,00 do teď seděla na poradě, která v závěru pro ani nebyla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.11.12 14:05

@Terysek30 ..strach, že je nová? Možná u nás..jinak je dlouho..má i několik od noží nevím teď s kterýma bankam je spolčená a teď si ani nevzpomenu..kdo to vlastní..je bulvárem profláklej Kelner? Myslím, že jo..

Si tam chceš ukládat miliony :mrgreen: ..je u toho dobré i spoření, si můžeš každý den přepínkávat peníze na běžní a na spořící, který se úrokuje denně..takže pokud máš dost volných prostředků..tak můžeš vydělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.11.12 14:06

@Alay88 ne, nemám a na gyndě jsem právě byla minutlou středu a dostala agolutin a zatím nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
20.11.12 14:06
@Alay88 píše:
@Deníííí já sem taky z Brna-židenice :)

denííí je od olomóce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.11.12 14:07
@Alay88 píše:
@Deníííí já sem taky z Brna-židenice :)

do Brna jezdím skoro furt..očumovat Ikeu, Vaňkovku a ták..tam jezdím na relax..samo pak utratím prachy, ale co už, když ono je to všechno tak lákavé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.11.12 14:09

@Alay88 jj, do 14-ti dni, ještě mám týden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
20.11.12 14:11

@Deníííí bych ty miliony musela mít :D

• Citovat
  • Upravit
2293
20.11.12 14:11

Jo a k bankám, já mám už několikátý rok poštovní spořitelnu, ona vlastně spadá pod ČSOB a jsem spokojená. Poplatky, holky, tak to vůbec netuším, kolem cca 150,– asi, fakt nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
20.11.12 14:13

@Alay88 jj, je, měla jsem začít mlsat Clostík, a kvůli té potvoře nemůžu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
20.11.12 14:15

My máme ČSOB :)