Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petullle píše:
Jinak tu naposledy byla Bára štěpánová s ordinace, uváděla nám hody, no to je dobrá čuna![]()
a potom Pepa ten co hrál v serialu hospoda, kuchaře, ještě šárka zahrobská ci jak se jmenuje, mají tu hvezdy dané do země. a spousta dalších o kterých se mi drby ještě nedonesly od září
![]()
Joo, Štěpánová je dobrá huba…taková moje krevní skupina
![]()
@Karamelka84 píše:
Dobré poledne.Mohu se přidat? Všechno jsem si tu pročetla a je to tolik informací až mi jde hlava k zemi. A rovnou poprosím o názor. Za 8dní by jsem měla dostat MS. Bolí mě jen mírně podbřišek a když se podívám na hlen, je takový, jak bych to popsala, aby jste se neurazily.Je to takový jakoby soplík, jakoby hustější. Má mléčnou barvu. Myslíte, že by to mohla být teprve ovulace? Jsem opravdu ze všeho zmatená.
Jdu dát oprat ještě jednu pračku. Za chvilku dojede Michalka z práce, tož sa staví na kafčo za maminkou
…Adélka celý den pospává, ostatní děti tak polehávají, to je tu takový zvláštní klid ![]()
@Alay88 píše:
@Reinka tak s kilama sem na tom byla nápodobně
@MaMiNkA72 4 kila to je hodně slušný, tos prosím tě udělala jak?
Jo holka, při prvních dvou to bylo po 15kg, ale šly dolů…při 3 a 4 to bylo 8kg, pak 5 a pak jen 4 a 4kg…ale když jsem přestala kojit, jako bych přibírala jen z vody ![]()
karamelko vítej já MS čekám cca za 11 dní tak jsme na tom skoro podobně
hlen ti pomůže vysvětlit stránky co tu dávaly holky, je to pár stránek dozadu, kdy si měla ovulku víš? měříš si BT?
@MaMiNkA72 píše:
Jo holka, při prvních dvou to bylo po 15kg, ale šly dolů…při 3 a 4 to bylo 8kg, pak 5 a pak jen 4 a 4kg…ale když jsem přestala kojit, jako bych přibírala jen z vody
jo to ja taky přibírám z vody
![]()
Taky peru, venku se udělalo hezky, svítí sluníčko tak potom ještě 2 pračky ![]()
Holky u které banky máte účet? Jste spokojeny? Nějaký plusy a mínusy? Uvažuju o změně banky, teď mám KB. Tak bych poprosila o názor
Jestli jste spokojené apod… Jestli tam jsou nějaký přehnaný poplatky atd atd…
@petullle já prosím pěkně taky peru
Dnes mám ještě volno tak toho využívám.
@petullle píše:
karamelko vítej já MS čekám cca za 11 dní tak jsme na tom skoro podobněhlen ti pomůže vysvětlit stránky co tu dávaly holky, je to pár stránek dozadu, kdy si měla ovulku víš? měříš si BT?
Neměřím a nevím kdy asi byla ovulace.PM byla 30.10. a cyklus mám předpisových 28dnů
@Karamelka84 píše:
Neměřím a nevím kdy asi byla ovulace.PM byla 30.10. a cyklus mám předpisových 28dnů
tak držím palce at se zadaří ![]()
@Karamelka84 píše:
vítej
..tak to jsi ve stejné fázi jako většina z nás..já měla poslední 29.10. a měla bych ji mít 26.11…ale jsem po vysazení HA, tak si myslím, že to bude všelijaké..pokud nebudou //..což jsem včera zaznamenala u dvou testů a dnes ráno jako by nebyly..tak uvidíme co dál..máš nějaké příznaky..něco pisni ![]()