Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9950
20.11.12 12:27

Už jdu na tu přestávku, tak za půl hoďky jsem opět zde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
20.11.12 12:28
:mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.03.13 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
20.11.12 12:31
@Deníííí píše:
tak už jen tím názvem..to muselo být zajímavé :mrgreen:A co znáš v Ol za hospůdky?

No hospod moc ne :-D…když jedu autem…ale hodně jsme chodívali do cukrárny U marušky, ale ta už je zrušená :-(…ale jezdím do SPEI na imunologii, jezdila jsem k zimáku na zubní kliniku a dlouhý roky - sice už je to dávno jsme jezdívali na burzy…no a holka mi tam studovala na VŠ, jedna kámoška bydlí kousek od finančáku, další kousek od hřbitova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.11.12 12:34
@Deníííí píše:
@Reinka evidentně ti někdo nepřál spánek:mrgreen: malej ještě chrní, jako z noci? :jazyk:

Jo, vzbudil se jen v tu dobu, jak jsem po městě hledala psa, takže to byl stejně v postýlce a když jsem se vrátila, tak do pěti minut spal :nevim: :mrgreen: Za chvíli mi má přijet moje babička ho vozit a teda nevim nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
20.11.12 12:36

@Reinka to máš takovýho spáče?

• Citovat
  • Upravit
20507
20.11.12 12:38
@MaMiNkA72 píše:
A někdo je tu z Velké Bíteše…tam to trochu znám…teda nejvíc hospodu U Raušů :pankac: :pankac: :pankac: …tam to bylo vždycky bomba

to jsem já :mrgreen: ano Raušovka je hodně proslavená schází se tam ty naše hvězdy slavné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
20.11.12 12:41

Tak já dala dítě spát a kupodivu ani neprotestovala, tak snad nebudou zase zvonit ty papaláši jako včera jinak už je asi rotrhnu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.11.12 12:41

@Terysek30 no, normálně spí od sedmi, osmi…do těch osmi, někdy desíti, dýl ne :mrgreen: Dneska nevím, co to vyvádí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
20.11.12 12:49
@petullle píše:
to jsem já :mrgreen: ano Raušovka je hodně proslavená schází se tam ty naše hvězdy slavné

Jo jo, pár už jsem jich tam potkala a z některých mi bylo i zle - třeba Víznera nemůžu ani cítit :cert:…já mám jinak tetu u Jihlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
20.11.12 12:53
@MaMiNkA72 píše:
Jo jo, pár už jsem jich tam potkala a z některých mi bylo i zle - třeba Víznera nemůžu ani cítit :cert:…já mám jinak tetu u Jihlavy

tak az jsem zase pojedete tak dej vedet moc rada bych poznala osobne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
20.11.12 12:56

Já potkala na jedné oslavě kapely, shoda náhod toho jak hraje tuším v gymplu takového s tím orlím nosem, nevím jak se jmenuje :zed: :mrgreen: ted si nemuzu ani vzpomenout jakou roli hraje nebo kde hral jeste jinde, moc na telku nekoukame :think: ale hral v tom filmu jak se tančilo teda serialu na nove, jestli se mi to neplete :think: sakrááá :mrgreen: já si vzpomenu :zed: ale tož ten byl nepříjemný, a to jsem ho jako herce měla ráda ale v realu docela mazec, udělal nehoraznou scenu jenom proto ze se mu zdalo ze ma v zime teple pivo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karamelka84
20.11.12 12:58

Dobré poledne.Mohu se přidat? Všechno jsem si tu pročetla a je to tolik informací až mi jde hlava k zemi. A rovnou poprosím o názor. Za 8dní by jsem měla dostat MS. Bolí mě jen mírně podbřišek a když se podívám na hlen, je takový, jak bych to popsala, aby jste se neurazily.Je to takový jakoby soplík, jakoby hustější. Má mléčnou barvu. Myslíte, že by to mohla být teprve ovulace? Jsem opravdu ze všeho zmatená.

• Citovat
  • Upravit
20507
20.11.12 12:59

Jinak tu naposledy byla Bára štěpánová s ordinace, uváděla nám hody, no to je dobrá čuna :mrgreen: :mrgreen: a potom Pepa ten co hrál v serialu hospoda, kuchaře, ještě šárka zahrobská ci jak se jmenuje, mají tu hvezdy dané do země. a spousta dalších o kterých se mi drby ještě nedonesly od září :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
20.11.12 13:01
@petullle píše:
tak az jsem zase pojedete tak dej vedet moc rada bych poznala osobne :hug:

To je oboustranné…a klidně můžete dojet i k nám na víkend, je tu krásně…prostě hory. V zimě lyžovačka, v létě turistika…paráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
20.11.12 13:03
@petullle píše:
Já potkala na jedné oslavě kapely, shoda náhod toho jak hraje tuším v gymplu takového s tím orlím nosem, nevím jak se jmenuje :zed: :mrgreen: ted si nemuzu ani vzpomenout jakou roli hraje nebo kde hral jeste jinde, moc na telku nekoukame :think: ale hral v tom filmu jak se tančilo teda serialu na nove, jestli se mi to neplete :think: sakrááá :mrgreen: já si vzpomenu :zed: ale tož ten byl nepříjemný, a to jsem ho jako herce měla ráda ale v realu docela mazec, udělal nehoraznou scenu jenom proto ze se mu zdalo ze ma v zime teple pivo 8o
:zed: :zed: pitomec…mě sa Vízner zhnusil tím, jak byl doslova ožralej, plazil sa tam po třech babách, mrkal snad na každou co tam byly…no hnus. A na druhý den je v tv pořad, že sa mu narodilo miminko a jak je vzorný otec.. :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí