Chceme už moc miminko!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1097
24.5.12 20:28
@Emi.kk píše:
Tak třeba to opravdu vyjde :palec: Já očekávám MS o víkendu, a už teď mě přepadá blbá předtucha, že to zase nevyšlo :?

Mě kamarádka radila, že když mám takovou před tuchu že si mám říkat že to normálně dostanu a že o nic nejde a nestresovat se, jenže já to neumím a stresuju se furt...... a to taky není asi gut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.5.12 20:29

holky, strašně se stresujete, vy co se snažíte krátko!! buďte rády, že máte pravidelný cyklus a tolik se na to nesoustřeďte!!! až se budete snažit rok dva, tak začněte vyšilovat! ono časem zjistíte, že klid a nadhled je opravdu namístě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
24.5.12 20:32
@Maryska88 píše:
Mě kamarádka radila, že když mám takovou před tuchu že si mám říkat že to normálně dostanu a že o nic nejde a nestresovat se, jenže já to neumím a stresuju se furt...... a to taky není asi gut…

Jo to si přesně říkám, ale stejně když to dostanu jsem strašně naštvaná a hlavně zklamaná, vůbec to nejde ovlivnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.5.12 20:35

tak když to člověk dostane, tka je sao zklamanej, ale strašně moc se na to upínat, to je taky špatně! věřte mi, mám s tím bohaté zkušenosti … zvlášť teď u IVF už se na nic netěším a nic neplánuju …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leni7
24.5.12 21:17

Máš pravdu, jenže se to lehce řekne a hůř dělá…měla jsem období, že jsem ještě dítě nechtěla a pak se to zlomilo a najednou už bylo pozdě, najednou už jsem prostě měla být těhotná!…okolí se začne ptát, zda už nečekáme?..ani nevím co na to odpovídat? Že nám to nejde, nebo že ještě není ten pravý čas?

Už na začátku jsem si počítala plodné dny, dělala ovulační testy, které mi někdy ovulaci ani neukázaly, ikdyž doktorka řekla, že ji mám, takže nějaká šance tady už byla…

• Citovat
  • Upravit
Jana777
24.5.12 21:24

Snaha a plodné dny

Ahoj všichni,

mám dotaz, s přítelem jsem se rozhodli, že vysadím prášky a necháme to na přírodě, můj doktro mi řekl že čekat po vysazení HA se nemusí ba právě to má opačná efekt a může to plodnost podpořit. Akorát by mě zajímalo jak si mám vypočítat plodné dny když menzes jsem měla 23 - 27 dubna, pak 6-8. května a od včera zase. Asi než se mi hormony srovnají, akorát teď nevím jak počítat plodné dny. Můžete někdo poradit??

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3054
24.5.12 21:33

To máš obvykle tak krátké cykly? Nebo toho 6-8. května to bylo spíše jen špinění? někdy můžeš prý špinit, když se uvolňuje vajíčko. To jsem někde četla :) a nebo míš zatím trochu rozházený cyklus a počkala bych asi na další menstruaci, abys věděla, jak pak dál :)
V tak krátkém cyklu by se snad ani vajíčko nestihlo uhnízdit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
24.5.12 22:23
@emiky píše:
To máš obvykle tak krátké cykly? Nebo toho 6-8. května to bylo spíše jen špinění? někdy můžeš prý špinit, když se uvolňuje vajíčko. To jsem někde četla :) a nebo míš zatím trochu rozházený cyklus a počkala bych asi na další menstruaci, abys věděla, jak pak dál :)
V tak krátkém cyklu by se snad ani vajíčko nestihlo uhnízdit :think:

jojo já to taky četla… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana777
24.5.12 22:30
@emiky píše:
V tak krátkém cyklu by se snad ani vajíčko nestihlo uhnízdit :think:

Právě že když jsem brala HA tak jsem měla pravidelný, spíš to mám teď asi rozházené jak neberu antikoncepci, takže nevim jak to počítat když si to chodí jak chce :)

• Citovat
  • Upravit
1097
24.5.12 22:34
@Jana777 píše:
Právě že když jsem brala HA tak jsem měla pravidelný, spíš to mám teď asi rozházené jak neberu antikoncepci, takže nevim jak to počítat když si to chodí jak chce :)

Ahojky já ti řeknu jak jsem to měla já: Brala jsem HA a všechno bylo v poho. Loni v únoru jsem jí vysadila a v poho. Až v červenci to začlo: Nedostala jsem to, zjištění cyst, píchání iinjekcí…cysty zmizeli a já brala utrogestan od září až do března ani s utrogestanem jsem to neměla přesně, bud jsem to měla po týdnu a nebo po 10 dnech bylo to hrozný.....No a když jsem dobrala utrogestan tak jsem si myslela že to už bude v poho ale zase ne. Prozměnu jsem to nedostala a tak jsem zase mastila na injekci…Takže já to mám strašně super a taky nevím kdy mám ovulku, páč to jednou mam 14 den cyklu zas, nebo 16 zas...... :nevim: :nevim: je to děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana777
24.5.12 22:43
@Maryska88 píše:
Ahojky já ti řeknu jak jsem to měla já: Brala jsem HA a všechno bylo v poho. Loni v únoru jsem jí vysadila a v poho. Až v červenci to začlo: Nedostala jsem to, zjištění cyst, píchání iinjekcí…cysty zmizeli a já brala utrogestan od září až do března ani s utrogestanem jsem to neměla přesně, bud jsem to měla po týdnu a nebo po 10 dnech bylo to hrozný.....No a když jsem dobrala utrogestan tak jsem si myslela že to už bude v poho ale zase ne. Prozměnu jsem to nedostala a tak jsem zase mastila na injekci…Takže já to mám strašně super a taky nevím kdy mám ovulku, páč to jednou mam 14 den cyklu zas, nebo 16 zas...... :nevim: :nevim: je to děs

Teda, tak koukám že to bude ještě zajímavý. A když teda výpočty nesedí vím že je nějaká test ale nevím jak to funguje, nidky jsem se o to nezajímala a teď koukám to aby měl člověk doktorát na všechno kolem.

• Citovat
  • Upravit
2219
25.5.12 07:25

Holky já ovulku zjišťuju měřením bazální teploty a taky se dost orientuju podle hlenu. Ovulační testy jsem měla jednou, možná to není špatná metoda, ale pro mě dost drahá, při mých nepravidelných cyklech bych za ně utratila majlant :roll:
Jinak si nemyslím, že bych se na to zase nějak moc upínala a myslela v kuse jenom na mimi. Mám skvělého manžela, práci, která mě baví a zabere mi spoustu času, kamarádky, které mě vytáhnou pobavit se…, přesto zjišťuju, že mi něco chybí a téměř po roce snažení nedokážu být sebejistou suverénkou, kterou nikdy z toho všeho nepřepadne malá depka. Přece jenom už nám s manželem není dvacet. A taky - těhotné kamarádky prostě přehlédnout nejde a neustále se opakující dotazy ze všech stran přeslechnout jaksi také ne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
25.5.12 07:32

Ahojky holky, můžu se k vám přidat? Snažíme se od 11/2011, měřím BT a stále to nevychází :,( ten gelík jsem si koupila ale conceive plus a zkoušeli jsme ho tento cyklus, ale zatím bez úspěchu. Slyšela jsem však, že pre-seed je lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
25.5.12 07:50
@Jana777 píše:
Teda, tak koukám že to bude ještě zajímavý. A když teda výpočty nesedí vím že je nějaká test ale nevím jak to funguje, nidky jsem se o to nezajímala a teď koukám to aby měl člověk doktorát na všechno kolem.

Jsou to ovulační testy… Já jsem zjistila že mám ovulaci až díky nim…Jenže mi to stálo dost peněz, protože, jsem testovala ráno a večer a zjistila jsem to že moje první ovulace byla v prosinci a to jsem testila od 9 dne cyklu. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
25.5.12 07:55
@Foxinka píše:
Ahojky holky, můžu se k vám přidat? Snažíme se od 11/2011, měřím BT a stále to nevychází :,( ten gelík jsem si koupila ale conceive plus a zkoušeli jsme ho tento cyklus, ale zatím bez úspěchu. Slyšela jsem však, že pre-seed je lepší :nevim:

Ahoj. To je jasný, že můžeš. Já jsem si měřila BT skoro celej rok, ale vůbec mi nic nevycházelo´, tak jsem se nato vykašlala. Já četla recenze na ten pre seed a dobré, ale vlastní zkušenosti nemám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí