Chceme zpátky Bubii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
1.6.14 06:17
@Bubiii píše:
Zdravim vsechny, kteri se me zastali, kdyz ja sama se nemohla narcenim branit, a pomohli tak k odblokovani. :kytka: velmi si toho cenim.
Postupne (behem nedele?, jak cas dovoli) bych se ke konkretnim prispevkum vyjadrila. Velmi prosim adminy, aby predchozi diskuzi, ktera se me take tykala, zatim nemazali, aby byla kontinuita v mych odpovedich. Velmi dekuji.
A pridam i recept na bulgur, jak ho maji rady nase deti i CHLAP. :mrgreen:

Jupiii :palec: a idealnr se muzes vyjadrit o ktem kvasinkam bazenovym :zed: a k cemu a jak a kde ty bylinky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
1.6.14 06:21

Vitej Bubii.

• Citovat
  • Upravit
9024
1.6.14 07:40

. @Krkael pise: "Jupiii a idealnr se muzes vyjadrit o ktem kvasinkam bazenovym a k cemu a jak a kde ty bylinky "
Na kvasinky je borec @Evulina :andel:
ja bych pomoci eleutheroccocoveho extraktu (Karel Hadek) podporila imunitu, aby telo samo dostalo kvasinky pod kontrolu. Eleutheroccocovy koren je adaptogen (je o tom kniha Adaptogeny, tam se doctes, jak si pomoct pomoci bylin), zesiluje ucinky jinych bylin.
Kapala bych aspon 20 kapek 3× denne do piti, 2-3 tydny.
Jist vice syroveho, hlavne zeleninu, kvasenou zeleninu (ten repny kvas by byl na toto taky velmi vhodny, recept na www.vyzivujicitradice.cz), vyradit pecivo, pokud chleba, tak kvaskovy.
Doplnovala bych koloidni mineraly, velmi vhodne jsou od Energy, to sedi jinym uzivatelkam, my meli od pharma activ a prima. :kytka:
Kvasinky zhorsuji cokolady a jine cukrem nabité potraviny, ony se tim cukrem ty kvasinky zivi a tak jim vlastne umoznujeme se mnozit.
Pokud sladit, tak omezene medem, nebo kokosovym cukrem a vyjimecne susenym ovocem.
Jeste by bylo vhodne kapat nejaky preparat od Energy (Gynex? @Saroya je kovana pres tyto preparaty).
A zaujal me Cordyceps (sama jeste nemam s timto preparatem zkusenosti), ale zrovna na kvasinky by byl jako podpora imunity vhodny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
1.6.14 07:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
1.6.14 07:51

Ja na radu Evuliny kapala grepove kapičky od pani Jarmily Podhorne, mela jsem pocit, ze i boruvce to tam nejak nevoní…a zabraly ji asi, protože je vonava:) Jinak změna stravy je zaklad.

• Citovat
  • Upravit
33916
1.6.14 07:51

@Bubiii hezky napsáno o kvasinkách. mě se ty potvory rady vrací, ale u mě to bude zřejmě oslabenou imunitou. I když sladký nejím a užívám echinaceu a laktobacily tak to nepomáhá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
1.6.14 08:52

@Lizaveta prosim Te, kolik kapek jsi kapala a jak dlouho?
Jeste si vybavuju, ze je pri kvasinkach vyborny mlady jecmen a nekdo dava na inkriminovana mista bilou hollandii. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
1.6.14 09:06

Prosím diskutujte k danému tématu, nebo se zapojte do odpovídající diskuze.

Díky,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
1.6.14 09:20

Z predchozi zamkle diskuze:
„@kočička Evička píše:
Holky a jak to víte, že to bylo kvůli nějakému odkazu? Vždyť v různých tématech jich bývá plno, když se někdo na něco zeptá, na nějaké doporučení. V jakém to bylo témátku?
Vím, že za to byla potahovaná. Jendou poslala přímo odkaz na stránky Joalis a odtala TY TY TY výstrahu. Pak už radši jen psala o Joalis a neuváděla název. A ejhle-ani ono to nestčilo…“

Ano, takto to bylo, jen doplnim, ze jsem vyzvala jinou uzivatelku, ktera zrovna resila autisticke projevy u sveho syna, byla z toho moc spatna, aby se mi pres mail ozvala, ze ji mohu preposlat funkcni informace, materialy v PDF, co pomohlo i jinym maminkam. Protoze vic hlav vic vi. Nektera najde jiny pripravek, treba se objednava z USA a pak po vyzkouseni napise, jak pusobil a jestli pusobil, terapii a podeli se o zkusenost, tu ja pak poslu dal.
Protoze kdyz dite ma problemy, clovek zjisti, ze je opravdu tezke najit, pomuze. A o to, co pomohlo se delim bez naroku na honorar s ostatnimi, aby deti byly bez zachvatu z pretizeni apod. Taky casto pisu o webu bobin blog, to je studnice informaci, ze muzou kontaktovat manzele Baptie z Komorni Lhotky, ze komplexni pusobeni na dite (strava, potravinove doplnky, detoxikacni preparaty, vhodny vychvny pristup, terapie napr son rice) muze zmirnit auti projevy treba az na nediagnostikovatelnou uroven. Zalezi, jak rychle a vhodne se zareaguje na problemy ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.6.14 09:44

@Bubiii no vidis, jak jsi to opet nadherne rozepsala. Ja uz to u kvasinek beru tak automaticky, ze me vubec nenapadne nekomu napsat, aby vyloucil sladke a bilou mouku.
@Krkael akorat ten Eleutheroccocovy koren (sybirsky zensen) jsem osobne vzdy brala jen dopoledne a tesne po poledni. Ma povzbuzujici ucinky, tak na noc bych ho nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
1.6.14 09:52
@Bubiii píše:
@Lizaveta prosim Te, kolik kapek jsi kapala a jak dlouho?
Jeste si vybavuju, ze je pri kvasinkach vyborny mlady jecmen a nekdo dava na inkriminovana mista bilou hollandii. :palec:

Myslím, že odhadem 5 ráno a 5 večer do teplé vody. Cca 3 týdny i po odeznění problému.
Jogurt na inkriminovaná místa pomáhal mě. Když už nic, tak je to příjemně chladivé :palec:
Jsem ráda, že je Bubiii zpět. :palec:

• Citovat
  • Upravit
9024
1.6.14 13:17
@AniNevim píše:
@Bubiii no vidis, jak jsi to opet nadherne rozepsala. Ja uz to u kvasinek beru tak automaticky, ze me vubec nenapadne nekomu napsat, aby vyloucil sladke a bilou mouku.
@Krkael akorat ten Eleutheroccocovy koren (sybirsky zensen) jsem osobne vzdy brala jen dopoledne a tesne po poledni. Ma povzbuzujici ucinky, tak na noc bych ho nemohla.

Jen poslední dodatek k eleutheroccocovemu extraktu: poslední kapani maximalne v 17:00 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
1.6.14 13:18

@Lizaveta :* Taky jsem moc rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.6.14 13:44

Co kdyz zakladatelka zmeni nazev diskuze na Rady Bubiii? :D
Nebo on si nekdo stezuje, ze se nedrzime tematu @admin?
Co bys @admin rekla v diskuzi snazilky 2011 kde se predpokladam jiz snazit prestaly a dnes debatuji o svych dvouletych detech?
Mydlim, ze by se to bez podobnych komentu obeslo, pokud si ovsem nekdo nestezuje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.6.14 14:25

@mari1912 prece je potreba umravnit neukaznene deti na hodine :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie