Chci být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
20.7.13 18:12

Myslím, že je to naprosto normální a přirozená reakce na něco nového, na něco, co jsi v životě ještě nezažila a co by Tě mohlo potkat. Naše první dítě bylo plánované, dlouho jsme se o něj snažili, když jsem měla pozitivní test, tak jsem byla nejšťastnější na světě, nicméně i já jsem pak během těhotenství měla okamžiky, kdy jsem si nebyla jistá, jestli to zvládneme, jestli jsem na mateřství připravená, jestli budeme umět syna dobře vychovat… a o hormonální bouři druhý den po porodu ani nemluvím. No a druhé těhotenství bylo sice v plánu, nicméně až o rok později a sourozenec přišel jako blesk z čistého nebe. Tak to jsem první tři dny skutečně prořvala a říkala si, co budeme dělat. Nejlíp to nesl muž, ten prohlásil, že co by, budeme mít druhé o něco dřív. :mrgreen: Nicméně hormony to dobře zařídily, po třech dnech najednou bylo slzavé údolí fuč a na mimčo jsem se začala naopak zase šíleně těšit. Má se narodit každým dnem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
21.7.13 14:26

@Sebinah no hlavně pokud zapomněla 3 prášky za sebou, tak je úplně zbytečné je brát naráz, protože 3 vynechané prášky jsou už problém a ochrana není zachována a nezachrání to ani snězení 3 prášků naráz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
21.7.13 19:02

@Verca1989 no ved prave…to nie su vitaminy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.7.13 16:51
@Anonymní píše:
@Sebinah ja to mam tak v navodu

Moc se mi nezdá, aby u nějaký antiko bylo uvedeno, že se mají vzít 3 prášky najednou… většinou jen pokud zapomeneš jen jeden. Při více už se mají vynechat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
22.7.13 18:12

@Pomka práve, keď sa zamyslím, tak v každom návode čo si spomeniem (od akéhokoľvek lieku) všade čítam, ak zabudnete…bla bla bla, vezmite si hneď ako si spomeniete bla bla bla, dávku nezdvojujte,…atď, nie to ešte srtojiť dávku :D ale tak nebudeme prudiť, možno to má autorka fakt v príbalovom, čo my vieme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.15 22:25

Ahoj, chci byt zase tehotna! Partner se na druhe dite neciti. :,( Ja mam v hlave jen tu touhu po dalsim diteti. Partner mi vycita, ze ho nutim. Nenutim, jen rikam, jak to citim.Jsem nestastna. Citim, ze ted je cas na druhe mimi. S partnerem se ted skoro nebavime.Vzdy se nakonec zacnem prit, jelikoz ja chci a on ne.Ke vsemu vsechny kamaradky i sousedky se bud snazi otehotnet a nebo uz jsou tehotne.Je mi uzko.Uz ani nemam chut na sex, kdyz vim, ze z nej nic nebude. :,( Anonym, nemusi to o nas vedet cely svet.Moje touha me s partnerem odcizuje. Nevim co si pocnu. Prosim nekopejte do me, obrazne receno.

• Citovat
  • Upravit
30408
28.2.15 22:29
@Anonymní píše:
Ahoj, chci byt zase tehotna! Partner se na druhe dite neciti. :,( Ja mam v hlave jen tu touhu po dalsim diteti. Partner mi vycita, ze ho nutim. Nenutim, jen rikam, jak to citim.Jsem nestastna. Citim, ze ted je cas na druhe mimi. S partnerem se ted skoro nebavime.Vzdy se nakonec zacnem prit, jelikoz ja chci a on ne.Ke vsemu vsechny kamaradky i sousedky se bud snazi otehotnet a nebo uz jsou tehotne.Je mi uzko.Uz ani nemam chut na sex, kdyz vim, ze z nej nic nebude. :,( Anonym, nemusi to o nas vedet cely svet.Moje touha me s partnerem odcizuje. Nevim co si pocnu. Prosim nekopejte do me, obrazne receno.

Dítě si nemůžeš vynutit. Kolik je staršímu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
28.2.15 22:35

Upřímně..do toho se nenutí, taky mám jedno dítko a pokud další partner nebude dítě chtít mít tak si vystačím s tou jednou ratolestí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
28.2.15 22:36

Co chceš slyšet? Chtít musí oba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
28.2.15 22:37

Ja v tomto měla štěstí, že manžel byl pro další (a další, a další) děti, protože já přesně tu samou touhu měla vždy také. Přišlo to pokaždé s tím, jak mi přišla první menstruace po porodu, kolem osmého devátého měsíce dítěte.
Ta touha byla tak silná, že kdyby chlap nesouhlasil, tak vím, že bych se strašně trápila. Takže je mi tě, milá zakladatelko, líto :(, ale co poradit, to nevím… :nevim:
Tedy kromě toho, že se ti šikovně podaří chlapa přesvědčit o tom, že mít další dítě je dobrý nápad… (a ještě lépe, že to je vlastně jeho nápad… :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
28.2.15 22:39

Kolik je dítěti a kolik je tobě a partnerovi? Snaž se na to tolik netlačit, užívej si, co máš. Ať tvoje touha nezničí vás vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.15 22:44

Diteti budou 2roky, partnerovi je uz pres 35 a me skoro 30.Zavidim vsem, ktere maji muze, ktery chce hodne deti a chce je brzy po porodu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.15 22:47

Nutit ho nechci, ale vim, ze se s tim nesmirim a vztah pujde do kopru. :? Vzdy kdyz se zminim o ditku, je hned dotceny, ze maly je jeste maly a takove reci, te ho pak nechci ani videt.

• Citovat
  • Upravit
35489
28.2.15 22:49

Chápu Te a popravdě bych v tom vztahu nevydržela…moje touha po druhem byla velmi silná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
28.2.15 22:49
@Anonymní píše:
Diteti budou 2roky, partnerovi je uz pres 35 a me skoro 30.Zavidim vsem, ktere maji muze, ktery chce hodne deti a chce je brzy po porodu.

Máš ješte dost času, fakt tomu nech volný průběh. Schválně bych teď třeba půl roku o druhém dítěti nemluvila a užívala si prvorozeného. A třeba časem partner změní názor. Můj se také do druhého moc rychle nehrnul ale pak k tomu taky dozrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí