Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Attila8 Tak to neni, ja dite chci kvuli sobe ne ostatnim.Jen to, ze ted jsou kolem me snad vsechny tehotne, umocnuje moji beznadej, protoze vidim, ze jinde dalsi dite problem neni.
Je to to same, jako kdyz si neco velmi prejes a vidis, ze vsichni kolem tebe to maji a ty mas cekat.Je to hrozne.
Taky si rikam, jo kdybych si vybrala treba tamhle Frantu od vedle za muze, nemusela bych se ted trapit. Jmeno je smyslene, jen polemizuju. Rozhodne nechci dite, protoze ho ma kde kdo.Me okoli jezdi na hory a ja na nich nikdy nebyla. Nemam rada zimu.
@Anonymní píše:
Taky si rikam, jo kdybych si vybrala treba tamhle Frantu od vedleza muze, nemusela bych se ted trapit. Jmeno je smyslene, jen polemizuju. Rozhodne nechci dite, protoze ho ma kde kdo.Me okoli jezdi na hory a ja na nich nikdy nebyla. Nemam rada zimu.
To ve svém partnerovi nevidí nic jiného než dárce spermatu?
@Anonymní píše:
@Verunecka289 Co mi teda radis? O ditku se nebavit a nechat to na nem?
Jo to by bylo ideální. Ale nemyslím, že je reálný, že bys to zvládla, podle toho jak se tu prezentuješ
ale aspoň to zkus. Aspoň pár měsíců mu s tím dát pokoj a uvidíš
já totiž vím, že kdybys takhle tlačila s čímkoli na mě a v podstatě i na většinu lidí, tak bych po čase říkala ne už jen z principu ![]()
@Anonymní píše:
@Attila8 Tak to neni, ja dite chci kvuli sobe ne ostatnim.Jen to, ze ted jsou kolem me snad vsechny tehotne, umocnuje moji beznadej, protoze vidim, ze jinde dalsi dite problem neni.Je to to same, jako kdyz si neco velmi prejes a vidis, ze vsichni kolem tebe to maji a ty mas cekat.Je to hrozne.
@Anonymní píše:
Taky si rikam, jo kdybych si vybrala treba tamhle Frantu od vedle za muze, nemusela bych se ted trapit. Jmeno je smyslene, jen polemizuju. Rozhodne nechci dite, protoze ho ma kde kdo.Me okoli jezdi na hory a ja na nich nikdy nebyla. Nemam rada zimu.
Tohle je hodně špatnej přístup, jen si s tím přitěžuješ. Doufám, že jsi tohle před ním nikdy neřekla ![]()
@hanka.br. Jak tuhle diskuzi pozoruju, tak mi taky čím dál víc připadá, že partner to se zakladatelkou nemá zrovna jednoduché. A napadlo mě z jejích příspěvků to samé co tebe.
@ivašot. píše:
@hanka.br. Jak tuhle diskuzi pozoruju, tak mi taky čím dál víc připadá, že partner to se zakladatelkou nemá zrovna jednoduché. A napadlo mě z jejích příspěvků to samé co tebe.
Myslím, že partner zakladatelky celkem reálně vnímá, že jejich vztah není úplně v pořádku. Jako dívat se závistivě po Frantovi v sousedství, protože nadělal spoustu dětí je opravdu spíše známka toho, že partner jako takový pro zakladatelku neznamená nic a její touha po dítěti je spíše posedlostí. Bohužel.
@Anonymní píše:
A teď si představ, že tvůj partner si říká, že si měl vzít třeba Máňu od vedle, měli by jedno dítě a nemusel by se trápit. Jak by ti bylo?
@hanka.br. Taková posedlost fakt není pro vztah nic moc, ale mohl by to být problém i pro zakladatelku samotnou. Nechci na ní přivolávat něco špatného, ale nebyla by jediná, které se 2.dítě z nějakého důvodu nepodařilo. A co pak, to se jí zhroutí celý život?
@ivašot. píše:
A teď si představ, že tvůj partner si říká, že si měl vzít třeba Máňu od vedle, měli by jedno dítě a nemusel by se trápit. Jak by ti bylo?
I to se muze stat.
@hanka.br. Zajimavy nazor s tou posedlosti, jako ze chci druhe, tak jsem posedla.
To nechapu. Kdybych byla posedla, tak se zaridim jinak a neztrapnuju se zde tim, ze se sveruju cizim lidem. Zrovna tve nazory byvaji celkem objektivni. Dekuji za nazor.
@Anonymní píše:
@hanka.br. Jo jsem zabejcena, bohuzel jsem zena a ta na plozeni ma omezeny cas.On muze mit dite treba za 20 let. Jinak o diteti mluvim jednou mesicne. Nehucim do nej dene. A ptam se nevine.
Je Ti 30let, to máš ještě spoustu času. Minimálně 10let.
@Verunecka289 Co mi teda radis? O ditku se nebavit a nechat to na nem?