Chci být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
28.2.15 22:52

My jsme se dohodli předem, že se pokusíme mít děti krátce po sobě, nejlíp po dvou letech :nevim: Manžel to naštěstí moc neřeší, i když se z prvorozené vyklubal uřvaný nespavec a nadšený z toho, že bude doma další vřešťan, určitě není.
A řekl ti partner, proč nechce další dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
28.2.15 22:52
@Anonymní píše:
Nutit ho nechci, ale vim, ze se s tim nesmirim a vztah pujde do kopru. :? Vzdy kdyz se zminim o ditku, je hned dotceny, ze maly je jeste maly a takove reci, te ho pak nechci ani videt.

Já chápu, že ta touha je veliká. Ale rozbít kvůli tomu rodinu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
28.2.15 22:53

A partner už nechce vůbec žádné děti, nebo chce jen s dalším počkat? Nedá se mu vysvětlit, že dítěti je bez sourozence smutno a že sourozenec je pro něj to nej nej nej na světě, co mu můžete dopřát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.15 22:54

@vodolejka :hug: Dekuji za pochopeni, v tuto chvili je pro me vecnost cekat kdy a jestli se vubec rozhoupe. Kdyby se mnou aspon rozumne dokazal o teto veci mluvit.Ale on hned, ze ja chci hned druhe a bla bla, dal uz pak vypinam a nevnimam ho. :( Asi sem si spatne vybrala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.15 22:56
@ivašot. píše:
Já chápu, že ta touha je veliká. Ale rozbít kvůli tomu rodinu :nevim:.

To me velmi trapi.Jsem vylozene zoufala. :( Nechci nicit rodinu prvorozenemu, ale zaroven me prijde muj partner jak z jine planety.Ja o koze on o voze. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30408
28.2.15 23:02
@Anonymní píše:
To me velmi trapi.Jsem vylozene zoufala. :( Nechci nicit rodinu prvorozenemu, ale zaroven me prijde muj partner jak z jine planety.Ja o koze on o voze. :nevim:

Ale ty jsi taky docela zabejčená, nemáš mu co vyčítat. Dítě máš, takže se máš komu věnovat a tím, že do něj budeš hučet si rozhodně nepomůžeš. Nech to chvíli odpočinout, zaměřte se na to, abyste uzdravili váš vztah, protože jinak se obávám, že plození dětí nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.15 23:02

@Suzuveverka Rekl,ze mozna casem. A jindy rekne a nestaci ti jedno? Takze taky z toho nic byt nemusi a me uz neni 20. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.15 23:05

@hanka.br. Jo jsem zabejcena, bohuzel jsem zena a ta na plozeni ma omezeny cas.On muze mit dite treba za 20 let. Jinak o diteti mluvim jednou mesicne. Nehucim do nej dene. A ptam se nevine.

• Citovat
  • Upravit
15430
28.2.15 23:07
@Anonymní píše:
To me velmi trapi.Jsem vylozene zoufala. :( Nechci nicit rodinu prvorozenemu, ale zaroven me prijde muj partner jak z jine planety.Ja o koze on o voze. :nevim:

A jaký má vztah k prvnímu dítěti? Třeba mu jen přijde te odpovědnosti dost už s jedním a má strach, jak byste to zvládli.
A nechce ho vůbec nebo jen teď? Pokud by ho chtěl později, tak bych se snažila domluvit nějaký „termín“, kdy se o druhé začnete snažit.
Ber to tak, že on asi cítí také odpor, když začneš mluvit o druhém. Stejně jako ty, při jeho odmítání. Měla by sis rozmyslet, jestli ti vztah stojí za to, udělat kompromis. Nebo ti bude lépe samotné s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.15 23:08

Necham to na nejaky cas byt a uvidime.Nic jineho ani delat nemuzu.Mam synka, je to moje stesti. A jsem za nej vdecna. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
30408
28.2.15 23:08
@Anonymní píše:
@hanka.br. Jo jsem zabejcena, bohuzel jsem zena a ta na plozeni ma omezeny cas.On muze mit dite treba za 20 let. Jinak o diteti mluvim jednou mesicne. Nehucim do nej dene. A ptam se nevine.

To si možná myslíš ty, ale rozhodně tak nepůsobíš. Určitě máš ještě půl roku času - nebo ne? Jsi na nejlepší cestě ho otrávit docela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.15 23:09

@ivašot. Vztah ma k diteti vyborny. A jinak ta tva prvni veta je jako by ji napsal on sam.

• Citovat
  • Upravit
5010
28.2.15 23:10

Tak 30 let je v pohodě, v tom věku celkem dost žen ještě nemá ani první…
U nás zase nechtěla máma druhé, mezi mnou a bráchou je 10 let, bylo jí 37, když se narodil. Taky to tak nějak přišlo časem a tím, jak jsem do našich pořád hučela, že chci sourozence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
28.2.15 23:11
@Anonymní píše:
Necham to na nejaky cas byt a uvidime.Nic jineho ani delat nemuzu.Mam synka, je to moje stesti. A jsem za nej vdecna. :srdce:

Myslím, že to je v tuhle chvíli spravný přístup. Užívej si syna a věnuj se partnerovi. Je plno holek, které nemají ani to a tvou situaci by ti záviděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.15 23:14

@ivašot. Dekuji. :hug: Jsem nesmirne vdecna za syna.Dite je vazne dar.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky