Chci být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
1.3.15 16:20
@Anonymní píše:
Diky holky, otevrely jste mi oci. Nechci delat dusno v rodine.

Uvidíš, že se miminka dočkáš. A bude to stokrát krásnější, když se na něj budete těšit oba. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.15 16:29

Ja te polituju. Mela jsem to podobne. A nechtela jsem druhe dite s vetsim casovym odstupem. Partner chtel druhe dite, ale nebyl schopny rict kdy a rict duvod proc to odsouvat, navic my byli uz starsi… Nakonec jsme se dohodli na kompromisu, ze rok a pul nic, pak to zkusime… no pak to neslo dalsi 2 roky, ale to uz ze zdravotnich duvodu… Ja i vedela, ze to nemusi treba vyjit, byla vicemene smirena i s jednim a vdecna za nej, ale touhu chapu a nevyrcene duvody chlapa nikdy nepochopila. Kdyby rekl, nechci uz mimino, ze rve a nechci skudlit prachy, chci si uzivat, tak clovek vi na cem je ze jo ;) Tak se drz ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.15 16:34
@Anonymní píše:
Ja te polituju. Mela jsem to podobne. A nechtela jsem druhe dite s vetsim casovym odstupem. Partner chtel druhe dite, ale nebyl schopny rict kdy a rict duvod proc to odsouvat, navic my byli uz starsi… Nakonec jsme se dohodli na kompromisu, ze rok a pul nic, pak to zkusime… no pak to neslo dalsi 2 roky, ale to uz ze zdravotnich duvodu… Ja i vedela, ze to nemusi treba vyjit, byla vicemene smirena i s jednim a vdecna za nej, ale touhu chapu a nevyrcene duvody chlapa nikdy nepochopila. Kdyby rekl, nechci uz mimino, ze rve a nechci skudlit prachy, chci si uzivat, tak clovek vi na cem je ze jo ;) Tak se drz ;)

Dekuji. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.15 16:34

@hanka.br. Dekuju moc. :hug:

• Citovat
  • Upravit
35489
1.3.15 21:07

Tak ja jsem opačného názoru…pokud chlap druhé dítě chce a najednou děla fory, ze az později a jakoby odkládá bez zjevného důvodu bez vysvětlení, tak je to s prominutim blbec :roll: u nás to bylo podobné a nakonec jsme druhé měli a oba milujeme stejne obe děti, ale ty zbytečný nervy, co mi muž dělal…mezi detma jsou necelé dva roky a je to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.6.17 15:30

Ahoj,

asi se budu opakovat, ale dlouho se mi i s ex partnerem stávalo, že při zpoždění (byť jsem se cpala antikoncepcí) jsem si vsugerovávala těhotenství a děsně jsem chtěla otěhotnět a i když jsem věděla, že to je víc než nepravděpodobný, nafoukla jsem břicho, bolely mě prsa atd. a přitom jsem se bála, jak to zvládnout finančně, jakej bude novej život s dítětem atd. Se současným partnerem to vyšlo tak nějak přirozeně a když si hladím bříško (21tt), nemůžu se dočkat a vůbec o ničem nepochybuju. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.10.17 21:55

Chtěla bych být těhotná a nevím jak na to.

Hrozně si přejeme s přítelem dítě a nevíme jak dál. Snažíme se už 6roku a furt nic. Tak prosím poraďte nám prosím. Můj email je:** tak prosím poraďte nám ještě dneska prosím… ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

edit admin - odstraněna kontaktní adresa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky