Chci dítě a přítel odkládá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
332
4.5.17 17:01
:mrgreen:

Příspěvek upraven 04.05.17 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
4.5.17 17:05
@Amerielle píše:
A tak…dřív to tak bejvalo normálně. :lol:

Dříve ženy nesměly volit a taky to nebylo v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
4.5.17 17:08

@zrezlá plechovka Naprosto souhlasim :D Kazdy to proste citi jinak a je to tak v poradku. Ja napriklad do triceti nemela na deti ani pomysleni, a ac jsem byla stale dotazovana od rodiny, co deti atd, neresila jsem. Po tricitce jsem o nich zacala teprve pomalu uvazovat a ve 33 letech se mi narodila dcera. Ted je ji 8 let a musim rict, ze bych nemenila. :D

• Citovat
  • Upravit
4214
4.5.17 17:13
@Kikiiiiii píše:
@Doe_Jane píše: Více

Jste ještě mláďata, dej tomu čas. Ve 25-ti ti vlak neujizdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
4.5.17 17:17

Já i přítel smě o miminku začali uvažovat az nám bylo 27a něco dřív by by nad to ani nenapadlo a to smě spolu byli už 7 let každý to má jinak no…musíte se na tom pořádně domluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
4.5.17 17:18

@Amerielle No je to strasne otravny, chvili me to tocilo, pak jsem na tema „deti“ odpovidala, ze nejdrive v pristim zivote. :lol: Vubec ti to nezavidim, ja to ale po case uz fakt neresila. A predpokladam, ze si cela rodinka po narozeni male rikala, ze to teda vyslo tak tak na hrane vhodneho biologickeho veku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1079
4.5.17 17:19
@Kikiiiiii píše:
Ahoj, mám takovej problém..Jsem s přítelem už přes 2 roky, bydlíme spolu rok a pul a já bych se ráda posunula někam dál, přála bych si dítě…Ze začátku jsem to jen navrhla a říkal mi že se na tom bude pracovat ale že mám počkat aspoň 2 měsíce takže tím mi to více dal do hlavy..tak jsem čekala a čekala a najednou byl ten druhéj měsíc tak jsem se ho zeptala jak to vidí..řekl mi že ještě nechce dítě.. Ale jak mi to řekl nevěděla jsem co dělat..kdyby mi to aspoň řekl na rovinu..každý den nad tím přemýšlím, pláču, všechno mě dojímá zkrácěně..jsem z toho psychicky zhroucená..asi jsem blázen..nebo nevím..Dítě je můj sen a hodiny mi tikají..a nevím co stím, říká později rok dva ATd..ale co když to bude říkat takhle pořád..☹️

Pár věcí k zamyšlení:

• Jaká je vaše finanční situace, pracovní stabilita, kariérní plány?
  • Jaké jsou vaše obecné plány do budoucna? Mluvili jste o nich spolu už vůbec někdy pořádně?
  • Jaký je váš životní styl a jak by ho dítě změnilo?
  • Není problém ve skutečnosti v tom, že jsou nekompatibilní vaše životní styly? Nemusíš se teď svým stylem života partnerovi příliš přizpůsobovat a neplyne tvoje touha po zahnízdění částečně i z toho, že se chceš z takového životního stylu vymanit?
  • Chtěla bys dítě i za cenu toho, že bys věděla, že partner ho nechce a udělal by to proto, aby udělal radost tobě?
  • Dokázala by ses smířit s tím, že by partner vnímal dítě jako nutnost a ne jako radost?
  • Mluvili jste už o svatbě? To je přeci jen pořád menší závazek než dítě.
  • atd…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
4.5.17 17:22

@Amerielle Jo a hlavne se nenech do niceho natlacit, kdyz zadny matersky pudy zatim nemas! To je pak blby (zkusenost jedne me kamosky…a jiste i mnoha jinych). Osobne musim rict, ze vetsina vrstevnic dcery (v okoli i ve skole) ma podobne stary maticky jako jsem ja, casto i starsi, teda aspon v Praze, takze minimalne do triceti nikomu opravdu vlak neujizdi :D

• Citovat
  • Upravit
1049
4.5.17 17:29

Já to takhle kdysi poslouchala 3 roky.. no hádej co..už spolu nejsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
4.5.17 17:33

@Kikiiiiii jsi hodně mladá a on taky :nevim: nemáte kam spěchat a nemá cenu ho do toho tlačit

tak ublížíš vztahu a k dítěti se stejně nedopracujete…a jestli, tak za jakou cenu?? :nevim:

mělo by to být společné rozhodnutí obou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.5.17 17:34

@Amerielle je ještě mladounke a tak mu to přijde brzo..Buď počkej nebo si nabrkni někoho o 10 let staršího kdo rodinu mít chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
4.5.17 17:50
@pohledmuze píše:
Holky, kdyz jste matersky typy, musite si nabrknout nekoho tak o 10 let starsiho. :roll: Dneska zadny normalni kluk nechce dite do 30 a casto ani do 35… Zvlast pokud je zvyklej na velkomestsky zivot. :mrgreen:

tak to jsme my mimo statistiku, bydlíme ve velkoměstě a první syn se narodil když manželovi bylo 24,5 a to jsme se snažili 5 let :lol: :lol: letos bude manželovi 36 a představa že až ted by jsme začali uvažovat o dítěti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
4.5.17 17:57

Já ho docela chápu, i když sama jsem první dítě chtěla (a měla) před pětadvacítkou. Ale chlapi ty otcovský pudy většinou před třicítkou opravdu nemaj (jasně, že jsou výjimky, ale jsou to opravdu výjimky a ne norma) a především plánovat dítě po dvouletym vztahu mi přijde opravdu strašně brzy…Z toho jsou pak ty rozčarování, že je partner „po dítěti“ najednou úplně jinej (resp. takovej byl vždycky jenom nebyl čas to poznat)…Počkala bych ještě nejmíň rok, dva…Jenom bych si teda už teď ujasnila, že do budoucna dítě chce a ten horizont dejme tomu dvou let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.5.17 18:17
@Amerielle píše:
Ses asi spletla. Já tady řeším opačný problém.:D Nechci a okolí mě do toho furt nutí. :lol:

Jo aha :-)) tak jinak..Jsi mladá najdi si mladšího a bude to ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.5.17 18:35

Musíš ho na dítě připravit. On se cítí nejistý, ve věcech dětí.

Muž mé dcery se na dítě teď už vysloveně těší. Protože napřed jeden a pak i druhý kamarád najednou mají miminko doma a jsou z nich celí nadšení. Když se kluci-kamarádi sejdou, tak mluví hlavně o svých miminkách. A také se vzájemně navštěvují. Miminka fungují.

Tak nebuď nešťastná. Ten tvůj prostě ještě nedozrál k otcovské roli. Tak mu šikovně pomoz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí