Chci dítě a přítel odkládá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.5.17 20:01
@Terezxx píše:
Tak samozřejmě ne každý. Já zase nevidim smysl ve večírcích a opijeni se. Naštěstí ani moje druhá polovička. Do druhého mě ukecaval ještě on. Každý má priority jinde. Ja bych s chlapem, který chce děti po 30 prostě být nemohla. A asi ani zakladatelce to úplně nevyhovuje. Ovšem to není chyba chlapa. Někdo dozraje prostě později.

Já jsem s přítelem přes tři roky a děti zatím neplánujeme. :) Každý má prostě své priority, jiný žebříček hodnot… Já jsem teprve nedávno začala pracovat, takže chci získat ještě nějakou praxi, našetřit peníze, užít si života ve dvou. :) My jsme s přítelem ohledně dětí za jedno, což je moc fajn. :) Z mých kamarádek budu asi mezi posledními, kdo bude maminkou, ale my chceme miminko až kolem třicítky (přibližně asi za tři roky). :)

• Citovat
  • Upravit
3085
6.5.17 21:53
@Anonymní píše:
Já jsem s přítelem přes tři roky a děti zatím neplánujeme. :) Každý má prostě své priority, jiný žebříček hodnot… Já jsem teprve nedávno začala pracovat, takže chci získat ještě nějakou praxi, našetřit peníze, užít si života ve dvou. :) My jsme s přítelem ohledně dětí za jedno, což je moc fajn. :) Z mých kamarádek budu asi mezi posledními, kdo bude maminkou, ale my chceme miminko až kolem třicítky (přibližně asi za tři roky). :)

Ale tady jde o to, co chce zakladatelka, ne? Ona nic o tom, že chce získat praxi, nebo jezdit po dovolených, budovat kariéru, nepíše. Jen jsem napsala, ze všichni chlapy nepotřebují čekat do 30, než si dostatečně užijí. Jsou i takový, pro které je přesnější rodina a chtějí ji brzy. Zakladatelcin přítel jasně řekl, že ještě dítě nechce. Před tím jí ale slíbil se po 2 měsících snažit. Není to vůči ní sobecké? Co znamená ještě nechce. Může čekat rok, dva, 5 let, 10. Pokud by se můj partner nevymáčkl, byl by to pro mě jasný signál, že mám hledat jinde. Pro mě je rodina a děti na prvním místě a to by mi žádná kariéra nevynahradila. Zakladatelku chápu. Také bych byla nešťastná. Mě ale naopak přítel do druhého přemlouval :D jsme na stejné vlně a to je důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí