Chci dítě a přítel odkládá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.5.17 19:33

V mem okoli si drtiva vetsina lidi poridila dite az po 30. Mozna ani nikoho neznam, kdo mel deti driv. To je pro Tebe sice zcela irelevantni, ale jen tim chci rict, ze se na to spousta lidi driv proste neciti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
4.5.17 19:54

Komunikace! Zeptej se ho, kdy by si představoval první dítě a další věci, které tě zajímají. Raději si to vyříkejte nyní, než budeš čekat x let a on ti řekne, že ještě nechce.

• Citovat
  • Upravit
4.5.17 20:09

My kdyz jsme se s manzelem meli sestehovat, tak jsem jen nadhodila, jestli bude chtit mit deti. Bylo mi receno: pokud spolu budeme x let stastni, tak to asi vyplyne prirozene samo (= ano). Pak jsme spolu jeste chodili 5 let, cestovali, ruzne se stehovali atd. a po 6 letech se nam narodilo prvni dite. Ve 26 letech, kdy jsem manzela poznala, nam predstava rodiny pripadala hodne vzdalena. Treba je na tom pritel podobne. Chtela bych mit ale „jistotu“, ze tam je to "pokud spolu budeme stastni, tak jednou ANO. Pokud vis, ze deti chce, tak pockej, mate cas.

Příspěvek upraven 04.05.17 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4457
4.5.17 20:35

Já se mu nedivím. Jste spolu 2 roky. To je docela krátká doba, myslím, že za 2 roky vztahu toho lidé spolu moc nestihnou. Já bych teda po 2 letech asi dítě také nechtěla. Dej mu klid a čas. Užijte si zatím sami sebe a čerstvosti vztahu. Jestli už se po 2 letech potřebuješ někam posouvat, tak to není nic moc. Posun byl už to, že spolu bydlíte, ne? Tak si toho užijte chvilku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
4.5.17 20:54
@Amerielle píše:
Ne každej vidí smysl života v tom plodit děti. :roll:

Tak samozřejmě ne každý. Já zase nevidim smysl ve večírcích a opijeni se. Naštěstí ani moje druhá polovička. Do druhého mě ukecaval ještě on. Každý má priority jinde. Ja bych s chlapem, který chce děti po 30 prostě být nemohla. A asi ani zakladatelce to úplně nevyhovuje. Ovšem to není chyba chlapa. Někdo dozraje prostě později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
4.5.17 21:01
@Terezxx píše:

Jenom drobná připomínka: když někdo nechce zatím děti, nemusí to nutně být kvůli večírkům a opíjení se…
Já třeba hrozně ráda a hodně jezdila po okolí na kole, túry, kina, výlety, dovolené a taky mě bavila práce. Prostě jsem si dělala, co a kdy se mi chtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.5.17 21:13

@Terezxx proč večírky a opojení se..Já chtěla cestovat, poznávat svět..Než se usadim :roll:
Alkohol ani zábava tohoto druhu mě nebavila..A ani nikoho s kým jsem chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
4.5.17 21:32
@Malike píše:
že jo? Nevím, co mají mladé nedočkavé maminky s tím pitím, už jsem to četla vícekrát…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.5.17 21:34
@Amerielle píše:
A jéje. Další maminka ve stylu „kdo nechce děti, je nevyspělej“

Já se neopíjím, ale proboha snad mi nechceš tvrdit, že kdo nemá smysl života v dětech, tak ho má v chlastání. Co třeba lidi, kteří chtějí budovat kariéru, hodně cestovat (s děckem se průměrně vydělávající rodinka dostane už leda do Chorvatska) a nebo prostě a jednoduše chtějí mít čas sami na sebe?

A chtějí si třeba ten život prožít chvilku po svém a něco si zkusit a poznat, než začnou vychovávat děti.

Jaký je smysl v tom vychodit školu a hned si pořídit caparty? :roll: Tomu zase nerozumím já.

Já prosím si myslím že do Chorvatska se tam dostane pouze svobodný pár..Průměrná rodinka to má levněji v Egyptě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.5.17 21:35
@dedrichov píše: že jo? Nevím, co mají mladé nedočkavé maminky s tím pitím, už jsem to četla vícekrát…

Tak třeba se slečna narodila s poznáním že kdo ve 20 nepořídí dítě je ožrala, ochlasta a nezodpovědný hospodský povaleč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
4.5.17 21:40
@Malike píše:
Tak třeba se slečna narodila s poznáním že kdo ve 20 nepořídí dítě je ožrala, ochlasta a nezodpovědný hospodský povaleč :mrgreen:

To mi vlastně došlo až teď, že se mě vlastně snad ani nikdo neptal, kdy budou děti. Taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.5.17 21:44
@Amerielle píše:
Do Egypta bych nejela ani kdyby mi za to někdo zaplatil. :mrgreen: Pros*at dovolenou, to tak. :mrgreen:

Já letos letím kousek blíže..Jenom Tunisko :mrgreen:
Já bych do Egypta neletěla taky za nic…Šlápnout tam na tu jedovatou rybu..To tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.5.17 21:51

@Amerielle tak za to Egypt nemůže že otec se chtěl zbavit rodiny..tohle jsem moc neřešila..Ale co vím že je tam Odranec tak už jsem nechtěla..Tunisko je fajn až na to že tam byl teroristický útok..Ale kde v Evropě už nebyl kromě nás. :zed:
Tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.5.17 21:51
@dedrichov píše:
To mi vlastně došlo až teď, že se mě vlastně snad ani nikdo neptal, kdy budou děti. Taky dobrý.

A kdy budou děti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
4.5.17 21:54
@Malike píše:
A kdy budou děti? :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit