Jakou erotickou hru koupit na Valentýna?

Anonymní
28.1.21 11:18

Chci erotickou hru

Poradíte nějakou erotickou hru, kterou koupit? Na internetu je velký a pestrý výběr, ale chtěla bych něco ověřeného, co nebude nějaká blbina. Chtěla bych potěšit přítele na Valentýna 😀 😜

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
28.1.21 11:22

Třeba Ti to bude připadat jako blbina, ale největší erotický náboj vzniká při flašce ve dvou. Je to asi tou absurditou, ale hmmmmmmmmmmmmmmm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.1.21 11:45

Doveď kámošku, jestli ti jde opravdu o potěšení přítele, nějaká přiblblá hra mu fakt radost neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
28.1.21 11:46
@Anonymní píše:
Poradíte nějakou erotickou hru, kterou koupit? Na internetu je velký a pestrý výběr, ale chtěla bych něco ověřeného, co nebude nějaká blbina. Chtěla bych potěšit přítele na Valentýna 😀 😜

Erotickou hru zadny chlap nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.1.21 12:03

@pohledzdruhestrany @Pavlik Morozov
Chlapi neblbněte, to vás hry fakt nebaví, nebo jste to pořádně nezkusili? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.1.21 12:04

Super je hra Kámasútra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
28.1.21 12:08

@e Marry tu máme 😁dobrá hra a docela se i nasmejes😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106476
28.1.21 12:11
@Zatimtajnej píše:
Chlapi neblbněte, to vás hry fakt nebaví, nebo jste to pořádně nezkusili? :mrgreen:

ja to nezkusila…asi bych se bala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
28.1.21 12:41

My máme Nevinné hrátky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.1.21 12:54

@pohledzdruhestrany ty jsi dobrej vool tyjo :D Rada k nezaplacení. Toho chlapa neznáš. Muj muž by mě s trojkou poslal do háje, i když já bych nebyla proti.

Erotická hra je fajn nápad, ale blbě se ladí na dálku a bez znalosti přítele. Nám se třeba líbila Jenga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.1.21 13:26
@shanoona píše:
@pohledzdruhestrany ty jsi dobrej vool tyjo :D Rada k nezaplacení. Toho chlapa neznáš. Muj muž by mě s trojkou poslal do háje, i když já bych nebyla proti.Erotická hra je fajn nápad, ale blbě se ladí na dálku a bez znalosti přítele. Nám se třeba líbila Jenga.

vždyť u toho nemusíš být, jen zprostředkuješ úvodní kontakt :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
28.1.21 13:42
@Zatimtajnej píše:
Chlapi neblbněte, to vás hry fakt nebaví, nebo jste to pořádně nezkusili? :mrgreen:

Hry me bavi ale ne eroticke. Treba zaklinac, marias, poker, tomb raider, ruzne deskovky atd. Her me bavi spousta, ale nejaka pic.vina s radoby erotickyma ukolama ne. Pokud chce erotickou hru, tak at pozve kozatou kamosku jak bylo zmineno vyse do trojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
28.1.21 14:03
@Pavlik Morozov píše:
Hry me bavi ale ne eroticke. Treba zaklinac, marias, poker, tomb raider, ruzne deskovky atd. Her me bavi spousta, ale nejaka pic.vina s radoby erotickyma ukolama ne. Pokud chce erotickou hru, tak at pozve kozatou kamosku jak bylo zmineno vyse do trojky.

Zrovna zaklínač že nemá erotické úkoly jo? :jazyk: Vždyť celkem značná část hry je ovlivněná s kterou čarodějkou chrápeš.

• Citovat
  • Upravit
6827
28.1.21 14:08
@Parninas píše:
Zrovna zaklínač že nemá erotické úkoly jo? :jazyk: Vždyť celkem značná část hry je ovlivněná s kterou čarodějkou chrápeš.

To ma ale hrajes to s virtualni realitou ne s manzelkou. Kdyz nechces, tak na zadnou erotiku nedojde. Muzes chrapat se vsema, ale take s zadnou. S kterou jsi chrapala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
28.1.21 14:18
@Pavlik Morozov píše:
To ma ale hrajes to s virtualni realitou ne s manzelkou. Kdyz nechces, tak na zadnou erotiku nedojde. Muzes chrapat se vsema, ale take s zadnou. S kterou jsi chrapala ty?

Já vím, já to myslela jako vtip.
Já to nehrála, mám přečtené jen knížky. Ale rozhodně Yen kdybych hrála. :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria