Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Třeba Ti to bude připadat jako blbina, ale největší erotický náboj vzniká při flašce ve dvou. Je to asi tou absurditou, ale hmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
Doveď kámošku, jestli ti jde opravdu o potěšení přítele, nějaká přiblblá hra mu fakt radost neudělá.
@Anonymní píše:
Poradíte nějakou erotickou hru, kterou koupit? Na internetu je velký a pestrý výběr, ale chtěla bych něco ověřeného, co nebude nějaká blbina. Chtěla bych potěšit přítele na Valentýna 😀 😜
Erotickou hru zadny chlap nechce.
@pohledzdruhestrany @Pavlik Morozov
Chlapi neblbněte, to vás hry fakt nebaví, nebo jste to pořádně nezkusili? ![]()
@Zatimtajnej píše:
Chlapi neblbněte, to vás hry fakt nebaví, nebo jste to pořádně nezkusili?
ja to nezkusila…asi bych se bala ![]()
@pohledzdruhestrany ty jsi dobrej vool tyjo
Rada k nezaplacení. Toho chlapa neznáš. Muj muž by mě s trojkou poslal do háje, i když já bych nebyla proti.
Erotická hra je fajn nápad, ale blbě se ladí na dálku a bez znalosti přítele. Nám se třeba líbila Jenga.
@shanoona píše:
@pohledzdruhestrany ty jsi dobrej vool tyjoRada k nezaplacení. Toho chlapa neznáš. Muj muž by mě s trojkou poslal do háje, i když já bych nebyla proti.Erotická hra je fajn nápad, ale blbě se ladí na dálku a bez znalosti přítele. Nám se třeba líbila Jenga.
vždyť u toho nemusíš být, jen zprostředkuješ úvodní kontakt
![]()
@Zatimtajnej píše:
Chlapi neblbněte, to vás hry fakt nebaví, nebo jste to pořádně nezkusili?
Hry me bavi ale ne eroticke. Treba zaklinac, marias, poker, tomb raider, ruzne deskovky atd. Her me bavi spousta, ale nejaka pic.vina s radoby erotickyma ukolama ne. Pokud chce erotickou hru, tak at pozve kozatou kamosku jak bylo zmineno vyse do trojky.
@Pavlik Morozov píše:
Hry me bavi ale ne eroticke. Treba zaklinac, marias, poker, tomb raider, ruzne deskovky atd. Her me bavi spousta, ale nejaka pic.vina s radoby erotickyma ukolama ne. Pokud chce erotickou hru, tak at pozve kozatou kamosku jak bylo zmineno vyse do trojky.
Zrovna zaklínač že nemá erotické úkoly jo?
Vždyť celkem značná část hry je ovlivněná s kterou čarodějkou chrápeš.
@Parninas píše:
Zrovna zaklínač že nemá erotické úkoly jo?Vždyť celkem značná část hry je ovlivněná s kterou čarodějkou chrápeš.
To ma ale hrajes to s virtualni realitou ne s manzelkou. Kdyz nechces, tak na zadnou erotiku nedojde. Muzes chrapat se vsema, ale take s zadnou. S kterou jsi chrapala ty?
@Pavlik Morozov píše:
To ma ale hrajes to s virtualni realitou ne s manzelkou. Kdyz nechces, tak na zadnou erotiku nedojde. Muzes chrapat se vsema, ale take s zadnou. S kterou jsi chrapala ty?
Já vím, já to myslela jako vtip.
Já to nehrála, mám přečtené jen knížky. Ale rozhodně Yen kdybych hrála. ![]()
Poradíte nějakou erotickou hru, kterou koupit? Na internetu je velký a pestrý výběr, ale chtěla bych něco ověřeného, co nebude nějaká blbina. Chtěla bych potěšit přítele na Valentýna 😀 😜