Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Soudíš podle sebe?
Ne, podle statistik.
Osmnáctek, které mají při každém vaginálním styku orgasmus, prostě moc nebude. Ale právě kvůli tomu, že by to bylo cool a vede to k rádoby vtipným a lehce pasivně agresivním otázkám typu „soudíš podle sebe“?, které implikují, že je něco nenormálního nemít při každém zásunu orgasmus. ![]()
Dokud si ženské nepřiznají, že málokterá má orgasmus jen tak při zásunu (a ještě v tak nízkém věku), moc se toho v sexu nezmění k lepšímu.
Já jsem velká holka, bez orgasmu by mě sex nebavil. A právě proto ho nehraju a řeknu si, co k němu potřebuju. (Přinejhorším přiložím sama ruku k ehm dílu).
![]()
@smurfka píše:
asi tak..
nedokážu si představit že by ji to nebavilo, kdyby měla super boží sex…( nemluvíme ted o tom jestli má čas, je unavená atd..přímo mu řekla že jí to nebaví )
zřejmě jí to nebaví, proto že bud nemá orgasmus a předstírá ho, nebo je to furt stejná klasika![]()
Tohle si dělá spousta holek sama. myslí, že se to od nich očekává, tak sehrajou orgasmus a pak se chlap diví, že ji to nebaví, když si to přeci tak „užívá“.
@Bábrdl Můžeš mi poslat odkaz na takovou statistiku? Děkuji! Tak jsem asi výjimka, hurá
![]()
@radkka píše:
@Bábrdl Můžeš mi poslat odkaz na takovou statistiku? Děkuji! Tak jsem asi výjimka, hurá![]()
Jů tak to jsme dvě
jsem netušila že budu takový unikát ![]()
@smurfka píše:
Pokud jí to moc nebaví, zřejmě asi nezažila orgasmum…
v 18ti letech opravdu není normální, pokud ji nebaví sex.
podle mně to docela normální..u hodně žen se ten zájem nastartuje až později..proč asi někteří muži šíří názor, že mladé holky v posteli nic moc.
@radkka píše:
Samozřejmě, já chápu, že někomu to stačí 2× do týdne, každý to máme jinak, ale přijde mi ubohé to svádět na to, že pracuji nebo mám rodinu, tím to neni. Já mám doma malá dvojčata, vím, co to je mít děti a nespat, být urvaná a zoufalá, k tomu z domova prakticky od porodu pracuji. Ale prostě mám sex ráda a potřebuji ho často, manžel to má stejně. Dokonce stíháme sportovat, žít společenským životem a cestovat. Občas mám pocit, že náš den má víc hodin, když slyším, jak někdo nemá na nic čas.
Těžko říct jestli zakladatelova partnerka prostě jen není moc náruživá nebo je někde chyba (mohla by být, když řekne, že ji sex nebaví)
každý má tu hranici co zvládne jinde… někdo večer upadá pomalu v komatu do postele, někdo i přes unavu má pořád chut..lidi mají odlišné zásoby energie, potřebu spánku
@radkka @luloinka „Výsledky odhalily, že kolem pětasedmdesáti procent žen není schopno dosáhnout orgasmu pouze při samotném pohlavním styku - to znamená bez pomoci sexuálních pomůcek, rukou, nebo jazyka. A deset až patnáct procent žen nezažilo orgasmus nikdy v životě.“
Takže při vaginálním sexu ho má 25% žen. Kolik ho má při KAŽDÉM vaginálním sexu těžko říct, ale zjevně míň než 25%. A proto je větší pravděpodobnost, že to na něj hraje. ![]()
@Bábrdl Proč by se mnou nemohla patřit k těm 25 %?
To je asi stejný, jako říct, že umřu při autonehodě, protože je to hodně pravděpodobný.
No..pokud chceš, aby se přemáhala k sexu, tak podle mě chceš opravdu moc. 1-2× týdně podle mě není až taková katastrofa, kdyby to bylo jednou do měsíce, tak bych tě chápala. Někdo to prostě tak často nepotřebuje.
Jinak z mého pohledu: s přítelem jsem od 16, takže jsme si tímto vším taky prošli (myslím tedy vztah v mládí). A řekla bych, že to vždy bylo jako a houpačce. Bylo období, kdy 2× denně a období, kdy jednou týdně. Takže nejanči a vydrž a ono se to třeba změní samo ![]()