Dlouhé snažení - Chci, nejde, chci vlastně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
216
23.9.20 14:09

Chci, nejde, chci vlastně?

Ahoj všem,
mám 6 letého synka, už přes rok se snažíme o miminko, bohužel to nejde. Moje gynekoložka už nás chce odeslat na spermiogram, já jsem údajně po fyzické stránce a její prohlídce ok. A teď, já vlastně nevím, zda chci nebo nechci. Začíná mi to být jedno. Prvního půl roku snažení jsem se fakt div ne hroutila, že zase přišla MS. Čím déle to je, tím více je mi to jedno. Je to normální? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
23.9.20 14:20

Hele řekla bych, že jo. My jsme se po devíti letech na to taky vyprdli :?, začalo mi to být jedno, IVF už mě nezajímalo, neměla jsem už na to sílu. Takže jo, chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.9.20 14:53

Čím víc ti to bude jedno, tím větší šance je na otěhotnění. Protože když se stresuješ, tak se tělo otěhotnění brání - to bývá u kořene většiny funkčních neplodností.

Začněte se s mužem pravidelně krmit paraořechama - každý tak tři, čtyři denně, kvůli selenu a zinku a nechte to plavat, jen se soustřeďte na dostatek sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
23.9.20 15:31

Myslím, že je to přirozená sebeobrana těla, jak se nezbláznit. My jsme na každé dítě čeklai šest let, jako jo, chtěli jsme moc a řešili jsme to, ale že bych se z toho hroutila, obrečela každou MS nebo čůrala na testy pár dní před očekávanou MS, to ani náhodou. Asi po roce snažení se to dost zklidnilo a vedle snahy o dítě jsme užívali života, takže zpětně mám pocit, že jsme si ty společné roky hezky užili. Byť neúspěchy po IVF byly na pytel, to ne že ne, ale nebyl to středobod světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí