Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napiš jí sms že děkujes za pozvání, ale že už něco máš, neříkej proč, nemáš ji co vysvětlovat, měla by to moc dobře veďte sama
@Anonymní píše:
Z me tchyne jsem skoncila na antidepresivech. Je na me drza, arogantni, zla a co mi udelala za podraz ohledne mych financi kdy me okradla nechci mluvit.
Ted me pozvala s manzou na jeji narozky, pred manzou je jako cukr, takze ten mi nic neveri. Ale ja ji nechci a nepotrebuju aby mi dal nicila zivot.
Mam ji napsat sms ve stylu „diky za pozvani nicmene neprijdu. A kdyz se zepta proc tak normalne ze vim, ze se nezmenila a ze se s ni nechci stykat“ nebo nejak vhodneji?
Manža
![]()
Napiš jí co chceš, nenapsalas, co se stalo, tak ti tu neporadíme.
Promiň, neskončila jsi na AD ze tchýně, ale očividně ze své neschopnosti nějak zvládat její chování.
Nic bych ji napsala, předpokládám, že manžel ví, že nechceš jít a vyřídí jí to.
Abych dokazala stranit snase pred tchyni,musela by se ona snacha umet chovat a vyjadrovat podstatne rozumneji,nez se tady vyjadrujes ty.Napsala jsi prd a chces od nas radu? ![]()
@Anonymní píše:
Z me tchyne jsem skoncila na antidepresivech. Je na me drza, arogantni, zla a co mi udelala za podraz ohledne mych financi kdy me okradla nechci mluvit.
Ted me pozvala s manzou na jeji narozky, pred manzou je jako cukr, takze ten mi nic neveri. Ale ja ji nechci a nepotrebuju aby mi dal nicila zivot.
Mam ji napsat sms ve stylu „diky za pozvani nicmene neprijdu. A kdyz se zepta proc tak normalne ze vim, ze se nezmenila a ze se s ni nechci stykat“ nebo nejak vhodneji?
Ty jsi na AD a „manža“ ti nevěří, že to máš z ní? Nevěří ti, že tě okradla? Tvůj problém není tchýně, ale manža a váš nevztah.
O to se snažím již x let …
ale ona se vždy vrací, jako ten smrad ..
![]()
A musíš ji nutně odpálkovat? Nestačí jen napsat, že nepřijdeš? Nebo ať to tam vyřídí „manža“, ten předpokládám půjde. Dost dobře nechápu, jak můžete mít tak vyhrocený vztah, že z toho zobeš prášky a „manža“ nic netuší a nevěří ti to. Buď je to mistr empatie a excelentní mamánek, nebo si trochu upravuješ skutečnost. Ale o to v téhle diskusi hádám neběží.
@Anonymní píše:
O to se snažím již x let …ale ona se vždy vrací, jako ten smrad ..
![]()
![]()
ty nejsi zakladatelka
nebuď směšná
@Annabela11 píše:
Manža![]()
Taky si to tady pořád opakuju. Strašné slovo.
Jinak moc nechápu,že ti tchýně takhle škodí,„okradla tě“,jak píšeš a manžel nic netuší? Zvláštní. ![]()