Jak odpalkovat tchýni

Jennifer99
28.1.19 21:29

Chci odpalkovat tchyni

Z me tchyne jsem skoncila na antidepresivech. Je na me drza, arogantni, zla a co mi udelala za podraz ohledne mych financi kdy me okradla nechci mluvit.
Ted me pozvala s manzou na jeji narozky, pred manzou je jako cukr, takze ten mi nic neveri. Ale ja ji nechci a nepotrebuju aby mi dal nicila zivot.
Mam ji napsat sms ve stylu „diky za pozvani nicmene neprijdu. A kdyz se zepta proc tak normalne ze vim, ze se nezmenila a ze se s ni nechci stykat“ nebo nejak vhodneji?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
671
28.1.19 21:36

Napiš jí sms že děkujes za pozvání, ale že už něco máš, neříkej proč, nemáš ji co vysvětlovat, měla by to moc dobře veďte sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.1.19 21:36
@Anonymní píše:
Z me tchyne jsem skoncila na antidepresivech. Je na me drza, arogantni, zla a co mi udelala za podraz ohledne mych financi kdy me okradla nechci mluvit.
Ted me pozvala s manzou na jeji narozky, pred manzou je jako cukr, takze ten mi nic neveri. Ale ja ji nechci a nepotrebuju aby mi dal nicila zivot.
Mam ji napsat sms ve stylu „diky za pozvani nicmene neprijdu. A kdyz se zepta proc tak normalne ze vim, ze se nezmenila a ze se s ni nechci stykat“ nebo nejak vhodneji?

Manža :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
28.1.19 21:37

Napiš jí co chceš, nenapsalas, co se stalo, tak ti tu neporadíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.1.19 21:53

Promiň, neskončila jsi na AD ze tchýně, ale očividně ze své neschopnosti nějak zvládat její chování.
Nic bych ji napsala, předpokládám, že manžel ví, že nechceš jít a vyřídí jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.1.19 21:54

Abych dokazala stranit snase pred tchyni,musela by se ona snacha umet chovat a vyjadrovat podstatne rozumneji,nez se tady vyjadrujes ty.Napsala jsi prd a chces od nas radu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.1.19 21:58
@Anonymní píše:

Ty jsi na AD a „manža“ ti nevěří, že to máš z ní? Nevěří ti, že tě okradla? Tvůj problém není tchýně, ale manža a váš nevztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 22:13

O to se snažím již x let … 8) ale ona se vždy vrací, jako ten smrad .. :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4381
28.1.19 22:31
@Annabela11 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
28.1.19 22:33

A musíš ji nutně odpálkovat? Nestačí jen napsat, že nepřijdeš? Nebo ať to tam vyřídí „manža“, ten předpokládám půjde. Dost dobře nechápu, jak můžete mít tak vyhrocený vztah, že z toho zobeš prášky a „manža“ nic netuší a nevěří ti to. Buď je to mistr empatie a excelentní mamánek, nebo si trochu upravuješ skutečnost. Ale o to v téhle diskusi hádám neběží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76846
29.1.19 07:40
@Anonymní píše:
O to se snažím již x let … 8) ale ona se vždy vrací, jako ten smrad .. :cert: :mrgreen: :mrgreen:

ty nejsi zakladatelka :mrgreen: :mrgreen: nebuď směšná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
29.1.19 10:17
@Annabela11 píše:

Taky si to tady pořád opakuju. Strašné slovo. :lol: Jinak moc nechápu,že ti tchýně takhle škodí,„okradla tě“,jak píšeš a manžel nic netuší? Zvláštní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová