Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@Janli Klidně řekněte i něco hnusného… Chci se připravit na nenávist kterou určitě dostanu
Há takže Trollis provokatére?
@biedronka105 Syn má otce i rodinu, tak si myslím že bude lepší když bude u nich než u cizích lidí kde taky nemám stoprocentní jistotu že se o něj budu dobře starat. Prostě chci pokud tady ta možnost je a to je, aby byl syn u lidí kteří ho mají lidí a já vím co od nich čekat.
@Anonymní píše:
@biedronka105 Syn má otce i rodinu, tak si myslím že bude lepší když bude u nich než u cizích lidí kde taky nemám stoprocentní jistotu že se o něj budu dobře starat. Prostě chci pokud tady ta možnost je a to je, aby byl syn u lidí kteří ho mají lidí a já vím co od nich čekat.
Vzdej to!! Myslím si že jsme tě tu už dvě prokoukly
@biedronka105 Nejsem žádný provokatér, na nenávist se chci jen připravit.
@Anonymní píše:
@biedronka105 Nejsem žádný provokatér, na nenávist se chci jen připravit.
No už jen tenhle argument je kapitální bekovina zejo
@biedronka105 píše:
Může to být opravdu žena s porodní depresi a na to jako ventil tuto diskuzi. Reálné ale neodejde.
@biedronka105 píše:
Mne nepripada jako troll, jen vi ze az bude bez ditete tak ji budou v rodine nenavidet, tak se chce pripravit..ona za to nemuze ze jine deti mit nemuzou, ma to takto…
Ne, rozhodně nebude lepší, když bude u rodiny. V tom se ohromně pleteš. Protože nebude mít rodinu, bude vědět, že ho máma odkopla jako kus hadru, ty o něm pořád budeš dostávat informace a zkrátka dítě není pes. Bude se ptát, bude se tě snažit kontaktovat, bude stát o tvou blízkost. To, že ho dáte k adopci je ta nejlepší varianta. Bude mít úplnou rodinu, nikdy se nemusí dozvědět, že ho máma odkopla a nebude mít psychické následky. Spíše to smrdí tím, že se chceš zbavit zátěže ale zároveň o něm mít pořád informace. To je extrémně sobecký a dopřej mu alespoň pořádnou rodinu a život, dokud je čas. ![]()
@lilith1 Ano přesně takto to mám, děkuji za pochopení. Manžel se v 7 vrátí z práce tak si s ním ovšem promluvim, napíšu jak to dopadlo dnes večer nebo až zítra, podle toho jak to bude celé probíhat. Nějaké poslední rady, jak to říct aby pochopil že je fakt zlé a že to není jen chvilkový problém?
Btw.. Ti, co usilují o adopci prochází neskutečně dlouhou a těžkou cestou. Opravdu nechtějí adoptovat dítě proto, aby ho týrali. A nejsme v Americe, co se týče systému pěstounských péčí. To jsou většinou zase lidé, kteří už jsou ve vyšším věku a mají třeba už své dospělé potomky. Nevymýšlej prosím tě nesmysly… ![]()
@Anonymní píše:
tak si zkus představit, že by na tebe třeba spadlo lešení, ležela bys v nemoci a o dítě se nemohla starat ani náhodou. to by se muž a rodina postarat musel. a jestli máš poporodní depresi, tak na tebe spadlo sakra velké lešení a o dítě se můžeš začít znovu starat, až se dáš do pořádku. takže okamžitě doktora, vybalit ty sebevražedné úvahy a lhostejnost vůči děcku, než se opravdu stane něco nepěkného
@Anonymní píše:
@Elishka1 Tak syn má otce, tak to není jen tak. Ale pokud by ho nechtěl ani manžel… Je možné že by si syna mohla vzít moje máma?
Když se domluvíte. Prober to s manzelem a zkus toho doktora
@Anonymní píše:
@lilith1 Ano přesně takto to mám, děkuji za pochopení. Manžel se v 7 vrátí z práce tak si s ním ovšem promluvim, napíšu jak to dopadlo dnes večer nebo až zítra, podle toho jak to bude celé probíhat. Nějaké poslední rady, jak to říct aby pochopil že je fakt zlé a že to není jen chvilkový problém?
pomaž se krví a běhej s řevem s nožem v ruce po bytě, to by mohlo zabrat. jestli se v rozhovoru s ním projevuješ stejně zorganizovaně a s minimem emocí jako tady, asi se člověk nemůže divit, že mu vážnost situace nedochází
A cítí zakladatelka něco k manželovi? V tomto případě bych asi vyzkoušela více terapeutů, tohle musí mít nějakou příčinu. A pokud máte slušné finanční zajištění, co si najít práci někde daleko, přespávat tam, domů jezdit o víkendech a svátcích. Manžel by kromě školky využíval chůvu…
Moc nevím, proč tu někdo vytahuje adopci, dítě je registrované, má otce i rodinu, tohle je out. 1)Zakladatelko, nevím jakej je tvůj zdravotní stav, nech se zkontrolovat někde u psychiatra, že nemáš poporodní depresi. 2) první 2 roky jsou s dítětem ty nejtěžší, pak už to bude lepší, bude v noci spát, může chodit do jeslí. Měla bys teď, pokud jsi zdravá, jít do práce a dítěti najmout chůvu. Pokud se to nezlepší, pak bych to řešila jinak, ale teď bych tomu dala ještě šanci.