Chci pracovat u policie

Anonymní
4.7.21 12:32

Chci pracovat u policie

Poslední dobou me dost láká práce u PČR. Hlásila bych se hned - do Prahy, ale problém vidím ve fyzických testech. Je mi 23, ale nějak necvicim, takže fyzicka prd. Kliky vůbec nedavam. Vse se dá natrenovat, ale za jak dlouho? To asi bude trvat a to me pak zase to nadšení muze přejít. Chtěla bych na nějaký klidnější útvar, chytat a pacifikovat pachatele bych nechtěla a asi ani nemohla.
V zásadě bych brala i pozici civilisty u PČR jako administrativní pracovník, ale na netu nejsou takové nabídky nebo jedna za rok.
Takže co teď? Případně jestli jste někdo byl v podobne situaci?

Příspěvek upraven 04.07.21 v 12:44

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
4.7.21 12:38

Prvně budeš dělat psychologický testy. Tak to zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.21 12:41

@Zeoli
To vím prave, ale pak to jde rychle a když teď dam sotva jeden klik :D včera jsem to zkousela a dnes me tak boli ruce, ze nemůžu dal zkoušet

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
4.7.21 12:44

No tak začni cvičit a získávat fyzičku. Pokud nemáš závažnější zdravotní problémy, tak do roka fyzické testy zvládneš. Pokud jsi obézní, tak bude potřeba delší čas, než se tělo srovná do zdravého stavu, ale motivace vysněného zaměstnání by tě mohla vést k tomu, že se hecneš a vydržíš u cvičení.

Pokud to skutečně chceš, tak zvedni zadek a začni. připravit se na fyzické testy je fakt to nejmenší.

Začni běhat, respektive střídat rychlou chůzi a běh na nějaké cca 5 km okruhu a především se snaž to dělat každý den. Do pár týdnů už to celé odběháš a pak se budeš jen zlepšovat a poroste ti fyzička.

Zejména když se od začátku naučíš dobře dýchat - nejjednoduší je najít si na to na pár setkání trenéra.
 https://www.youtube.com/watch?…

a cvičit na zpevnění středu těla (tzv. core) - začni třeba s tímhle a opět je potřeba pravidelnost

a k tomu začni pracovat se silou v rukách

Třikrát týdně core, třikrát týdně ruce. střídej obden, jeden den vynech. běhat ideálně každý den, minimálně čtyřikrát týdně.

Když teď začneš, tak v říjnu už budeš mít celkem slušnou fyzičku, aby si začala cvičit reálně - na tvém místě bych zašla do nějaké posilovny a buď se domluvila na individuálním programu s trenérem a nebo s přidala do nějakého kurzu obecně na posilování a k tomu běhat.

Na jaře pak dáš fyzické testy s prstem v nose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.7.21 12:45
@Anonymní píše:
@Zeoli
To vím prave, ale pak to jde rychle a když teď dam sotva jeden klik :D včera jsem to zkousela a dnes me tak boli ruce, ze nemůžu dal zkoušet

nedělej kliky, dokud nemáš posílené paže a zpevňěné jádro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
4.7.21 12:46

Teplý místečko v kanclu tak po 10 letech praxe v terénu možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.21 12:49
@Ou píše:
No tak začni cvičit a získávat fyzičku. Pokud nemáš závažnější zdravotní problémy, tak do roka fyzické testy zvládneš. Pokud jsi obézní, tak bude potřeba delší čas, než se tělo srovná do zdravého stavu, ale motivace vysněného zaměstnání by tě mohla vést k tomu, že se hecneš a vydržíš u cvičení.

Pokud to skutečně chceš, tak zvedni zadek a začni. připravit se na fyzické testy je fakt to nejmenší.

Začni běhat, respektive střídat rychlou chůzi a běh na nějaké cca 5 km okruhu a především se snaž to dělat každý den. Do pár týdnů už to celé odběháš a pak se budeš jen zlepšovat a poroste ti fyzička.

Zejména když se od začátku naučíš dobře dýchat - nejjednoduší je najít si na to na pár setkání trenéra.

a cvičit na zpevnění středu těla (tzv. core) - začni třeba s tímhle a opět je potřeba pravidelnost

a k tomu začni pracovat se silou v rukách

Třikrát týdně core, třikrát týdně ruce. střídej obden, jeden den vynech. běhat ideálně každý den, minimálně čtyřikrát týdně.

Když teď začneš, tak v říjnu už budeš mít celkem slušnou fyzičku, aby si začala cvičit reálně - na tvém místě bych zašla do nějaké posilovny a buď se domluvila na individuálním programu s trenérem a nebo s přidala do nějakého kurzu obecně na posilování a k tomu běhat.

Na jaře pak dáš fyzické testy s prstem v nose.

Jsem stihla, ale proste slabá, nemam vůbec svaly. Před par lety jsem celkem pravidelne behala, takže to by asi slo lehce osvěžit, ale problém jsou ty kliky. A rok mi přijde jako hrozne dlouhá doba, láká me to teď, není to třeba vysněné povolání od dětství, to fakt ne. Myslela jsem ze bych se na podzim mohla hlásit, ale to nevim no.

• Citovat
  • Upravit
19982
4.7.21 12:51

Začni makat no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
4.7.21 12:59

Buď začni cvičit, nebo se na to vykašli a počkej, až tě to přejde, no :nevim: To s takovou vytrvalostí přistupuješ ke všemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
4.7.21 13:01

Měla jsem kolegyni v bývalé práci. Dělali jsme fyz. testy podobné těm policejním. Ona byla už starší, dost pri těle, ale za necelý půlrok shodila přes 20 kilo a ty testy dala jako nic, prostě zamakala a dala to. Takže směle do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.7.21 13:07

Na tebe tam čekají, tomu věř. Fyzický nedáš, ale cvičit radši nechceš, kdyby tě to náhodou přešlo, do terénu taky ne, to není pro tebe tak radši do kanclu a vlastně vůbec nevíš, jestli tě to za rok bude ještě bavit :lol: tahle práce chce asi trochu víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.7.21 13:13
@Anonymní píše:
Jsem stihla, ale proste slabá, nemam vůbec svaly. Před par lety jsem celkem pravidelne behala, takže to by asi slo lehce osvěžit, ale problém jsou ty kliky. A rok mi přijde jako hrozne dlouhá doba, láká me to teď, není to třeba vysněné povolání od dětství, to fakt ne. Myslela jsem ze bych se na podzim mohla hlásit, ale to nevim no.

Pokud jsi shnilá a nikdy si žádnou fyzickou činnost nevykonávala, tak za prázdniny dobrou fyzičku nenabereš - za dva tři měsíce si dáš dobrý základ, abys mohla pořádně zabrat.

Jestli jsi den zničená z jednoho kliku, tak to prostě rychle nepůjde.

A začni cvičit tak jako tak, protože to že jsi hubená, neznamená že se tím, že jsi lemra zdravotně neničíš.

A teda pokud něco chceš dokízat, tak musíš začít svou lenost přeokonávat, na to zrovna to cvičení je docela dobrá věc.

Jako dokud budeš hledat jen pohodlné zkratky, tak se nedostaneš nikam, kde to je zajímavé.

V tuhle chvíli se potřebuješ naučit základní dovednost, tedy překonat lenost a dělat alespoň něco. Až na to budeš mít vytvořený návyk a obecným cvičením získáš základní fyzičku, má smysl se začít reálně připravovat na fyzické testy.

KDyž teď začneš klikovat, tak tě to jen bude bolet a vzdáš to.

Když se vymaníš z pozice - chci všechno hned a bez práce a začneš se soustavně připravovat, dojdeš k cíli. Zároveň tě ta zkušenost, že si to vydržela naučí hodně moc i pro cokoliv dalšího.

Hlavní zádrhel je tvé hlavince které se nechce a hledá výmluvy, jak se vyhnout nějakým obtížím a námaze.

čím dřív se tohle odnaučíš, tím více budeš mít svůj život pod kontrolou a tím spíš budeš spokojenější sama se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21838
4.7.21 13:19

Zkus vystudovat práva a přes tuto linii se dostat do teplého kanclíku.
Ano, policie shání lidi, ale schopné, pro práci v terénu, pro řešení kriminamity, sedět v kanclu a zastrkávat papíry do šanonu, můžeš dělat kdekoliv jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
4.7.21 13:25

Co fyzické testy ty se dají ale většina kamarádů vypadla na psycho testech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5920
4.7.21 13:30

Syn chtěl taky k policii, neprošel kvůli fyzickým testům, podotýkám že od dětství hrál fotbal, je poměrně urostlý svalnatý z běhání a posilování, rok na tom makal, doma každý den činky a kliky a prd, docela ho to vzalo ale prý to zkusí znovu. :nevim: Dělají se tam kliky na čas a na tom pohořel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová