Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Není na místě se cítit divně, když chceš mít sex s kondomem. Já si zpětně říkám, že jsem HA brát neměla nikdy, teď mě to mrzí. Ať už máš důvod jakýkoliv, nenech se dotlačit do jeho představ. Normálně mu to sděl, jako fakt, mile, hezky, ale jako jasnou věc, kterou ty chceš a trváš na ní.
Milá zakladatelko, neměj strach přijít o tohoto muže, pokud nebude respektovat toto tvé výsostné přání.
Žena je ta, která rozhoduje o všem, co se jejího intimního života týká.
Žena si vybírá muže, s nímž si přeje mít děti.
Jsi v nekrásnějším rozpuku mládí, tak toto období nepromarni s nikým, kdo tě nebude -nechce respektovat. Protože lidská láska není zamilovanost, to si tak lidé jenom myslí, s láskou si ji pletou. Láska je respekt člověka k člověku. Je to úcta jeden k druhému a k sobě sebeúcta. Buď v sebeúctě a budeš vždycky v bezpečí.
Možná se ho to na začátku “dotkne”, ale pokud je normální, tak to pochopí. Sama jsem na začátku vztahu brala antikoncepci, pak jsem ji už nechtěla brát, tak jsem šla do tělíska. To mi dělalo rok neplechu, po vytažení používáme kondomy to už bude snad i 3-4 roky, a nevidím problém. A to už jsme dokonce i manželé. ![]()
Řekněte mu jednoduše, že se cítíte ještě moc mladá na děti, tak jste se rozhodla pro kondomy, protože antikoncepci brát nechcete. Prostě už dál nechcete riskovat. Když bude mít s kondomem problém, tak ať si začne šetřit na výbavu pro dítě ![]()
@poučená píše:
Já myslím, že pro vztah, který má mít smysl, se člověk nemá zaplést se lží.
Ty už jsi poučená ![]()
@holka_z_hor píše:
Za mě sex jedině s gumou. I v dlouholetým vztahu.
Se ti líbí jo?
@holka_z_hor píše:A za me naopak v dlouhodobem vztahu jedine bez.
@holka_z_hor píše: Áno. Provozuju prostě Safe sex.
Neznám a ani mně to nikdy nelakalo… Není nad klasický konec
@Venetia píše:
Neznám a ani mně to nikdy nelakalo… Není nad klasický konec
Br ![]()
@holka_z_hor píše:
Nechápu. A v dlouhodobém vztahu mi to teda přijde úplně mimo. Ale pokud to nevadi ani jednomu, tak asi není problém. My naštěstí jedeme oba bez
@holka_z_hor píše:
To je jak lízat zmrzlinu přes sklo.
![]()
@Fofrník píše:
To je jak lízat zmrzlinu přes sklo.![]()
![]()
To jsou kecy puberťáka ![]()
@Kockazvysocan píše:
Nechápu. A v dlouhodobém vztahu mi to teda přijde úplně mimo. Ale pokud to nevadi ani jednomu, tak asi není problém. My naštěstí jedeme oba bez
Já to nikomu necpu, každej jak mu to vyhovuje.