Chci se vyspat s jiným!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
17.8.18 07:54
@ludmilaadamkova píše:
Já tomuhle nerozumím. Nebo jako na jednu stranu rozumím. Ale nerozumím řešení.
Ano člověk není monogamní tvor. Ano přitahují nás sexuálně i jiní lidé než partneři. Ano, pokud člověk není hračička, může být sex v té samé poloze jednou týdně ve čtvrtek po páre letech nuda.

Na tom se kurňa musí pracovat. Zkuste experimentovat. Pošli muži pěknou erotickou fotku, kup si krásné spodní prádlo, překvap ho, on tě taky překvapí. Děj mu masáž. Nebo ti může dát masáž on, můžete jít spolu na nějakou masáž.. nebo na welness, pro odvážné na nějakou erotickou akci. Inspirujte se. mluvte o svých fantaziích.

Pokud se na tomhle nepracuje ten stereotyp přijde. Dřív nebo později. A pak touhá zase prožít motýlky v břiše. z nového.

Tohle je blbost. Ne každý chlap je celý žhavý do pomůcek, fotek a wellnessu.

• Citovat
  • Upravit
12659
17.8.18 07:55
@Anonymní píše:
Ahoj dámy.
Jsem hrozná, ja vim. Ale mam strasny chtic se vyspat s jinym muzem. S přítelem jsme 3 roky, prijde mi, ze se posledni dobou jen dohadujem, sex nic moc, zacali jsme spolu bydlet a tak nejak mi neco chybí…to co pred 2mi lety..asi ten zajem od nej, ten sexapeal…
S tim jinym si pisu asi 3 mesice… a schyluje se to k sexu, bojim se, ze se neubranim, asi nechci ubránit! :/ a jeste horsi je, ze to asi psychicky zvladnu :/ az me desi ta moje povaha… :zed: :zed: :zed:

Pritel je sice hodny, ale kompatinilni nejste, vnitrne touzis po dominant.partnerovi, nemusi byt hajz.ik, jen proste jine natury..rozejdi se, a hledej jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
17.8.18 08:01
@Anonymní píše:
Nic si z toho nedělej. Doporučuji shlédnout dokumenty BBC Tajemství pohlaví. Tam je spousta věcí vysvětlená a mezi jinými i to, že v mozku muže je často různě velký podíl myšlení ženy a to samé naopak je i u žen. Ty se chováš částečně jako muž a u těch to nikoho nezarazí. Znáš to. Když žena střídá muže, tak je to děv… a když to dělá chlap, tak je to frajer. Pro většinu mužů je sex životní prioritou. Nejsi mužatka, nejsi lesba, jsi jen žena, která má stejné chutě jako mají skoro všichni muži. Máš zůstat v koutě a nic nezkusit jen proto, že jsi žena a ta se tak chovat má? Buď svobodná. Jestli si nameleš nos, tak si ho nameleš sama. K

ale vždyt at si muže střídá jak je libo, ale to už se dnešní v době vytratila ucta k druhým? má partnera co ji miluje, je k ní slušný, stará se a ona co, s ním vyběhne a začně u+at s jiným, protože dnes je moderní, co? myslet na sebe, nezůstat v koutě, prosadit své já, protože o nic jiného než o ní nejde? tak at to ukončí, když ji ten vztah nevyhovuje, tohle se nemění,tohle je opravdu v dnešním světě definice vztahu, být s někým ale nevýžit si ho a když dostanu chut podvést, podvedu, protože já to tak chci? a nejde o to, že ona je žena a ne muž a bla bla, jde o uctu k druhému a ne ke komukoliv, o uctu k partnerovi..kdyby ona ted zjistila, že o ni smýšlí stejně, že nemá problém ji podvést a podvádí, to už by tak fajn nebylo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.18 08:07
@astoret píše:
ale vždyt at si muže střídá jak je libo, ale to už se dnešní v době vytratila ucta k druhým? má partnera co ji miluje, je k ní slušný, stará se a ona co, s ním vyběhne a začně u+at s jiným, protože dnes je moderní, co? myslet na sebe, nezůstat v koutě, prosadit své já, protože o nic jiného než o ní nejde? tak at to ukončí, když ji ten vztah nevyhovuje, tohle se nemění,tohle je opravdu v dnešním světě definice vztahu, být s někým ale nevýžit si ho a když dostanu chut podvést, podvedu, protože já to tak chci? a nejde o to, že ona je žena a ne muž a bla bla, jde o uctu k druhému a ne ke komukoliv, o uctu k partnerovi..kdyby ona ted zjistila, že o ni smýšlí stejně, že nemá problém ji podvést a podvádí, to už by tak fajn nebylo, že?

Zatím to neudělala, jen o tom přemýšlí. Kolik mužů asi přemýšlí o tom samém, zatímco mají doma milující manželku, se kterou mu sex nefunguje podle jeho potřeb? Co myslíš? A dokonce mají i děti, což zakladatelka nemá - pokud jsem postřehla. A kolik mužů to ženě řekne, pokud to nějak nepraskne? Ano, v ideálním světě by se to mělo říci dopředu, ale v ideálním světě nežijeme. Ano, i ženy se mohou chovat jako muži a v podstatě za to ani nemohou, protože chemie v jejich mozku je podobná, jako u chlapů. Podívej se na ty dokumenty. K

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
17.8.18 08:13
@Mango_Lassi píše:
Tohle je blbost. Ne každý chlap je celý žhavý do pomůcek, fotek a wellnessu.

Berte to jako priklad. Podle chuti kazdeh.

• Citovat
  • Upravit
4749
17.8.18 08:16
@Anonymní píše:
Zatím to neudělala, jen o tom přemýšlí. Kolik mužů asi přemýšlí o tom samém, zatímco mají doma milující manželku, se kterou mu sex nefunguje podle jeho potřeb? Co myslíš? A dokonce mají i děti, což zakladatelka nemá - pokud jsem postřehla. A kolik mužů to ženě řekne, pokud to nějak nepraskne? Ano, v ideálním světě by se to mělo říci dopředu, ale v ideálním světě nežijeme. Ano, i ženy se mohou chovat jako muži a v podstatě za to ani nemohou, protože chemie v jejich mozku je podobná, jako u chlapů. Podívej se na ty dokumenty. K

co to je za blbost, proč hned se snažíš být feministka a kecy o tom, co chlapi? tady jde o ní a ne chlapy a proč píšeš kolik chlapů má děti a neklape ve vztahu, mám novinku pro tebe, oni jsou spolu a bez závazků, to je něco trichu jiného než když o tom přemýšlí někdo, kdo nechce rozbít rodinu a spálit za sebou mosty jen kvůli tomu, že mu to doma neklape v sexu, ona může odejít a žít si po svém..

a fakt nechápu proč do toho taháš kecy o pohlaví, vždyt je jedno zda je to muž či žena, vyjde to na stejno, žijí ve vztahu, nemají závazky a dyž se jim to zajídá, at to utnou a sexují s kýmchtějí boha, co tím vyřeší, když ojede jinýho?

Příspěvek upraven 17.08.18 v 08:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.8.18 08:17
@Anonymní píše:
Nic si z toho nedělej. Doporučuji shlédnout dokumenty BBC Tajemství pohlaví. Tam je spousta věcí vysvětlená a mezi jinými i to, že v mozku muže je často různě velký podíl myšlení ženy a to samé naopak je i u žen. Ty se chováš částečně jako muž a u těch to nikoho nezarazí. Znáš to. Když žena střídá muže, tak je to děv… a když to dělá chlap, tak je to frajer. Pro většinu mužů je sex životní prioritou. Nejsi mužatka, nejsi lesba, jsi jen žena, která má stejné chutě jako mají skoro všichni muži. Máš zůstat v koutě a nic nezkusit jen proto, že jsi žena a ta se tak chovat má? Buď svobodná. Jestli si nameleš nos, tak si ho nameleš sama. K

Jasně. Buď svobodná, užívej si. Ale pak si nestezuj

• Citovat
  • Upravit
1690
17.8.18 08:28
@Anonymní píše:
Zatím to neudělala, jen o tom přemýšlí. Kolik mužů asi přemýšlí o tom samém, zatímco mají doma milující manželku, se kterou mu sex nefunguje podle jeho potřeb? Co myslíš? A dokonce mají i děti, což zakladatelka nemá - pokud jsem postřehla. A kolik mužů to ženě řekne, pokud to nějak nepraskne? Ano, v ideálním světě by se to mělo říci dopředu, ale v ideálním světě nežijeme. Ano, i ženy se mohou chovat jako muži a v podstatě za to ani nemohou, protože chemie v jejich mozku je podobná, jako u chlapů. Podívej se na ty dokumenty. K

já vždy žila v domnění, že člověk je na vyšší urovni než zvíře a neřídí se jen pudy, chemie je fajn, ale nemůžeš na ni házet vinu za naše rozhodnutí, pokud se bavíme v rámci toho, že občas pomyslí na neveru, ok, ale pokud opravdu přemýšlí o tom, že partnera podvede a udělá to, je to jen čistě její rozhodnutí podvádět druhého člověka..nic víc, nic mín, kvůlu tomu nemusim koukat na žádný dokument, vím jak to funguje, chemie v mozku, rozdíly meeui mužoa ženami, ale na to to prostě nejde svádět jsou lidé co k těmto svodům iknlinují víc, at tou chemii, hormony apod. ale že někoho vědomě podvedeš je prostě tvé rozhodnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.18 08:33

Jsem s partnerem více než tři roky a podle mého nám to pořád klape po všech směrech,ikdyž jsem vlivem nemoci přibrala 30kilo.Po operaci kterou za nedlouho podstoupím jistě ještě přiberu snad pak za pár let to budu zas já a zhubnu,ale myslím že když se máme rádi tak je to fajn ikdyž sex už není každý den,kdekoliv…ale předpokládám že bud jsi d.vka co to musí mít i jinde nebo ho natolik nemiluješ abys byla natolik sobecká a chtěla ho mít jen pro sebe,tak jáko já svého může..takže jak chceš..ted si vyber bud budeš d.vka nebo neubližuj partnerovi a neprodlužuj to.

• Citovat
  • Upravit
Renti
17.8.18 08:44

Hm…to je jak z Bravíčka. Nevím,proč to řešit tady jak nějaká náctka :oops: Potřebuješ odporu v nevěře,aby jsi se necítila jako horizontální pracovnice? Chceš se ujistit, že nejsi jediná s ,,tímhle problémem?" Pokud si měla do teď grazlíčky,tak poděkuj, že život Ti přihrál může s kterým můžeš žít a zázemí! Po třech letech problém v posteli může nastat-stereotyp,nebo já nevím…ale jsi ženská,musíš toho využít a více se snažit.Ale pokud už víš, že chceš podvést partnera kvůli jinému klacku.Prosím, ale pamatuj! Stejně se to dozví-od Tebe! Pokud nebapravíš a nedáš šanci stávajícímu vztahu-Radeji zvolit před tím,než vlezeš do pelechu k nějakému sexosovi-ROZCHOD!!!! JAK BY JSI SE CÍTILA TY???? HM… PŘEMÝŠLEJ :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
17.8.18 09:28
@Anonymní píše:
No tak se jen prostě přidáš k zástupu nevěrných děvek, no, co dodat… :think: :think:Je takový problém být věrný, nebo se teda v případě nespokojenosti férově rozejít, a pak hledat jinde?

Proč anonym, hrdinko? :* @admin

• Citovat
  • Upravit
4749
17.8.18 09:30

@Lalelale tohle nahlašování anonymů, mi přijde hrozně směšné, ale asi to patří k české povaze, stačí se i kouknout do historie, bonzovat Čechům jde :D nic proti, máš právo to nahlásit, ale přijde mi to fakt jak ve školce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
17.8.18 09:32

@astoret kdyz někomu nadává do devek, at se podepíše :lol: anonymni nadavky, to asi patří k povaze :think:

• Citovat
  • Upravit
26747
17.8.18 09:33
@Anonymní píše:
Když ono je to tak nejak tezky… vim, ze by t o ode me bylo hnusny, fakt ze jo… ta „jistota“ „hodny chlap“ me zatim tak nejak drzi zpet.
Vzdy jsem mela trosku „parchanta“ a ted mam hodného, zodpovědneho chlapa, vim ze je to vzácnost, ale zena musi mit trochu oprate, aby nezdivocela ..a ty ja nemam ani trosicku :(
muj chlap me nechytne silne a nepritahne me vasnive k sobe! Nepolibi me jen tak!
Chybí mi ten sexapeal jako na zacatku..:/ a po 3 letech mi to prijde brzo… psat i sem…

Nechci se řadit k devkam, nemyslim si, ze ji budu ;) to bych musela vystridat vicero muzu…

Jen nevim co s tim… chtic je strasne silna vec…do dneska jsem neměla tuseni jak moc silna… :zed: :zed:
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
17.8.18 11:15
@Anonymní píše:
Když ono je to tak nejak tezky… vim, ze by t o ode me bylo hnusny, fakt ze jo… ta „jistota“ „hodny chlap“ me zatim tak nejak drzi zpet.
Vzdy jsem mela trosku „parchanta“ a ted mam hodného, zodpovědneho chlapa, vim ze je to vzácnost, ale zena musi mit trochu oprate, aby nezdivocela ..a ty ja nemam ani trosicku :(
muj chlap me nechytne silne a nepritahne me vasnive k sobe! Nepolibi me jen tak!
Chybí mi ten sexapeal jako na zacatku..:/ a po 3 letech mi to prijde brzo… psat i sem…

Nechci se řadit k devkam, nemyslim si, ze ji budu ;) to bych musela vystridat vicero muzu…

Jen nevim co s tim… chtic je strasne silna vec…do dneska jsem neměla tuseni jak moc silna… :zed: :zed:

nejsi jediná, kdo ve vztahu prochází krizí, někomu to přijde později, ně+komu dřív, 3 roky není moc dlouhá doba, ale ani krátká, jenže takhle se jen dostaneš do začarovaného kruhu, kéž bych ted našla diskuzi co jsme tu jednou četla, žena psala, jak ji přitahuje manželův šéf, jak jim to doma nejiskří, nuda v sexu, nemiluje ho apod..a pod to psala nějaká paní, že to měla stejné a že to udělal, podbáděla manžela, užívala si to tajemno, to vzrušení a skončilo to samozřejmě rozvodem a ona začala bydlet s tím novým , rozvrátily se dvě rodiny, byly v tom i děti :( ale jde o to, že pak napsala že po pár měsících byla tam , kde se svým manželem, už ji tolik nevzrušoval, sex začal být nuda, to vzrušení vyprchalo. pointa je v tom, že tohle přijde do každého vztahu většinou, jde o to, aby nakonec se nedostala do začarovaného kruhu a nekrachoval ti každý vztah při náznaku stereotypu, protože když neustojíš tohle..ale to už je na tobě, na vztahu se dá pracovat, hlavně být k sobě upřímní, když to nejde, raději ze vztahu dejít, to je ale můj názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí