Chlap pije, kouří, hulí trávu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3773
23.4.26 17:53
@Anonymní píše: Více

Sorry, ale co chceš poradit? Tak, až dojde smradlavej domů, tak ho nalož do vany, umyj, ulož do postele. A taky si pak zjisti, jestli nemá už kvůli dennímu chlastu a drogám dluhy.
Pokud ti vadí to, že smrdí a chceš s ním zůstat, tak ho prostě denně koupej no. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
23.4.26 17:54

A on v takovém stavu pracuje, nebo se válí doma na dávkách? Jinak určitě ztah ukončit, on je už závislý jak na alkoholu, tak na thc. Nikotin je v tom ten nejmenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
23.4.26 18:05
@Rosebery píše: Více

Ani by mě nehlo…
Mám pochopení pro nemocné jakéhokoliv věku, staré lidi a malé děti. Takovýmu chlapovi bych nesloužila ani náhodou. :cert:
Zakladatelku moc nechápu, jak s někým takovým, může mít ještě takovou svatou trpělivost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.26 18:32

@Parvaneh pracuje normálně, 18 let v jedné práci… Není ožralý od rána do večera. To jsou přesně ty zkreslené, překroucené věci. Někdo napíše že hulí a 3 týdne přijde domů přípitý, ale už je to zde prezentované jako úplně nemakačenko a srovnáváme ho se svoločí co chlastá někde na lavičce v parku v 9 ráno.
Dodávám, že neomlouvám, jen říkám jak to je.

• Citovat
  • Upravit
112
23.4.26 19:09

S tímhle souhlasím.

Ženy, jestli si myslíte, že každý, kdo přijde 3× týdně z knajpy připitý a hulí trávu, tak je automaticky zadlužená socka na dávkách… tak to tedy tvoří zadlužené socky tak třetinu republiky :lol:

Zakladatelko, mě spíš přijde, že už to vnímá tak, že má v životě víceméně „splněno“, tak už prostě jen tak zevluje. Mluvila jsi s ním o tom, že ti to takhle vadí a už tě to partnerství nenaplňuje? Jaká byla reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
23.4.26 19:47
@RajaMatangi píše: Více

No však sama zakladatelka už v tom úvodním příspěvku píše, že poslední dva roky je to horší. A už to s ním řešila dávno a on pro to nic dělat nechce… :think:
Takže, buď s ním i přesto všechno nadále vydrží, protože jak píše, v jádru je to hodný člověk, jelikož se podílel na výchově jejího dítěte a prožili spolu téměř patnáct let života… a nebo se s ním rozejde, protože to postupem času přestane už dávat a její pohár trpělivosti navždy přeteče. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
23.4.26 19:59
@Černá Madonna píše: Více

Aha, tak to jsem přehlédla, že už s ním mluvila.

V tom případě je to tak, jak píšeš. Zakladatelko, buď spolu dožijete spíš jako dva kamarádi, než partneři – předpokládám, že intimnosti se smraďochem tě asi úplně nerajcují :P Nebo půjdete od sebe, jiné možnosti za mě nejsou.

Pokud s ním ale zůstaneš, je potřeba brát v potaz, že se to hulení/pití nemusí, ale může časem ještě více zhoršovat. Bála bych se především toho pití, alkohol je tvrdá droga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
23.4.26 20:11
@Parvaneh píše: Více

To není úplně dobře řečeno, nikotin z toho všeho je nejhorší na odvykání, ale zakladatelka nikde nepsala, že by kouřil. Závislost na THC je proti alkoholu a nikotinu zanedbatelná. THC určitá skupina lidí považuje za strašnou a tvrdou drogu, ale dá se s tím seknout velmi snadno. A že chodí třikrát týdně nadraný z hospody, to je spíš rizikové pití. Ne že bych toho pána omlouvala, ale zas bych nedělala z komára velblouda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
23.4.26 20:27

No jestli se musíš ptát, tak ti není pomoci. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
23.4.26 21:04
@Catalina123 píše: Více

Ne, pán je alkoholik a ty máš, koukám, dost rozvolněné představy o tom, co je alkoholismus. Chodit 3× týdně opilý domů, nebo se doma opít, není rizikové pití, ale tvrdá závislost. Co de týče THC, tak tohle platí tak o venkovních kytkách, co jsme pěstovali na zahradách my v devadesátkách, ale opravdu ne o skříňových skankových modelech, které jsou brutálně silné a tu závislost, zejména psychickou, už vytvářejí také. Cigára jsou v tomhle mixu to nejmenší, protože jsou a) legální a b) jejich užívání nemění psychiku a nevede k rodinnému rozvratu, ani patologickému chování uživatele. Alkohol i silné skříňové skanky ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
24.4.26 00:01
@RajaMatangi píše: Více

Tak osobně si myslím, že tohle chování k zadlužené socce směřuje mílovými kroky, pokud tam už napůl není.
Pochybuju, že 3× týdně nametenej a zhulenej podává v práci nějaké super výkony, případně vykonává nějakou dobře placenou práci.
A o tom, že denně vyhodím stovky za chlast v hospodě a hulení ani nemluvím.
Takže ano, pro mě socka je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
24.4.26 06:17

Ne, můj chodil „jen“ jednou týdně domů jak prase. A to byl jen alkohol. Někdy se ožral kvartalně ale strašně…

Znechutil se mi, nejdřív jsem se o něj bála a pak už nezájem. Vsichni v okolí to viděli. Ale můj to dělal už z počátku…byla jsem blbá 13 let. Ale zas máme dvě hezké, šikovné děti.

Tvůj má asi krizi, můžete zkusit poradnu…nám řekli musí vydržet 3mesice- nevydržel tak byl rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
24.4.26 06:19

@Rosebery jo můj chlap za to dal všechny prachy a vydělával přes 45…pozval vždycky celou hospodu. Odešel odemkne z igelitkou. VŠE nutné platil ale nic nenašetril.
Finance byly další hlavní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4991
24.4.26 06:39

Ehm…

Píšete jak Jolanda ;D chudák chlap. S vama to bude těžký. Hrozně agresivní,,hospodský barmanka styl" přístup.

Věřím, že až bude s jinou ženou, které nebude vychovávat dítě tak se zlepší. Výlety, večeře, žádné chlastani atd. Já z vás úplně cejtim jak jste chlap. Taková ta machna při těle od rány

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2080
24.4.26 06:55
@Justin Case píše: Více

Justý, já z tebe úplně cítím, jak bys byl rád úplně jinde, než jsi, ale nejde ti to, tak to chceš aspoň otravit ostatním. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí