Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7797
2.9.14 09:18

@KackaDoup
Předpokládám, že se jí to nelíbí, protože si myslí, že na ni hledí její manžel. Protože nevěřím tomu, že by ženská řešila, že se jí nelíbí ženská vedle ní naostro. Ženská to řeší, jen pokud vedle ní sedí i její chlap. To mi zakladatelka nevymluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 09:18
@Anael píše:
Zakladatelko, dřív bych to taky možná řešila a vadilo by mi to.
Ale po tom, co jsem před pár dny zjistila, že mě muž třičvtrtě roku podváděl s o pět let starší… než jsem já, tak by mi nějaké dívání se nevadilo ani omylem.
Nech se chlapa dívat, to je totiž neskodné, až by si ji začal tahat do vašeho auta a ty našla její nahé fotky z vašeho auta, potom to řeš. Tohle je podle mě maličkost.

máš pravdu, že to není to nic závažného, já to i sama vím ;) jen mě vadí ten můj blok, když příjde, já to vše vidím začne si se mnou povídat, teď hrajem hry, třeba aktivity, u toho se musíš pohybovat, teď vstane a všechno vidět, u toho dle hry předvádí nějakou pozici..to si v tu chvíli fakt říkám, že je to nevhodný a hlavně mě to ruší, vadí a jsem v tu chvíli nesvá, neumím si tu hru ani užít..chápete mě tu?? Těch prs by si chlap nevšiml leda by byl slepej..ale to je fuk, vím, že je to hlavně můj problém ;)

• Citovat
  • Upravit
17595
2.9.14 09:19

To je zase diskuse :mrgreen:
Ještě že máme internet, aspoň nemusíme moc přemýšlet a jednat :roll:
O co jde? Tak si slečnu vezmi stranou a řekni jí, že ti to vadí. Jestli by si teda laskavě mohla vzít podprdu.
Chlapa bych do toho netahala, je normální, že kouká - když může ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
2.9.14 09:19
@Anonymní píše:
máš pravdu, že to není to nic závažného, já to i sama vím ;) jen mě vadí ten můj blok, když příjde, já to vše vidím začne si se mnou povídat, teď hrajem hry, třeba aktivity, u toho se musíš pohybovat, teď vstane a všechno vidět, u toho dle hry předvádí nějakou pozici..to si v tu chvíli fakt říkám, že je to nevhodný a hlavně mě to ruší, vadí a jsem v tu chvíli nesvá, neumím si tu hru ani užít..chápete mě tu?? Těch prs by si chlap nevšiml leda by byl slepej..ale to je fuk, vím, že je to hlavně můj problém ;)

Upřímně - vadí ti, že vidíš prsa cizí holky, nebo ti vadí, že je vidí i tvůj chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 09:20

@Anael to predpokladas spatne, a ona uz to tady xkrat vysvetlovala.. :kytka: to je az vedlejsi…vis co ji vadi? ze to te holce nevadi :kytka:

Příspěvek upraven 02.09.14 v 09:21

• Citovat
  • Upravit
7797
2.9.14 09:20
@KackaDoup píše:
@Anael to predpokladas spatne, a ona uz to tady xkrat vysvetlovala.. :kytka: to je az vedlejsi…

Tak v tom případě tomu prostě nevěřím a nemám tady co dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 09:21

@Anael edit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.14 09:24
@Anael píše:
Upřímně - vadí ti, že vidíš prsa cizí holky, nebo ti vadí, že je vidí i tvůj chlap?

upřímně mě to vadí hlavně před ním, to je hlavní problém, to máš pravdu, je to pro ni cizí chlap, není to její bratr,..kdyby tak chodila jen přede mnou je mi to jedno asi bych si jen řekla, že teda nemá soudnost, ale když jsem tam já a ona příjde bez podprsenky a hrajeme třeba tu hru, cítím se trapně a fakt nesvá, vadí mi to..jako je silnější, má velký prsa, vím, že třeba je úplně jiná než já, ale když to být nemusí, tak to prostě nechci..něco jiného je u moře, kdekoli jinde, ale u nás doma takovou ženskou s prsama téměř ven prostě nechci..

• Citovat
  • Upravit
6388
@boball píše:
To je tedy nějaká opravdu přírodní holčina a nebo zakladatelka kecá, nějak si nedokážu v dnešní době představit jednadvacetiletou slečnu, které lezou chlupy z rozkroku :think:

Já se teda přiznám, někdy jsem vyholená, někdy čárka a někdy jsem zarostlá-ale upravená. Roste mi to šíleně rychle, mám boláky..Přítel je rád, že to má pokaždé jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
@Anonymní píše:
máš pravdu, že to není to nic závažného, já to i sama vím ;) jen mě vadí ten můj blok, když příjde, já to vše vidím začne si se mnou povídat, teď hrajem hry, třeba aktivity, u toho se musíš pohybovat, teď vstane a všechno vidět, u toho dle hry předvádí nějakou pozici..to si v tu chvíli fakt říkám, že je to nevhodný a hlavně mě to ruší, vadí a jsem v tu chvíli nesvá, neumím si tu hru ani užít..chápete mě tu?? Těch prs by si chlap nevšiml leda by byl slepej..ale to je fuk, vím, že je to hlavně můj problém ;)

tak z toho jak si to napsala ted si mi prisla jako zenska nejista si svou orientaci :D sorry ale je to tak..zvlast to…„…hlavně mě to ruší, vadí a jsem v tu chvíli nesvá, neumím si tu hru ani užít…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
2.9.14 09:25
@Anonymní píše: upřímně mě to vadí hlavně před ním, to je hlavní problém, to máš pravdu, je to pro ni cizí chlap, není to její bratr,..kdyby tak chodila jen přede mnou je mi to jedno asi bych si jen řekla, že teda nemá soudnost, ale když jsem tam já a ona příjde bez podprsenky a hrajeme třeba tu hru, cítím se trapně a fakt nesvá, vadí mi to..jako je silnější, má velký prsa, vím, že třeba je úplně jiná než já, ale když to být nemusí, tak to prostě nechci..něco jiného je u moře, kdekoli jinde, ale u nás doma takovou ženskou s prsama téměř ven prostě nechci..

Ha! Měla jsem pravdu :dance:
Tak máš dvě možnosti - buď jí to někde v soukromí řekni a nebo se na to prostě povznes. Nic jiného dělat nemůžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 09:27
@majsinka píše:
tak z toho jak si to napsala ted si mi prisla jako zenska nejista si svou orientaci :D sorry ale je to tak..zvlast to…„…hlavně mě to ruší, vadí a jsem v tu chvíli nesvá, neumím si tu hru ani užít…“
:mrgreen: :mrgreen: jistě :mrgreen: :mrgreen: ten pohled na ni bych ti fakt přála.. ;)
  • Citovat
  • Upravit
7626
2.9.14 09:28
@Anonymní píše:
Ona tu není doma :mrgreen: ona tu nebydlí, ona bydlí na druhé straně města a sem chodí jen za mým bratrem a občas tu přespává. Toť vše. Právě proto mě to vadí, mě je jedno jestli si u něj v pokoji chodí nahá, ale prostě když jde k nám (máme to oddělené) tak je mi to nepříjemné..

@SIMONA1234 díky, to bych mohla, tak udělat  ;)

to je jako kdyby k vám domů přišel někdo třeba se psem, když by jste to nechtěli..tak já prostě nechci, aby chodila u nás dole téměř v průsvitném třičku bez podprsenky no ;)

muzeme ti tu tisickrat napsat, ze je to ok..pro tebe to ok neni, tak ji slusne pozadej, at si praskacku bere. A ze to bude za cenu miru v rodine - inu stat se muze, ale vyresi to tvuj vnitrni neklid. Takze zvaz, zda o neco opravdu jde nebo je za tim jen „zarlivost“ ;) nebo se proste jejich navstev vyvaruj a najdi si vzdy jinou aktivitu s manzelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 09:31
@Anael píše:
Ha! Měla jsem pravdu :dance:
Tak máš dvě možnosti - buď jí to někde v soukromí řekni a nebo se na to prostě povznes. Nic jiného dělat nemůžeš

já vím, že jo.

Holky viděli jste někdy silnější ženu, hledala jsem na netu něco podobného..asi toto http://jenprokrasu.jenprozeny.cz/…18/24960.png nějak tak podobně má postavu, uplé triko..jako je to její věc, ale alespoň tu podprsenku prosím..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.14 09:34
@svycarka píše:
muzeme ti tu tisickrat napsat, ze je to ok..pro tebe to ok neni, tak ji slusne pozadej, at si praskacku bere. A ze to bude za cenu miru v rodine - inu stat se muze, ale vyresi to tvuj vnitrni neklid. Takze zvaz, zda o neco opravdu jde nebo je za tim jen „zarlivost“ ;) nebo se proste jejich navstev vyvaruj a najdi si vzdy jinou aktivitu s manzelem…

dík napsala jsi to pěkně, ano jde o můj vnitřní neklid, neb já bych si nikdy nic takového nedovolila, až si říkám, že oproti ostatním zde, jsem snad asi jeptiška ;) ;) a upřímně, kdyby ke mě přišel někdo jednorázově na návštěvu a takto vypadal, tak to přežiju, ale pokud někoho vídám často a fakt mě to vadí, tak se to jen stupňuje..mám to tak v sobě, nejde to předělat, nebo prostě nevím jak, třeba možná věkem budu moudřejší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová