Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
2.9.14 16:42
@verulicek píše:
Závidím slečně, že si to může dovolit…mít na to prsa, taky si podprsenku neberu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (k výše psané poznámce - jít za švagrovou nepovažuji za společenský styk :-D)Příspěvek upraven 02.09.14 v 16:42
:D :D :D :D za jakou snachou? ja uz nemuzu :lol:
  • Citovat
  • Upravit
verulicek
2.9.14 16:43

@KackaDoup tak jsem si blbě pamatovala při pročítání diskusí, jaký vztah vlastně měly..ale ono je to fuk ne? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.14 16:49

Není to přímo k věci, ale toto si přečtěte. http://www.extra.cz/…zasadne-nahe

• Citovat
  • Upravit
967
2.9.14 16:58

Mno upřímně, jsem v podobné situaci jako zakladatelka, bydlíme v domě s tchýní a švagrem a jeho přítelkyní a pokud jdu dolů mezi ostatní taky se vždy oblíknu, ikdyž tady bydlím už 5 let, pokud jdu bez podprdy tak si navleču alespoň mikinu. Tchýně to řeší tím způsobem, že to řekne mému příteli, třeba jako že se jí nelíbí když tak chodím jen v tričku a kalhotkách. Což se stalo jen jednou. Ale jak říkám, řekla bych to bratrovi nebo se mi moc líbil návrh koupit podprsenku, zabalit a předat, pokud nepochopí, říct že by se jí mohla hodit až k tobě půjde na návštěvu…to by bylo asi realné pro mě i jako pro osobu která by přišla někam bez podprsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.9.14 17:01

@Nik77

To by me zajimalo, kde to je napsane. Zrovna treba u spousty plesovych satu ani podprda vzit nejde. A to bych rekla, ze je vrchol spolecenskeho styku.
A navsteva u pribuznych, takova jakou popisuje zakl., neni zadna spolecenska prilezitost.

Ale dobre se to tu rozjelo, se clovek pobavi pri tom destivem odpoledni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
2.9.14 17:07
@Nik77 píše:
Ve společenském styku žena nikdy nevychází bez podprsenky - ale zdá se, že mnoho uživatelek emimina si prozatím základní pravidla etikety ještě neosvojilo… ;-)A to, jaká ta prsa jsou, na této skutečnosti nic nemění… 8)

Nebo nechodi do spolecnosti a poflakujise po byte/dome s kozama navolno a prijde jim to jako standard :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
2.9.14 17:08
@nelaa píše:
@Nik77

To by me zajimalo, kde to je napsane. Zrovna treba u spousty plesovych satu ani podprda vzit nejde. A to bych rekla, ze je vrchol spolecenskeho styku.
A navsteva u pribuznych, takova jakou popisuje zakl., neni zadna spolecenska prilezitost.

Ale dobre se to tu rozjelo, se clovek pobavi pri tom destivem odpoledni :mrgreen:

Plesove saty maji vetsinou podprdu vsitou:-) teda ty opravdu plesove ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 17:09

Co ma zakladatelcin problem spolecneho s plesovyma satama :lol:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 17:09
@jaaaaaana píše:
Plesove saty maji vetsinou podprdu vsitou:-) teda ty opravdu plesove ;)
:palec: :potlesk:anebo se nadra podlepuji a kryji se bradavky ;)
  • Citovat
  • Upravit
559
2.9.14 17:18

@KackaDoup reagovala jsem na prispevek Nik77

@jaaaaaana na plese pro opravdovou smetanku jsem nebyla, takze soudim jen z fotek bulvaru, ale neprijde mi, ze by tam neco vsiteho bylo, neni tam skoro zadna latka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
2.9.14 17:48

@nelaa tak to potom jo :lol: podle fotek z bulvaru :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7904
2.9.14 17:59
@tiffany píše:
No to víš že jo. Bylo by potřeba zákonem ženským nařídit povinnost nosit podprsenky. :pankac:

Myslíš, že to, co není zakázáno zákonem, je automaticky v pořádku a přijatelné? Společenské normy, etiketa ti nic neříká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
2.9.14 18:09

Mě tedy na tom nic nenormálního nepřijde, že chodí bez podprsenky, plno žen chodí bez podprsenky běžně, vadí jim, pokud se ti to nelíbí, tak jí na ně nekoukej :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
2.9.14 18:11

Ještě mě ale napadlo, jinak, když nejde k vám na návštěvu, tak jí nosí? pokud ano, to by bylo již divné ;) že zrovna jen k vám chodí bez ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
2.9.14 18:11

Tahle diskuze už se nedá absolutně číst… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie