Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KackaDoup tak jsem si blbě pamatovala při pročítání diskusí, jaký vztah vlastně měly..ale ono je to fuk ne? ![]()
Není to přímo k věci, ale toto si přečtěte. http://www.extra.cz/…zasadne-nahe
Mno upřímně, jsem v podobné situaci jako zakladatelka, bydlíme v domě s tchýní a švagrem a jeho přítelkyní a pokud jdu dolů mezi ostatní taky se vždy oblíknu, ikdyž tady bydlím už 5 let, pokud jdu bez podprdy tak si navleču alespoň mikinu. Tchýně to řeší tím způsobem, že to řekne mému příteli, třeba jako že se jí nelíbí když tak chodím jen v tričku a kalhotkách. Což se stalo jen jednou. Ale jak říkám, řekla bych to bratrovi nebo se mi moc líbil návrh koupit podprsenku, zabalit a předat, pokud nepochopí, říct že by se jí mohla hodit až k tobě půjde na návštěvu…to by bylo asi realné pro mě i jako pro osobu která by přišla někam bez podprsenky.
To by me zajimalo, kde to je napsane. Zrovna treba u spousty plesovych satu ani podprda vzit nejde. A to bych rekla, ze je vrchol spolecenskeho styku.
A navsteva u pribuznych, takova jakou popisuje zakl., neni zadna spolecenska prilezitost.
Ale dobre se to tu rozjelo, se clovek pobavi pri tom destivem odpoledni ![]()
@Nik77 píše:
Ve společenském styku žena nikdy nevychází bez podprsenky - ale zdá se, že mnoho uživatelek emimina si prozatím základní pravidla etikety ještě neosvojilo…A to, jaká ta prsa jsou, na této skutečnosti nic nemění…
Nebo nechodi do spolecnosti a poflakujise po byte/dome s kozama navolno a prijde jim to jako standard ![]()
@nelaa píše:
@Nik77To by me zajimalo, kde to je napsane. Zrovna treba u spousty plesovych satu ani podprda vzit nejde. A to bych rekla, ze je vrchol spolecenskeho styku.
Ale dobre se to tu rozjelo, se clovek pobavi pri tom destivem odpoledni
A navsteva u pribuznych, takova jakou popisuje zakl., neni zadna spolecenska prilezitost.
Plesove saty maji vetsinou podprdu vsitou:-) teda ty opravdu plesove ![]()
@jaaaaaana píše:
Plesove saty maji vetsinou podprdu vsitou:-) teda ty opravdu plesove
@KackaDoup reagovala jsem na prispevek Nik77
@jaaaaaana na plese pro opravdovou smetanku jsem nebyla, takze soudim jen z fotek bulvaru, ale neprijde mi, ze by tam neco vsiteho bylo, neni tam skoro zadna latka ![]()
@tiffany píše:
No to víš že jo. Bylo by potřeba zákonem ženským nařídit povinnost nosit podprsenky.
Myslíš, že to, co není zakázáno zákonem, je automaticky v pořádku a přijatelné? Společenské normy, etiketa ti nic neříká?
Mě tedy na tom nic nenormálního nepřijde, že chodí bez podprsenky, plno žen chodí bez podprsenky běžně, vadí jim, pokud se ti to nelíbí, tak jí na ně nekoukej
![]()
Ještě mě ale napadlo, jinak, když nejde k vám na návštěvu, tak jí nosí? pokud ano, to by bylo již divné
že zrovna jen k vám chodí bez ní