Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bigl píše:
U nás o půlnoci. Už jsem teda léta nebyla, vždycky až druhý den, ale když jsem tu na to narazila, tak přemýšlím, že letos bych šla.
Jo taky bych měla skrze nějaky kostel poděkovat Kosmíru, že mne ochraňoval!
Poprvé jsem byla minulý rok a jedním slovem: nádhera!… Určitě půjdu zase!
@beruska9 píše:
Nikdy jsem nebyla a ani s tim nemam v planu zacit.
Taky tak; to tak, vylézt že zaprdeneho teplicka domova
, a navíc jsem ateista a tudíž ani netuším, v který čas tedy ta slavná půlnoční bývá.
Z toho už se snad stává status, ne, kdo nebyl na půlnoční, jako by nebyl ![]()
@Ahep píše:
Taky tak; to tak, vylézt že zaprdeneho teplicka domova, a navíc jsem ateista a tudíž ani netuším, v který čas tedy ta slavná půlnoční bývá.Z toho už se snad stává status, ne, kdo nebyl na půlnoční, jako by nebyl
No ja jsem z castecne verici rodiny a prosla jsem si v tomhle ohledu i nejakym vyvojem a dospela k zaveru, ze to opravdu pro me neni. Takze se jednou rocne tvarit, ze me najednou neco osvitilo, nebo ze je to nejaka spolecenska udalost, to bych brala jako neuctu a pokrytectvi.
Ale at si to kazdy dela, jak chce, zrovna vcera jsem zachytila nejakou diskusi asi na CT, byli tam 2 knezi a pry jsou i za „jednorocaky“ radi ![]()
@bokul píše:
A máte půlnoční o půlnoci nebo v jiný čas?
já nechodím, u nás je kostel ve vedlejší vsi a půlnoční tam už roky probíhá ve 21.00 hodin
Když jsem bydlela s rodiči, chodila jsem takřka pravidelně, pak i po odstěhování, ale poslední roky se mi to nedaří. Buď jsem nemocná já, nebo dítě, nebo oba. Nevyjde to ani tenhle rok. Asi si pustím v televizi. Naposledy jsem byla v roce 2017, byla přesně o půlnoci. Ale znám případy, že je ve 22:00 nebo 23:00. Většinou když je málo farářů a víc farnosti.