Chodíte na půlnoční mši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12275
19.12.22 08:47

Na Stedry den jsem rada ze vydrzim nez pujdou Pelisky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
19.12.22 11:04
@bigl píše:
U nás o půlnoci. Už jsem teda léta nebyla, vždycky až druhý den, ale když jsem tu na to narazila, tak přemýšlím, že letos bych šla. :think:

Jo taky bych měla skrze nějaky kostel poděkovat Kosmíru, že mne ochraňoval!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
19.12.22 11:47

Ne, nikdy jsem nebyla a ani to nikdy neplanuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
19.12.22 11:47

Poprvé jsem byla minulý rok a jedním slovem: nádhera!… Určitě půjdu zase!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
19.12.22 12:51
@beruska9 píše:
Nikdy jsem nebyla a ani s tim nemam v planu zacit.

Taky tak; to tak, vylézt že zaprdeneho teplicka domova :lol:, a navíc jsem ateista a tudíž ani netuším, v který čas tedy ta slavná půlnoční bývá.

Z toho už se snad stává status, ne, kdo nebyl na půlnoční, jako by nebyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
19.12.22 13:13
@Ahep píše:
Taky tak; to tak, vylézt že zaprdeneho teplicka domova :lol:, a navíc jsem ateista a tudíž ani netuším, v který čas tedy ta slavná půlnoční bývá.Z toho už se snad stává status, ne, kdo nebyl na půlnoční, jako by nebyl :mrgreen:

No ja jsem z castecne verici rodiny a prosla jsem si v tomhle ohledu i nejakym vyvojem a dospela k zaveru, ze to opravdu pro me neni. Takze se jednou rocne tvarit, ze me najednou neco osvitilo, nebo ze je to nejaka spolecenska udalost, to bych brala jako neuctu a pokrytectvi.
Ale at si to kazdy dela, jak chce, zrovna vcera jsem zachytila nejakou diskusi asi na CT, byli tam 2 knezi a pry jsou i za „jednorocaky“ radi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
19.12.22 14:23

Chodili jsme než se narodil syn. Máme jí o půlnoci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
19.12.22 14:25
@bokul píše:
A máte půlnoční o půlnoci nebo v jiný čas?

já nechodím, u nás je kostel ve vedlejší vsi a půlnoční tam už roky probíhá ve 21.00 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
23.12.22 10:02

Když jsem bydlela s rodiči, chodila jsem takřka pravidelně, pak i po odstěhování, ale poslední roky se mi to nedaří. Buď jsem nemocná já, nebo dítě, nebo oba. Nevyjde to ani tenhle rok. Asi si pustím v televizi. Naposledy jsem byla v roce 2017, byla přesně o půlnoci. Ale znám případy, že je ve 22:00 nebo 23:00. Většinou když je málo farářů a víc farnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová