Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Smoulinko mám to stejně, navíc nevydržím být dlouho naštvaná, takže taky přilezu já a začnu na jiné téma a je zase všechno o. k.
No já dokud přilezu já, tak je to vše ok. Ale někdy se mi nechce a to je problém. To neví, co má dělat. On si to uvědomuje, že je to špatně, akorát ten vztek někdy neumí ovládnout. Ale víš co, mě to někdy přijde strašně k smíchu, když takhle zuří a mám co dělat, abych se udržela. Jindy většinou sedím, myslím si o prdeli a nechám ho vyvztekat. ![]()
@zuza2525 zajděte do obvoďákovi, ať vám napíše doporučení..
nemusíte to nijak vysvětlovat.. pak to jde na pojišťovnu..
určo to stojí za to..
jo jo.. díky za optání.. můj chodí k psychoDr.. já taky.. na „osobní růst“.. ale je to běh na dlouhou trať.. nežijeme spolu.. a uvidíme co nastane..
jinak spolu vycházíme ok.. no tedy.. jak kdy.. někdy se rafnem.. ![]()
@smoulinka71
Tak to teda ale já prave takhle nechci, kdybych nemela s nicim problem, byla „poslusna“, nic mi nevadilo, taky je milionovej..ALE ja si nenecham nic libit, prece kdyz je pro me neco nepripustne, tak to nebudu neresit jen proto, aby se nam tatinek nenasral a byl klid..Takhle to nechci..
Navic to vztekani, bouchani do zdi..Mame malyho syna, zatim z toho nema rozum, ale az bude mit, nechci, aby mel takovy priklad, vzor.., aby se musel divat na vztekajiciho rozzurenyho tátu..
Myslis, ze cholerik je schpny se ovladnout proto, ze tomu prihlizi deti?
@zuza2525 píše:
@smoulinka71
Tak to teda ale já prave takhle nechci, kdybych nemela s nicim problem, byla „poslusna“, nic mi nevadilo, taky je milionovej..ALE ja si nenecham nic libit, prece kdyz je pro me neco nepripustne, tak to nebudu neresit jen proto, aby se nam tatinek nenasral a byl klid..Takhle to nechci..
Navic to vztekani, bouchani do zdi..Mame malyho syna, zatim z toho nema rozum, ale az bude mit, nechci, aby mel takovy priklad, vzor.., aby se musel divat na vztekajiciho rozzurenyho tátu..
Myslis, ze cholerik je schpny se ovladnout proto, ze tomu prihlizi deti?
Můj to před dítětem nedělá. My ani nic neřešíme před ním. Takže určitě dá. No já nejsem moc poslušná. Já jsem v tom vztahu ta dminantní, on spíš submisivní. On se strašně snaží a já ho někdy naštvu tím, že mu řeknu, že to dělá blbě. No a on to neunese. To vím, že nemá cenu nic řešit, nechám ho být a je klid. Pak za nim přijdu, dám mu pusu a v klidu si o tom promluvíme.
Pááni, jeste, abych po tom prilezla já..
To se tedy nestacim divit, jak kdo to má doma nastavené..Ale zase nevim, co hadce, problemu u vas predchazelo atd..takze tezko rict
U nas tedy, pokud ten muj takhle vybouchne, tak potom prileze s omluvami..no klasika..
Ale k nicemu to nevedlo..
Ja to proste nesnasim, jsem klidny clovek..nekricim, nervu, nevybouchavam..takze kdyz se nekdo takhle chova, je mi z toho
A spatne to snasim
@zuza2525 zapomeň že když se budeš chovat podle něj, tak bude milionovej.. nečteš jeho myšlenky.. a vždy bude něco jinak „než myslel“.. ![]()
@zuza2525 No spíš je to tak, že přijde on, ale pokud jsem naštvaná dál, tak pak se to zvrtne a je to horší. On přijde a já nesmím být naštvaná. Někdy je to ale těžký. Někdy se mi nechce mluvit.
@erinv
Já vím..
Ve vztahu nebude vzdy jen „svítit slunce“, takze se nevyhneme obcas nejakymu probemu a jeho reseni..ja si to uvedomuju, ze at se budu chovat jakkoliv, nevyhneme se tomuhle..
Ja to myslela tak, ze kdyz se nic nedeje, ze je mezi nama vse ok..Proto to prirovnani milionovej..
My potrebujem vyresit to, kdyz uz k necemu dojde, tak to nase chovani..on, aby ovladl svuj vztek..ja, jak kominikovat..
@zuza2525 píše:
@erinv
Já vím..
Ve vztahu nebude vzdy jen „svítit slunce“, takze se nevyhneme obcas nejakymu probemu a jeho reseni..ja si to uvedomuju, ze at se budu chovat jakkoliv, nevyhneme se tomuhle..
Ja to myslela tak, ze kdyz se nic nedeje, ze je mezi nama vse ok..Proto to prirovnani milionovej..
My potrebujem vyresit to, kdyz uz k necemu dojde, tak to nase chovani..on, aby ovladl svuj vztek..ja, jak kominikovat..
Tak tohle my jsme už vyřešili, já když se vztekne, tak se většinou nenaštvámám. protože když to neudělám, tak je zle. A to mě za to nestojí. Ale jak říkám, já jsem kliďas a pohodář.
@smoulinka71 já jsem čistokrevná hysterka..
![]()
@zuza2525 Zuzanko.. toto mi tu nevyřešíme.. šupejte k obvoďákovi.. pokud ten tvůj je svolný chodit k terapeutovi.. tak máte z 50% vyhráno už teď.. ![]()
@erinv píše:
@smoulinka71 já jsem čistokrevná hysterka..![]()
![]()
@zuza2525 Zuzanko.. toto mi tu nevyřešíme.. šupejte k obvoďákovi.. pokud ten tvůj je svolný chodit k terapeutovi.. tak máte z 50% vyhráno už teď..
A myslíš si, že když já jsem kliďas a on nervák, tak by se to dalo zvládnout. Já jsem s ním teprve tři roky. Nemám s tím moc zkušeností. On mi totiž nikam nepůjde.
@erinv
Hele a to normalne pujdu k obvodakovi, ani nemusim nic rikat, jen ze mam nejaky problem a potrebuju k psychologovi a on mi vyda nejaky doporuceni a na zaklade toho muzu kamkoliv a to sezeni mi proplati pojistovna?
To jako fakt? no nevím..
JJ muj je ochotny, vzdyt tam uz i byl..jen musime najit neco levnejsiho nebo jinou variantu..Navic partnersky spoelcny terapie jsou ejste drazsí..
Ale nevim, zda by byl svolný jit i k tomu obvodakovi
Dle meho by se teda stydel..popravde i ja nevim, zda bych se k tomu dokopala.. ![]()
Smoulinko mám to stejně, navíc nevydržím být dlouho naštvaná, takže taky přilezu já a začnu na jiné téma a je zase všechno o. k.