Cholerik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
24.8.11 20:32

Jj,asi mas pravdu,tohle u nas je uz asi neco vic,ze by psychoagresivnimentalnenevyrovnany cholerik? No bude to slozitejsi:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
25.8.11 13:28

Taky si myslím, že tohle už není jen cholerik…Já jsem též psala, že jsem, ale že by po mě byly pěsti v nábytku a rozbité nádobí, to fakt ne… :lol: Můj vrcholný výbuch byl, když jsem vzala štos manželovo čerstvě vyžehleného oblečení, otevřela okno a chtěla ho vyhodit ven (stěžoval si, že nemá co na sebe) :mrgreen:
Takže ti chlapi už mají nějaký větší problém si myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.8.11 15:17

Pravda že když už byl extrem cholerických výlevů, vzteku a všeho…tak se párkrát stalo,že mrskl s talířem nebo tak.
Ale to spíš ve smyslu,že si ho odnášel od stolu do dřezu a mrskl s ním vzteky do dřezu.

Někdy si ulevuju i já podobným způsobem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.11 21:24

Je pravda, že extrémní výbuch je v průměru jednou do roka. Jednou mi vysvětloval, co se v něm odehrává, že z ničeho nic do něj vjede strašný vztek, vidí rudě, ohromná síla v břichu, která musí ven. Buď do něčeho praští nebo ubližuje slovně a je to pryč. Já tohle vůbec neznám. 8-o Určitě je to nevyrovnanost a nevyřešení problémy z dětství a při stresových situacích v životě.

Ono je určitě veliký rozdíl cholerička a cholerik. Chlap problémy řeší silou a tak i tohle jinak zvládnout neumí a asi se o to ani nijak nesnaží a žena, když přijdou děti, tak dokonce musí s prudkostí něco dělat a zklidní se podle mě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.12 16:13

Asi jsme oba cholerici

Ale já jsem tak nějak živá povaha pořád, mluvím nahlas, jsem hodně emocionální, ale myslím si, že tak nějak v normě. Ale on, když blbě vstane a něco mu přelítne nebo třeba stačí, abych změnila plán, např. někam máme jet po obědě a já se ho ráno zeptám, jestli kvůli malé tam nepojedem radši dopoledne a uvedu důvody proč to tak chci, tak už se začne ksichtit a že furt něco měním a pak už třeba začneme řvát a on teda více, no Itálie :pocitac: Je takové prase po svém otci, ten pořád vypadá jak vězeňský dozorce, ale jeho matka je klidná a splachovací, tak jsou spolu už strašně dlouho. Ale já nejsem jako jeho matka, nenechám si to řvaní v klidu líbit :pocitac: :pocitac: :pocitac:. Jinak je supr chlap, pracovitý, nekouří, do hospody nechodí, doma hodně pomáhá, je na něj spoleh. Jen ta horká hlava. Chtěla bych vědět, jestli existuje nějaká strategie jak na cholerika. Vím, že bych na něj neměla mluvit ráno, jenže ne vždycky to jde dodržet.

• Citovat
  • Upravit
9273
4.7.12 19:38

Můžu se zeptat, jaké jsou vaši chlapi znamení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 19:51
@dada453 píše:
Můžu se zeptat, jaké jsou vaši chlapi znamení?

Můj je štír

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.12 14:42
@Anonymní píše:
Můj je štír

Já mám střelce :roll: a trefuje se hlavně do mě :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.12 19:10
@Anonymní píše:
Já mám střelce :roll: a trefuje se hlavně do mě :?

To nebude o znamení, ale prostě o povaze a genech. Dnes jsem se domluvili, že zkusíme asi nějakou manželskou poradnu. Nechci od něj odcházet, protože klady převažují nad zápory.

• Citovat
  • Upravit
8814
6.7.12 01:15
@Anonymní píše:
Ale já jsem tak nějak živá povaha pořád, mluvím nahlas, jsem hodně emocionální, ale myslím si, že tak nějak v normě. Ale on, když blbě vstane a něco mu přelítne nebo třeba stačí, abych změnila plán, např. někam máme jet po obědě a já se ho ráno zeptám, jestli kvůli malé tam nepojedem radši dopoledne a uvedu důvody proč to tak chci, tak už se začne ksichtit a že furt něco měním a pak už třeba začneme řvát a on teda více, no Itálie :pocitac: Je takové prase po svém otci, ten pořád vypadá jak vězeňský dozorce, ale jeho matka je klidná a splachovací, tak jsou spolu už strašně dlouho. Ale já nejsem jako jeho matka, nenechám si to řvaní v klidu líbit :pocitac: :pocitac: :pocitac:. Jinak je supr chlap, pracovitý, nekouří, do hospody nechodí, doma hodně pomáhá, je na něj spoleh. Jen ta horká hlava. Chtěla bych vědět, jestli existuje nějaká strategie jak na cholerika. Vím, že bych na něj neměla mluvit ráno, jenže ne vždycky to jde dodržet.

Jako bych to psala ja :lol:
U nas pomahaji kurzy sebeovladani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.12 07:54
@Loki01 píše:
Jako bych to psala ja :lol:
U nas pomahaji kurzy sebeovladani.

A to někam docházíte nebo z knih?

• Citovat
  • Upravit
8814
6.7.12 10:20
@Anonymní píše:
A to někam docházíte nebo z knih?

On chodi, ja ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.12 11:36

@Loki01 A jak to na těch kurzech chodí? Ten můj by něco takovýho potřeboval jako sůl, neovláda se vůbec.. :evil:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.12 13:28

A jak jste je k tomu přiměly, aby tam začli chodit? u nás vůbec odmítá přiznat, že by mohl mít problém…
Kolikrát si vzpomenu na Pelíšky a „to je pohoda, když není táta doma!“ :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.12 13:40
@Anonymní píše:
A jak jste je k tomu přiměly, aby tam začli chodit? u nás vůbec odmítá přiznat, že by mohl mít problém…
Kolikrát si vzpomenu na Pelíšky a „to je pohoda, když není táta doma!“ :?
:lol: takKodet byl prototyp cholerika, takový ten můj naštěstí není :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí