Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zujabuja píše:
Kdyby tvuj pes mel separacni úzkost tak vyje i když jses v praci. Muj pes ji ma a vzdycky ma zajistene hlidani. Absolutně nechapu jak muzes psa tahat do hospody. Takové povly primo nesnáším. Já radeji zustanu doma s hafanem ať netrpi a ne ze jdu vylemtavat pysk. Jak to probuh budes delat az jednou budes mit dítě? Dam ti radu, radeji si ho neporizuj…
Dite uz mam davno samostatne, ted si uz jen uzivam
@mroe píše:
Asi nema separacku, kdyz mu neadi, ze chodis do prace. Spis ti naznacuje, ze mas min chlastat a obcas ho vzit ven do prirody. Bohuzel z toho nakonec vyjde vzdycky prochazka do hospody…
Do prirody chodime taky a hodne, dnes treba v lese na houbach asi 4 hod. A vecer zase pokecat za kamosema do knajpy
@kratkonožka píše:
Do prirody chodime taky a hodne, dnes treba v lese na houbach asi 4 hod. A vecer zase pokecat za kamosema do knajpy
A jak chodis do hospody casto?
@zuzouš píše:
A jak chodis do hospody casto?
Vypada to, ze furt
Kolik ti je, když píšeš, že už máš dítě samostatné? Vyjadřuješ se tu jak praštěná dvacítka a to ty dvacítky ještě urážím ![]()
Chudák pes, hospoda je fakt ideální místo
Radši ho pujč ex, ať ho vezme drbat ven ![]()
Je opravdu nutné se do zakladatelky tak navážet? Nikoho nezabila. Její expřítel zjevně o psa zájem neměl, když byli spolu a teď ho jen využívá. Tak proč se ho zastáváte?
@enyf píše:
Je opravdu nutné se do zakladatelky tak navážet? Nikoho nezabila. Její expřítel zjevně o psa zájem neměl, když byli spolu a teď ho jen využívá. Tak proč se ho zastáváte?
Taky to nechápu. Ona je majitelka toho psa, tak snad má právo určit kdo na něj bude sahat.
@kratkonožka to mi prijde prehnane. Mam psa a s nim jsem se prestehovala k priteli, tzn. pritel ho prijal, jako by byl nas a stará se o nej, krmi ho, hraje se s nim atd.. a vim, ze ho miluje. Takze kdyby jsme se rozesli, určite by mi nevadilo, ze by prisel pohladit psa o ktereho se staral jako o sveho a ktereho mel moc rad. Ty s ním mluvit nemusis, at se „pomazli“ a jde
chapu ho, ze to dela a neprijde mi to divné.
Vcera mi bylo receno, ze pry trestam tu moji fenku, kdyz mu nedovolim aby ji v moji pritomnosti hladil. Me teda prijde, ze ji je to jedno kdo ji hladi, hlavne ze ji nekdo drbe.Ona je az moc vlezla k lidem