Chování mé matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
28.4.20 12:12
@Michelle_M píše:
Dcerka za ty promrhaný prachy mohla mít klidně startovací byt nebo základ na hypotéku :nevim: Ale čemu fakt nerozumím, že chlap nebouchne do stolu a neutne penězovod. Leda že mají rozdělené finance a toto jde čistě ze zdrojů zakladatelky. A proč tam stále jezdí makat ten nemocný exmanžel, to už vůbec jde mimo moje kruhy.

To by musela být zakl. z hodně bohatého kraje. Za mě je to celé nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.20 12:19

@terien bohatá bohužel nejsem a nikdy jsem nebyla, ale slušně si vyděláváme oba s mužem. Můj chlap má rodiče také rád a snažil se jim pomoct a dokonce jeho nápad kolikrát bylo, že jim něco koupíme a můj ex ten stále říká, že je má rád jako svoje vlastní. Nikdo ho do pomocí nenutí a já už vůbec ne! Klidně si mysli, ze jsem si to celé vymyslela i to je názor na vec aspoň jsem pochopila, že je to všechno nepochopitelné a teď to vidím okem někoho jiného. Ale i tobě díky za názor

• Citovat
  • Upravit
32171
28.4.20 12:26
@Anonymní píše:
@terien bohatá bohužel nejsem a nikdy jsem nebyla, ale slušně si vyděláváme oba s mužem. Můj chlap má rodiče také rád a snažil se jim pomoct a dokonce jeho nápad kolikrát bylo, že jim něco koupíme a můj ex ten stále říká, že je má rád jako svoje vlastní. Nikdo ho do pomocí nenutí a já už vůbec ne! Klidně si mysli, ze jsem si to celé vymyslela i to je názor na vec aspoň jsem pochopila, že je to všechno nepochopitelné a teď to vidím okem někoho jiného. Ale i tobě díky za názor

Proč žiješ v tom, že někomu musíš pomáhat jen proto, že je to rodina? Kdyby se ke mně takhle chovali, tak se už vůbec neuvidíme, natož jim pomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
28.4.20 12:28
@Anonymní píše:
@terien bohatá bohužel nejsem a nikdy jsem nebyla, ale slušně si vyděláváme oba s mužem. Můj chlap má rodiče také rád a snažil se jim pomoct a dokonce jeho nápad kolikrát bylo, že jim něco koupíme a můj ex ten stále říká, že je má rád jako svoje vlastní. Nikdo ho do pomocí nenutí a já už vůbec ne! Klidně si mysli, ze jsem si to celé vymyslela i to je názor na vec aspoň jsem pochopila, že je to všechno nepochopitelné a teď to vidím okem někoho jiného. Ale i tobě díky za názor

A řekla jsi mu, že ti matka místo poděkování za novou sedačku řekla, ať si to ta vyžraná svině zase odveze, jinak ten hnus rozštípe? Třeba by ji pak měl rád přeci jen o trošičku míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.20 12:29

@Monchichik, protože jsem blbá a vždy mi jich bylo líto, i když mi máma nadávala nebo na mě byla hnusná bylo mi to líto. Myslela jsem si, že je moje povinnost se o ně postarat. Mam hloupou povahu lituji všeho živého. Každého psa a kočku z ulice zachraňuji a nedokázala jsem se na vlastní rodinu vykašlat. Jsem srab, ale hrabu se nahoru.

• Citovat
  • Upravit
32171
28.4.20 12:33
@Anonymní píše:
@Monchichik, protože jsem blbá a vždy mi jich bylo líto, i když mi máma nadávala nebo na mě byla hnusná bylo mi to líto. Myslela jsem si, že je moje povinnost se o ně postarat. Mam hloupou povahu lituji všeho živého. Každého psa a kočku z ulice zachraňuji a nedokázala jsem se na vlastní rodinu vykašlat. Jsem srab, ale hrabu se nahoru.

Ne, není to tvoje povinnost. Můžeš zachraňovat kočky a psy, ale pokud by na mě byl někdo takhle hnusný a sprostý, tak by měl fakt smůlu. Uvědom si, že i kdyby ses přetrhla, tak se k tobě lépe chovat nebudou. Na co je potřebuješ? Nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.20 12:34

@Michelle_M, ano on už také ví své.. Včera přijel z práce a ještě jim měl něco dodělat na koupelně co jim předěláva jen nějaký pásek. Oni se od soboty nemohli vykoupat, ale do toho přijela dcera a muž s ní jel koupit do obi beton (pristavuji na domě). Pak se oba i s dcerou stavili u rodičů a máma mu hned řekla já myslela, že jsi dostal zákaz… On v klidu jen řekl ne přijela holka a jeli jsme pro beton. Jo je to jak ze špatného filmu, když to po sobě čtu…

• Citovat
  • Upravit
32171
28.4.20 12:35
@Anonymní píše:
@Michelle_M, ano on už také ví své.. Včera přijel z práce a ještě jim měl něco dodělat na koupelně co jim předěláva jen nějaký pásek. Oni se od soboty nemohli vykoupat, ale do toho přijela dcera a muž s ní jel koupit do obi beton (pristavuji na domě). Pak se oba i s dcerou stavili u rodičů a máma mu hned řekla já myslela, že jsi dostal zákaz… On v klidu jen řekl ne přijela holka a jeli jsme pro beton. Jo je to jak ze špatného filmu, když to po sobě čtu…

Jako nechce se mi věřit, že si tohle nechá někdo dlouhodobě líbit…to není dobré ani pro děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
28.4.20 12:35

@Monchichik, víš já jsem byla ráda, že mám rodinu a nechtěla jsem vidět to co mi dělají a to mi včera muž ještě řekl, že bude hůř… No to už bych se zcvokla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.4.20 12:36
@Anonymní píše:

Jak už jsem psala, zvláštní, že tvé dcery ti líto není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
28.4.20 12:37
@Jeans píše:
@Monchichik, víš já jsem byla ráda, že mám rodinu a nechtěla jsem vidět to co mi dělají a to mi včera muž ještě řekl, že bude hůř… No to už bych se zcvokla

To jen, aby jste viděli, že vymyšlená fakt nejsem jen blbá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32171
28.4.20 12:37

@Jeans No ale já to beru tak, že je lepší mít žádnou rodinu než tohle…kdyby mi matka řekla, že jsem svině nebo něco podobného, tak už bysme se nikdy neviděly…nevím, proč je necháš, aby se k tobě takhle chovali…kdyby se někdo takhle choval třeba k tvojí kamarádce, co bys jí poradila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
28.4.20 12:40

@Monchichik já vím, ale je mi to fakt tak moc líto.. 😪 Já si myslím, že jinde se tohle neděje! Určitě to máma nenadava do krav, svini, prasnic apod. Myslím, že moje máma musí mít nějakou uchylku, protože tohle občas dělá i tátovi, ale ten je s ní rychle hotový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32171
28.4.20 12:50

@Jeans Ale děje…jen se neboj…dějou se i horší věci…a tvoje máma si to k tobě dovolí, protože si to necháš líbit…mě to říct, otáčím se ve dveřích a sbohem…ale ty je podporuješ finančně, děláš jim služku a ještě posloucháš tohle…proč? Chápu, že je ti to líto…já mám v rodině taky věci, které se chápat moc nedají, ale já jsem prostě dotyčného odstřihla a ke zbytku se stavím sice slušně, ale s žádnou pomocí ať nepočítají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
28.4.20 13:00

@Monchichik, budu si to muset také tak nastavit! Opravdu, když se nad tím zamyslím tak mi máma za poslední roky nic dobrého neřekla. Shazuje mě přede všemi. Špatně vařím, uklízím, pracuji, jsem neschopná, utrácím za blbosti. Když si něco koupím pro sebe tak mi řekla, že už jsem stará kráva, že to nepotřebuji! Počítá kolik si asi cca tak vydel a co s tím mám udělat. Vyčítá mi, že ona má malý důchod a já si ziju dle ní jako prase v zite. Za celý život se mi nestalo, že by se mi omluvila. Včera ji chlap volal a slušně ji řekl proč do té hádky pletla i jeho a co jako měl kde a s kým dělat? A ona mu řekla, že to myslela jinak.. Doslova mi řekla já bych to také něco řekla a já co tak řekni a ona, kdyby ti chlap sukal za rohem tak ty to nevidíš, protože to přinese prachy, aby jsi to mohla sežrat. 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!