Chování mé matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
781
28.4.20 16:41

@divine woman, už dnes jsem tam ani nepachla. Máma mi psala, že jsou doma tak jsem jen odepsala, že já také! Nějak mě to rozsekalo a já to nedokáži vstřebat. Stydím se za mámu i za sebe. 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
28.4.20 16:43

@Jeans Dobře ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.4.20 16:44

@Jeans A co ti matka odepsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
28.4.20 17:06

@divine woman, už nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.4.20 19:32

@Jeans Tak hlavně vydrž a nekontaktuj jí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
28.4.20 19:52

@divine woman, provedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
28.4.20 19:57

@Jeans A podávej hlášení, jak se ti to daří  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
28.4.20 20:08

@Monchichik, ano budu dnešní den byl fajn
Trochu zachvev lítosti, ale hned ho zazenu vztekem a představou jak se máma chová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.4.20 20:19

@Jeans Vyděržaj pijaněr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
29.4.20 07:05

@Jeans Vztek je fajn, ten ti zažene ten pocit lítosti…i když líto ti to bude pořád…ale nedej se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
29.4.20 07:28

@Monchichik, nedám se teď již ne. Opravdu jsem dělala pro rodinu co jsem mohla a čím více jsem se snažila tak máma ke mě byla horší. Myslím., že mě musí opravdu hodně nenávidět i, když netuším čím jsem si to vysloužila. Její slova jsou jako jed. Ta zloba v ní je nějaký pocit bezmoci… 😪 Dcera mi včera několikrat volala a souhlasí s mojím postojem.
Ano je mi to líto, ale i já musím mít již nějakou hrdost. Vždyť já po slovech mámy zapochybovala i o svém vztahu. 😪 Ještě teď mi je uzko z toho co mi vše řekla.. Babička říkala co z blbý huby vypadne ani párem volu nevrátís zpátky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
29.4.20 11:27

@Jeans Ono to ani nemusí být že jste si to něčím zasloužila, prostě preferuje kluka, Toť vše. Teď nevím nick, ale je tu jedna uživatelka která taky popisuje chování svých dcer jako to nejhorší a nejúchylnější na světě (jedna si dovolila mít ráda indickou kuchyni) a přitom z popisu to jsou normální mladé dámy, ale ten jed a zloba že to jsou holky z ní přímo tryská. K tomu má benjamínka, chlapce, a toho zase vynáší do nebe jako by to byl Einstein křížený s andělem. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
29.4.20 11:38

@Heivka ano máma tohle také dělá! Když jsme byly děti tak to bylo pořád on je malej.. Udělej to ty a, když byl větší tak utekl z domova a oni za to, že se vrátí mu koupili věž hudební 🎶 :D, já přišla z diskotéky o hodinu později a už jsem ji chytla. To nic proti bráchovi, ale to co teď z něho je vlastně máma udělala. Táta chodil do práce od nevidím do nevidím a pak si občas došel na pivo. O víkendu jsme většinou byli někde na výletě. Co bratr chtěl vždy dostal, nechtěl do školy tak se to omlouvalo a pak to bylo stejně z praci! Dostal byt a peníze na odkup, no co víc si přát. Já si byt vybehala na bytaku a vyměnila za ten co se odkupuje a splacela půjčku. Brácha, když být prodal a kupovala se ta Kuča na vesnici tak jsem sto tisíc Dostala a mimochodem to mam do dnes na talíři..
Ale já už to kolikrát splatila. Také mi rodiče řekli, že jsou zvedavi kdy jim vrátím co do mě v životě nasrali, že se o mě museli starat.., že raději měli jít do kina než mě mít. Jo přijde mi, že čím více jsem pro rodinu udělala, tím méně mě máma měla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
29.4.20 13:19
@Heivka píše:
@Jeans Ono to ani nemusí být že jste si to něčím zasloužila, prostě preferuje kluka, Toť vše. Teď nevím nick, ale je tu jedna uživatelka která taky popisuje chování svých dcer jako to nejhorší a nejúchylnější na světě (jedna si dovolila mít ráda indickou kuchyni) a přitom z popisu to jsou normální mladé dámy, ale ten jed a zloba že to jsou holky z ní přímo tryská. K tomu má benjamínka, chlapce, a toho zase vynáší do nebe jako by to byl Einstein křížený s andělem. :,(

Narcistni zarlive chovani se nejvic projevuje v puberte detistejneho pohlavi :D
Asi vsichni vime, o kom mluvis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
29.4.20 15:15

@PaníBovaryová A už dlouho nezaložila nějakou zábavnou diskusi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!