Chování mé matky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jeans No hele, normální to není ani trochu…a ještě se snaží ti rozeštvat rodinu a rozvést tě. Co je ti do toho, jestli má malý důchod? Tak ať si jde přivydělat nebo měla šetřit…ty si žiješ tak, na co si vyděláš…A ten tvůj chlap je taky hodnej a hloupej, když to nevidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik, no on už to také vidí, ale je fakt hodný a má svatozář na hlavě. To ji ještě pojedeme koupit nějaký gauc na, kterém bude sedět, protože její stará prosezela válenda je už ve sbernem dvoře, kvůli té, kterou jsem nechala přivézt. No už se stalo teď to už dokončím a končím. 😪 Už to fakt nezvládám a ani mi to snad není tak líto jako mám vztek 😡.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeans Nekupovala bych gauč, má snad taky manžela a syna, ne? Tak ať si dřepí třeba na zemi…bába jedna zlá…a už vůbec bych jí nekoupila nic za svoje peníze…nebuď hloupá a utni to hned…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeans píše:
@Monchichik, no on už to také vidí, ale je fakt hodný a má svatozář na hlavě. To ji ještě pojedeme koupit nějaký gauc na, kterém bude sedět, protože její stará prosezela válenda je už ve sbernem dvoře, kvůli té, kterou jsem nechala přivézt. No už se stalo teď to už dokončím a končím. 😪 Už to fakt nezvládám a ani mi to snad není tak líto jako mám vztek 😡.
Vykašli se na blbej gauč, utni to ještě dneska, hned! To bych ty prachy radši spláchla do záchoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já bych už také utla jenže vlastně kvůli mě teď nebude mít žádný gauc tak jsem to ještě chtěla napravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik, asi ano sedačku co jsem ji nechala dovézt je pěkná a útulná, jenže jak je máma silná tak do všeho zahuci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeans tak ať sedí na zemi nebo zhubne…můžeš jí to klidně říct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeans Ženská nešťastná, máš dospělou dceru a sama se chováš jako by ti bylo 5.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vy jste všichni z jedné vesnice, kde jsou všichni navzájem příbuzní, nebo kde jinde se shánějí chlapi, co milují buranské tchánovce jako vlastní, i když jim sprostě nadávají a rozkazují? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani jsem to nezvládla dočíst do konce. Nechápu proč jim všechno kupuješ, já bych se na jejich místě propadla hanbou, starej se o sebou a svou rodinu - o manžela a děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarlin už s tím končím. Nebudu už dělat blbku.. Bude mi lépe bez sprostých nadávek a obviňování!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!