Chtěla bych mimi :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31104
12.1.12 23:40
Anonymní píše:
Tak jsem to nevydržela a zkusila dnes testnout, MS mám dostat kolem 17.- 20.1 a na testu zatím nic… Možná když se hodně zadívám tak tam neviditelnýho douška vidím, ale spíš ho chci vidět,

mimochodem já tam ducha vidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.1.12 00:47
Myrha píše:
Anonymní píše:
Tak jsem to nevydržela a zkusila dnes testnout, MS mám dostat kolem 17.- 20.1 a na testu zatím nic… Možná když se hodně zadívám tak tam neviditelnýho douška vidím, ale spíš ho chci vidět,
mimochodem já tam ducha vidím :)
Fakt?? Děkuju!!! Já právě mám pocit, že si to jen namlouvám.. Doufám, že to bude sílit :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.1.12 18:55

já si na ní teprve zvykám, strašně dlouho jsem brala prášky. Včera bylo :hug: tak uvidíme. Taky se nikdy na bílkový hlen nedostanu, mám to úplně stejně jako ty. Dnes mě párkrát zatlačilo ale úplně jinak (ale za to pěkně bolestivě) kousek od vaječníku, jakoby na cestě do dělohy, že by se vajíčko tlačilo přes vaječník? :think: to je hrozný, každý píchnutí hned přemýšlím co to může být :mrgreen: ted jsem teda 1DPO a čeká mě 12 dní nadějě, pozorování se, vsugerování si veškerých těhotenských příznaků co jsem kdy četla :lol: užívám si to každý měsíc :roll: mimochodem už včera mě bolely bradavky a to jsem nespíš měla teprv ovu, já se z toho těla zblázním..no..když on za to může spíš mozek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.1.12 19:38

Ahojky, vidím,že o tom moc přemýšlíš. Jestli ti možu poradit, tak na to nemysly. Najdi si nějakou práci nebo si zajeďte na dovolenou. Sice je leden, vždyť to nevadí! Potřebuješ se uvolnit! Nebo navštiv rodiče. Vím to zvastní zkušenosti! Mě to doporučila moje pani gynekoložka, když sme se snažily o druhé miminko. Tenkrát mě to trvalo rok a když jsem se pak dozvěděla, že čekáme miminko, tak jsem byla moc šťastná! Vím je to těžké ale určitě to vyjde! Teď se pokoušíme o mimi a doufám, že se nám to podaří! Mám právě ovu! Držím ti pěstičky abys měla štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.1.12 20:08
Zdiška píše:
Ahojky, vidím,že o tom moc přemýšlíš. Jestli ti možu poradit, tak na to nemysly. Najdi si nějakou práci nebo si zajeďte na dovolenou. Sice je leden, vždyť to nevadí! Potřebuješ se uvolnit! Nebo navštiv rodiče. Vím to zvastní zkušenosti! Mě to doporučila moje pani gynekoložka, když sme se snažily o druhé miminko. Tenkrát mě to trvalo rok a když jsem se pak dozvěděla, že čekáme miminko, tak jsem byla moc šťastná! Vím je to těžké ale určitě to vyjde! Teď se pokoušíme o mimi a doufám, že se nám to podaří! Mám právě ovu! Držím ti pěstičky abys měla štěstí!

já tobě taky :hug: akorát nevím jestli zvládnu na to nemyslet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.1.12 20:12

Zkus to,vím,že je to těžké!Vem si třeba nějakou pěknou zábavnou knížku.Ale ne o miminkách!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.1.12 20:18
Zdiška píše:
Zkus to,vím,že je to těžké!Vem si třeba nějakou pěknou zábavnou knížku.Ale ne o miminkách!

já vím, akorát at dělám cokoliv, okrajově to mám pořád v hlavě, někdy na to myslím víc, někdy mín…a myslet na to, že na to nesmím myslet mi zatím nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
13.1.12 20:20

Luci jojo kdybych byla tolikrát těhotná co jsem se na to cítila, můžu si otevřít školku. Tenhle cyklus me taky furt někde píchá. No s t nemyšleníto taky tak univerzálně nefunguje. Jasně napínat se na to to je jasný. Ale stejně nám do hlavy nenamontovali tlačítko stop. Teda aspoň mě ne, jestli vy ho máte, tak to půjdu reklamovat :-). Člověk si neporučí, že jo. Tak můžeš zkusit opačnou metodu. Poslat na horu objednávku. Co ty víš třeba tam někdo je. Ale prosimtě nezapomeň si přát zdravémimi. Oni tam nahoře občas plní věci až moc doslova, tak buď konkrétní :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.1.12 20:21
Lucienda1 píše:
Zdiška píše:
já vím, akorát at dělám cokoliv, okrajově to mám pořád v hlavě, někdy na to myslím víc, někdy mín…a myslet na to, že na to nesmím myslet mi zatím nejde :mrgreen:

a taky tipuju, že být tu každý večer, koukat komu se podařily //, kdo m jaké potíže, kdo to prožívá stejně jako já mi asi moc nepomáhá :roll: ale zároven nechodit sem tak asi prasknu, jelikož že se snažíme nikdo neví, tudíž o tom nemůžu s nikým mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.1.12 20:23

Vím,že je to těžké,taky jsem to prodělala a ne jednou! Až na to poslední těhotenstní, to bylo docela dost velké překvapení! Vůbec jsem to nečekala! Ale teď su ráda, že ho mám a navíc je to kluk! :lol: Máme tři holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.1.12 20:24
Myrha píše:
Luci jojo kdybych byla tolikrát těhotná co jsem se na to cítila, můžu si otevřít školku. Tenhle cyklus me taky furt někde píchá. No s t nemyšleníto taky tak univerzálně nefunguje. Jasně napínat se na to to je jasný. Ale stejně nám do hlavy nenamontovali tlačítko stop. Teda aspoň mě ne, jestli vy ho máte, tak to půjdu reklamovat :-). Člověk si neporučí, že jo. Tak můžeš zkusit opačnou metodu. Poslat na horu objednávku. Co ty víš třeba tam někdo je. Ale prosimtě nezapomeň si přát zdravémimi. Oni tam nahoře občas plní věci až moc doslova, tak buď konkrétní :-).

opačná metoda?, nahoru myslíš jako do nebe? :) v práci už jsem pár objednávek dělala, tak vím jak na to :lol: nic víc si nepřeju než aby budoucí mimi bylo hlavně zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
13.1.12 20:25

Pardon píšu z telefonu tak jsou tam nesmysly, ale snad chápeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.1.12 20:26
Zdiška píše:
Vím,že je to těžké,taky jsem to prodělala a ne jednou! Až na to poslední těhotenstní, to bylo docela dost velké překvapení! Vůbec jsem to nečekala! Ale teď su ráda, že ho mám a navíc je to kluk! :lol: Máme tři holky

tak to jo, to byste jinak měli doma pořádnej babinec :mrgreen: alespon á tatka partáka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.1.12 20:26
Myrha píše:
Pardon píšu z telefonu tak jsou tam nesmysly, ale snad chápeš

jojo chápu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
13.1.12 20:36
Lucienda1 píše:
Myrha píše:
Luci jojo kdybych byla tolikrát těhotná co jsem se na to cítila, můžu si otevřít školku. Tenhle cyklus me taky furt někde píchá. No s t nemyšleníto taky tak univerzálně nefunguje. Jasně napínat se na to to je jasný. Ale stejně nám do hlavy nenamontovali tlačítko stop. Teda aspoň mě ne, jestli vy ho máte, tak to půjdu reklamovat :-). Člověk si neporučí, že jo. Tak můžeš zkusit opačnou metodu. Poslat na horu objednávku. Co ty víš třeba tam někdo je. Ale prosimtě nezapomeň si přát zdravémimi. Oni tam nahoře občas plní věci až moc doslova, tak buď konkrétní :-).
opačná metoda?, nahoru myslíš jako do nebe? :) v práci už jsem pár objednávek dělala, tak vím jak na to :lol: nic víc si nepřeju než aby budoucí mimi bylo hlavně zdravé

jj myslím do nebe. Dělá se to tak, že na to intenzivně myslíš - ideálně před spaním a řekneš chci to a to. A je to.
Můj manžel takhle objednává počasí. Když na to zapomene a počasí se nevyvede, tak je schopnej uprostřed sjezdovky zarvat, hele ty šašku jeden tam nahoře,chápu, že nemám objednaný počasí, ale jak si můžeš myslet,že je dobrý, když na horách přší. Koukej tam dát nějaký sluníčko nebo uvidíš ten mazec. Většinou s nějakou nadávkou. Většinou to zabare :) Někdy se na ně tedy musí i zhurta. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí