Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No tak asponˇněco. Ted je tedy na nich aby pomohli své dceři. Ale ne tímhle způsobem. Jestli na to nemaj, tak holt smůla a musej to vyřešit jinak. Za dům ve stavu jaký popisuješ si klidně můžeš říst 20-25tis + energie. Jestli tam chctěj jít, tak by měli respektovat cenu, jestli ne, tak se nedá nic dělat. Ale i tak si myslím že by to nedělalo dobrotu.
@Yasmen píše: Více
jakože o dospělou dceru se mají starat rodiče? Hele je dospělá, takže nejspíš chodí do práce, takže se může osamostatnit a platit si vlastní bydlení a né sosat
@Dynamitka píše: Více
No moc bych na tu péči nesazela. Nekdo kdo chce bydlet zadarmo v takovem to rekonstruovanem dome asi nebude moc financne gramotny a nebude chapat jak moc jsou veci a opravy drahe.
Tchán takhle chtěl pronajat barák rodině. Byl to barák, který zdědil po rodičích a oni tam žili i švagři. Do měsíce byli vystěhovaní. A měli koupené svoje tehdy. Od té doby se spolu nebaví. Ani se nepozdraví (desítky let). Tchán by možná po nich chtěl inkaso a něco symbolické. Ale tchýně je krkna hamtivá. Ona v tom měla prsty. Švagry tehdy urazilo, že jim chtěli napařit podle všeho přestřelený nájem. Kšefty s rodinou se nemusí vyplatit. Raději najít cizího nájemníka.
@ka2ka píše: Více
Proč sosat? Já bych nenechala své dítě bydlet draze v cizím, kdybych měla byt ve kterém by mohlo bydlet. Samozřejmě by si financovalo samo poplatky, pojištění a opravy. To je snad normální, ne?
Jinak sedm tisíc za dům není moc, klidně bych si řekla o víc.
@Tarena píše: Více
naopak velmi finančně gramotný dávno si spočítali kolik milionů ušetří když tam budou dlouhodobě žít
@Anna766 píše: Více
ale tohle dítě tam bude bydlet zadarmo, jeho rodiče budou bydlet zadarmo a zakladatelka prodělá, takže ano za mě to je takový sosání
Rodině bych nepronajímala za tržní, ale rozhodně ne ani zadarmo.
Těch 7 mi přijde fakt pěkných.
Za daných okolností bych jim nepronajala vůbec.
@tartaletka domy v okolí se pronajímá kolem 15.000 Kč.
Děti máme malé. Bude to minimálně těch 10 let, než budou chtít jít někam samotné.
Nechápu, jak švagrovou mohlo něco takového napadnout. Proč byste měli dobrovolně přicházet o příjem a ona bydlet za náklady? Mají nějaké finanční problémy? Za 7 tisíc nepronajme ani garsonku dneska, za dům v dobrém stavu bych to vděčně přijala a ani necekla a do smrti ti podstrojovala. Přijde mi to neuvěřitelný.
No, když to tak čtu, tak bych do toho vůbec nešla
u nás se dům, novostavba teda, pronajima za 30
plus 8000 náklady ????
No, když to tak čtu, tak bych do toho vůbec nešla
u nás se dům, novostavba teda, pronajima za 30
plus 8000 náklady ![]()
Jen za náklady určitě ne
, zase když je to rodina, budeš mít větší jistotu, že ti barák nezničí jako třeba někdo úplně cizí, ale dala bych možná o něco nižší nájem s tím, že když se na baráku něco porouchá či rozbije, budou to hradit ze svého…pokud to tedy nebude něco extra velkého…7000 je krásných, to není pomalu ani za pronájem bytu 1kk…