Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
já to možna spatne napsala me jako nejde o prachy,ale o to proc delaji ze svych deti chodici modni ikony?super leskla bundicka a prez celou napis Replay,nebo super nova cepicka a prez celou napis GAP,jako chapete me?n uz jdu spat![]()
bych tu nejradsi hodila par fotek,kvuli kterym jsem tohle zakladala,ale to asi nemuzu co
![]()
Na druhou stranu - to by to neměli kupovat, aby to náhodou nebylo okaté? Mají chodit s pravítkem a měřit, jak je značka na třičku, bundě, kalhotech velká?
Když někdo má peníze na znčkové oblečení a není mu líto za něj dát i velké peníze, tak proč ne.
Dokud necpou holčičkám podpatky, nelíčí je a nenačesávají jak na módní přehlídce, tak je to ještě únosné. ![]()
To je o inteligenci ![]()
Videla jsem chlapa, co mel vzadu zahrnuty podolek tricka jakoze za paskem, aby bylo videt, ze dziny jsou Replay
buran no. Tak myslim, ze presne tyhle typy do toho jdou ![]()
hm, a třeba tomu chlapovi bylo kolem 40 a ani nevěděl co replay znamená, protože je dostal od dcery k vánocům ![]()
nakukovatelka píše:
To je o inteligenci
Videla jsem chlapa, co mel vzadu zahrnuty podolek tricka jakoze za paskem, aby bylo videt, ze dziny jsou Replayburan no. Tak myslim, ze presne tyhle typy do toho jdou
Tak mé dítě chodí převážně ve značkovém(next),ale také chodí ve věcěch za pár korun. Ale určitě z něj nedělám modní ikonu-je to taky trošku o vkusu,kombinacích…
A miliony neoplívám ![]()
julniki píše:
„Nejlepší“ jsou ty značkové boty, které nejsou vůbec zdravé
To, že jsou značkové, neznamená, že nejsou zdravé. Nebo ještě jinak, že bota nemá označení žirafy, či jiný atest, neznamená, že není zdravá. Ono je důležité vědět, co mají správné boty splňovat. A pak už je jedno, jestli mají nějakou známou značku, nebo ne. ![]()
Sunnyside píše:
Moje dítě zrovna dneska šlo do školky a na triku má přes prsa obrovský nápis GAP.Triko mě stálo v sekáči 35Kč.
![]()
Něco s GAP měl malej taky, já donedávna ani nevěděla, že je to nějaká značka.
![]()
Raduš.ka44 píše:julniki píše:To, že jsou značkové, neznamená, že nejsou zdravé. Nebo ještě jinak, že bota nemá označení žirafy, či jiný atest, neznamená, že není zdravá. Ono je důležité vědět, co mají správné boty splňovat. A pak už je jedno, jestli mají nějakou známou značku, nebo ne.
„Nejlepší“ jsou ty značkové boty, které nejsou vůbec zdravé
Anonymní píše:
Holky prave jsem jen tak z nudy projela nejake fotky na mmb,modni ulovky,a zustala jsem valit oči teda![]()
ne ze bych byla zaostala,nebo sve deti nejak skarede oblikala,to vubec ne ba naopak,snazim se je hezky oblict a hlavne pohodlne,a ucelne,ale z nekterych kreaci,na fotkach,jsem fakt byla rozcarovana,prijde mi ze si matky delaji ze svych deti chodici znackove vesaky,cim vic viditelnejs napis znacky tm lepe,cim vic pruhu tim vic…prijde jen me smesne si delat z ditete chodici znackovou kreaturu?litt po obchodech a rvat se o nejhezc kousek,jak jinak nez spesl znackovy?teda se do me klidne pustte,ale myslela jsem ze se uprednostnuji jine hodnoty nez se predbihat ktera z nas ma drahsi vecicku
nebo vam prijde normalni oupit treba diteti boty za ctyri tisice?nebo triko za dva litry?
asi nechapem ale tiez kupujem malej znackove veci, nie samozrejme vsetko, kupujem podla moznosti ale aj ja pokial mozem si vyberiem znackove, nie koli znacke ale koli tomu ze viem ktora znacka mi vyhovuje a dost vydrzi .. takze pre mna je to usetrenie
kupim si jedny kvalitne boty a ziadne ine nepotrebujem snad cely rok .. a??
prepac ale mne skor pride tvoj prispevok ako zavist ![]()
od akej znacky je to uz spatne? lindex? next? puma ? ktora?
![]()
zjavne sa moc nudis
![]()
Moje velmi dobrá známá kupuje dceři jen značkové a tím nemyslím Next-to je asi povl(to má jen na doma) ![]()
Tam se jede v Roxi,Diesel atd.Navíc chodí stejně oblíkaný ![]()
Mě nevadí když mají dětičky nápis přes celý prsíčka,že je to Adidas nebo tak něco
Ale děti by měly zůstat dětmi
Hodně mi vadí takový ty přepíčený(omlouvám se za výraz) modely.Kde jsou součástí korále-nemylím dětský,kabelka,obrovský baret na hlavě,atd…
Jinak ať si každý chodí jak chce,když je čistý ![]()
Jen se trochu připojím.K tomu že kupují maminky věci značkové když na to mají není pravda.Znám jednu maminku co je zadlužená ale myslí si naivně že její dítě zapadne jen když bude mít značkové oblečení.
Jinak taky malé kupuju starší věci proč ne a jsou v nich i značkové.
Příspěvek upraven 05.09.11 v 08:32
Tak koukám, že je to opravdu o názoru. Možná by chtělo vidět ty fotky,ale to jsem líná hledat
. Ale je fajn, že si většina maminek myslí to co já: ať si každý obléká jak chce. Je pravda, že kdybych měla víc peněz tak neváhám a značkově oblékám taky
, nakonec proč ne,že? Ale mě je nějak jedno co je za značku na cedulce, u mě je směrodatné, že nenakupuji u vietnamců( to se mi nějak příčí) a kupuji to oblečení co se mi líbí a co mě nebo prckovi sluší ![]()
jo napr , nicolka ma bundu lonsdale, mikinu dvoje cele teplakove supravy, a dalsie teplaky a triko k tomu , nakup ma vysiel na lito ked som trafila na 75% zlavu vo vypredaji
tiez je to chlubenie znackami ?? nie teplaky boli nove a levnejsi ako v tescu
a kvalita je dost rozdielna, myslim ze od zaciatku do konca sa tu riesi iba trapna zavist .. ![]()
Ahojky! Já tedy taky kupuju nejraději značkové - ale ne kvůli nápisu přes celá záda nebo kvůli té či oné značce… Prostě jen a jen kvůli kvalitě… Například veškeré věcičky na malého od Nextu se prostě neoperou, vypadají stále (nebo hooodně dlouho) jako nové a můžu si je s klidem schovat pro druhé mimčo…
Někdy se nechám unést a koupím nějaké levné oblečení (např. v Kik!), ale to se s ním můžu za 2 měsíce rovnou rozloučit… ![]()
Ale nejsem ani proti oblečkům z „druhé ruky“… Říkám, pokud je to kvalitní značka, tak i z MMB mám spoustu super kousků za pár korun… ![]()
A k dotazu zakladatelky, chápu, co jsi tím myslela… Ale jak už tu někdo psal, prostě někdo tak žije a přijde mu to vkusné… Já pak nechápu ty mamky, co mají „vyštajlovaný“ dítko na hřišti, ale chudinka nemůže ani na písek, aby se náhodou neumazalo…
![]()
Anonymní píše:
Moje velmi dobrá známá kupuje dceři jen značkové a tím nemyslím Next-to je asi povl(to má jen na doma)Tam se jede v Roxi,Diesel atd.Navíc chodí stejně oblíkaný
Mě nevadí když mají dětičky nápis přes celý prsíčka,že je to Adidas nebo tak něcoAle děti by měly zůstat dětmi
Hodně mi vadí takový ty přepíčený(omlouvám se za výraz) modely.Kde jsou součástí korále-nemylím dětský,kabelka,obrovský baret na hlavě,atd…
Jinak ať si každý chodí jak chce,když je čistý
moc hezky slovo ![]()
Myslim, ze mit zase pekny doplnek jako korale nebo peknou kabelku, udela uplne jiny dojem…Vem si treba jednobarevny tilko a vypada to obycejne, nezajimave a kdyz si vezmes k tomu treba ty korale..uz je to o necem jinym ![]()
Ale proste cistota je cistota ![]()
Nas malej dostal od tatinka k narozeni boticky Dior a dudlik od Swarowskeho, nemyslim si ze by to bylo snobske, zustane mu to na pamatku-prvni boticky a dudlik.
Je oblekanej znackove, spis se drzim tech overenych o kterych vim ze vydrzi, jeste nechodi, ale az zacne na botickach setrit nebudeme. Mam i vecicky od kamaradky po jejich chlapeckovi a az do nich doroste, nebudu mit problem s tim ze ma onosene veci, nejsem az takova fiflena abych oblikla diteti na piskoviste tricko od Diora.
Příspěvek upraven 05.09.11 v 08:42