Chválení matek? Nejlepší značkové díte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2458
5.9.11 10:11
Black_Orchids píše:
ještě k těm nagelovaným chlapečkům a vyfintěným holčičkám - nic se nemá přehánět (zvlášť u děvčat), ale péče o zevnějšek mi přijde dost důležitá.

Kdo zde má zkušenost třeba z Anglie - ať si srovná partu puberťáků tam a tady (hlavně u nás na malých městech a dědinách) - jak vypadají, jak o sebe pečují…

Pak bychom nemusely zakládat diskuze jako včera: „jak je na tom váš manžel s hygienou“ (nemění si spodní prádlo denně, sprcha max. 2× týdně, k holiči jde z donucení, o deodorantu možná někdy slyšel, parfém je pro něj sprostý slovo).

asi jo jinej kraj jinej mrav, jen jsem chtela rict ze gelovat vlasy malym detem je dle meho hloupust, a libi se mi jak anglicanky oblekaji sve deti, i kdyz na to maji nemaji potrebu to vykrikovat do sveta. Ovsem nemuzu soudit v globale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.9.11 10:17
Miarei píše:btw. tuhle jsem přišla na písek a za námi skupinka cikánek s dětma od roka do tří let a všechny na sobě teplákový soupravy nike, puma, adidas :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem ráda, že to není jen u nás :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.11 10:18
Angua píše:
Osobně kupuju věci, které se mi líbí a jejichž cena nepřekračuje hranici dobrých mravů :mrgreen: Jinými slovy zloděje ze zásady nepodporuju, takže prostě za dětské tričko nedám 400,–, ani kdyby bylo nevím jaké. Na druhou stranu třeba vím, že NEXT má na děti moc hezké věci, jsem ochotná za ně dát malinko víc než třeba za věci z Tesca (protože se mi třeba víc líbí), takže za rozumnou cenu (tedy pravděpodobně použité :lol: ) je v klidu koupím.

Lidi s obrovskýma nápisama Adidas a spol. jsou trapní, bez ohledu na věk :mrgreen: A fakt jim nezávidím :lol: :lol: :lol: Na mě to působí strašně lacině :roll:

No a v neposlední řadě, jak tu někdo psal, bylo by trapné, kadbych vedle svého dítěte vypadala, jak socka :mrgreen:

V podstatě teď nakupuju Samíkovi skoro všecko na Brumlovi, vybírám věci, co se mi líbí, značku neřeším (i když se tam hojně vyskytujou), ceny jsou super, myslím, že chodí oblékaný hezky a já netrnu, jestli si triko za 65,– někde roztrhne nebo zašpiní :lol:

verenika píše:
peggy.sl píše:
Ještě by mně zajímalo, proč si všichni myslí, že značkové boty pro malé děti např. Adidas nebo Puma jsou nekvalitní?
To by mě taky zajímalo :mrgreen:
Já myslím, že jde o to, že u těchto značek předpokládám, že na prvním místě je design. Pohodlí, zdravotní nezávadnost až na místě druhém. Netvrdím, že to tak je - je to můj pocit. Navíc si troufnu říct, že většina maminek kupuje tyhle boty bez zkoušení po netu, kvůli tomu, že jsou krásňoučké a růžovoučké a mají na bku blýskavé hvězdičky, takže o tom, že vidí, že bota splňuje, co má, bych si dovolila s úspěchem pchybovat :mrgreen: Ale i v tomto se můžu pochopitelně mýlit.

Jo. Souhlas.

A ještě takhle - kdyby chodili obden na svatbu, tak budiž, pak přitlačím a koupím lepší kalhoty, košile. Jenže oni jsou spíš obden na zahradě … takže jsem přitlačila a koupila pořádný montérky :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
5.9.11 10:18
papavlinka33 píše:
Black_Orchids píše:
ještě k těm nagelovaným chlapečkům a vyfintěným holčičkám - nic se nemá přehánět (zvlášť u děvčat), ale péče o zevnějšek mi přijde dost důležitá.

Kdo zde má zkušenost třeba z Anglie - ať si srovná partu puberťáků tam a tady (hlavně u nás na malých městech a dědinách) - jak vypadají, jak o sebe pečují…

Pak bychom nemusely zakládat diskuze jako včera: „jak je na tom váš manžel s hygienou“ (nemění si spodní prádlo denně, sprcha max. 2× týdně, k holiči jde z donucení, o deodorantu možná někdy slyšel, parfém je pro něj sprostý slovo).
asi jo jinej kraj jinej mrav, jen jsem chtela rict ze gelovat vlasy malym detem je dle meho hloupust, a libi se mi jak anglicanky oblekaji sve deti, i kdyz na to maji nemaji potrebu to vykrikovat do sveta. Ovsem nemuzu soudit v globale.

tak u nás nagelovaní hošíci furt vypadaj jak exoti… kdežto tam je to norma. Tady mě vytáčejí mladí kluci - žádnej účes, vytahaný hadry, smrdí potem, špinavý boty… prostě špatné návyky z
domova.
Jo a ten anglickej styl taky můžu - kolikrát si vezmu jen obyčejný tričko + džíny, ale k tomu třeba Prada kabelku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.11 10:20
Black_Orchids píše:
papavlinka33 píše:
Black_Orchids píše:

tak u nás nagelovaní hošíci furt vypadaj jak exoti… kdežto tam je to norma. Tady mě vytáčejí mladí kluci - žádnej účes, vytahaný hadry, smrdí potem, špinavý boty… prostě špatné návyky z
domova.
Jo a ten anglickej styl taky můžu - kolikrát si vezmu jen obyčejný tričko + džíny, ale k tomu třeba Prada kabelku :-)

Tak to nevím, jestli se mám stydět, protože o své kabelce vím toliko, že je červená :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.9.11 10:20

co nagelovani hosici, ale derou mne chlapecci oveseni zlatem, ze vypadaji jak mali taxikari - tady oba kluci jednoho kamionaka takhle chodi vymustrovani a jeste ten starsi, kterej chodil s moji holkou do skolky, takze mu je osm mel pres leto melir a strih na fotbalistu, tzn. jezka a vzadu deku…no na :poblion: fakt - buran jedna radost aneb celej tatinek, ten ma ten samy strih, melir a zlato, pritom maminka vypada uplne normalne a je i celkem inteligentni…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
5.9.11 10:25

a jeste tu mame jednu maminku, ktera osmiletou holku s prominutim navleka jak malou štětku - jako bezne nosi od peti let tanga kalhotky - vubec jsem netusila, ze se takhle male sijou, pac nase osmiletka nejradeji nosi strihem sortky, pak bezne tricka na raminka s flitry s holyma zadama apod. Bohuzel holcicka ma nadvahu a takhle vymodenou ji to jeste zdurazni, pac jsem do ty doby netusila, ze dite muze mit speky i na zadech a ze je celulitida videt i pod svetlyma leginama (o tom, ze ma velmi tlusta stehna pomlcim).

Jako kdyz mistni Kelisova prohlasi „videli jste do ceho tu holku zas navlikla!“ tak pomlcim, ale bohuzel mistnim drbnam musim dat za pravdu… :zed:

• Citovat
  • Upravit
20557
5.9.11 10:25

A potom je druhý extrém - děti rodičů co vyznávají zdravý životní styl se vším co k tomu patří. O víkendu jsem viděla miminko vystajlované v pletených kamaškách co se dávají přes látkovky, doma pletený svetřík s copánkem a pod svetříkem zaprané triko z bio bavlny. Tak nevím co je lepší… :think:
Každý to dělá, jak nejlíp umí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.9.11 10:26

Black Orchids- to bude asi tím,že jsi v čechách :mrgreen: Přičemž v UK koupíš krásný hadry za „děkuju“

Já teda po pravdě ujíždím na německý značce TCM,to je tak kvalitní oblečení a hezký :wink: Pak si nechávám dovážet z UK George.Oblečení musí být 100% bavlna,alespoň to co jde na tělo přímo.

Bydlíme na malém měště,takže džíny má max.dvoje :mrgreen: Zato tepláků a mikin má haldy.Vše musí být čisté a moderní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
5.9.11 10:26
Black_Orchids píše:
papavlinka33 píše:
Black_Orchids píše:

domova.
Jo a ten anglickej styl taky můžu - kolikrát si vezmu jen obyčejný tričko + džíny, ale k tomu třeba Prada kabelku :-)

Presne jak rikas, taky si rada vezmu dziny DG a k nim obycejne Conversky a vypada to super. Jinak ty mladochy co nosi rozkrok od kalhot az u kolen take nemusim, hlavne ze maji Quicksilver a spinu za nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.9.11 10:28
pata308 píše:
peggy.sl píše:
pata308 píše:
peggy.sl píše:
Zajímavá diskuze… :mrgreen:
Dvojčatům kupuji značkové oblečení, neoblékám je stejně, protože každá je úplně jiná. Starší holky prostě ,,musí,, mít značkové oblečení a boty, protože by jinak byly za ,,šupáky,, - je to sice povrchní, ale taková je doba, když někdo přijde do školy vystajlovaný v bundě a botách Bivang tak je silně out. :-)Ještě by mně zajímalo, proč si všichni myslí, že značkové boty pro malé děti např. Adidas nebo Puma jsou nekvalitní?
k tym botam ma to tiez zaujima pretoze co som zistovala tak sice nemaju zirafku ale splnaju to co detske boty maju :-DD
Že joo?? Já si to taky myslím… :mrgreen:
A navíc ty žirafkový - nemohu si pomoci mi připadají tvarem botky pro důchodce. :mrgreen:
presne tak :-DD preto mame superfity , a potom adidas uz niekolko a ani dr sa nijak spatne na ne netvari :-))) inak teda na behacku mame polske s atestom ale tie maju aspon pekne tvary :-D a farby :-))

Já byla s malým u ortopeda (zdálo se mi, že má křivé nohy :lol: ), malej měl na sobě botasky Nike a doktor ani nepípl. Myslím, že kdyby byly špatné, upozornil by mě na to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.9.11 10:29
peggy.sl píše:
A potom je druhý extrém - děti rodičů co vyznávají zdravý životní styl se vším co k tomu patří. O víkendu jsem viděla miminko vystajlované v pletených kamaškách co se dávají přes látkovky, doma pletený svetřík s copánkem a pod svetříkem zaprané triko z bio bavlny. Tak nevím co je lepší… :think:
Každý to dělá, jak nejlíp umí…

to je fakt, tuhle na hristi taky maminka vymotala ze satku ditko v doma pletenych kamaskach a zapranem tricku, urcite z bio bavlny… :zed:

zlata stredni cesta…mimochodem nemecka znacka TCM je u nas Tchibo ne? Tam se dobre nakupuje - celkem kvalitni veci za solidni ceny…hlavne ty jejich bundokombinezy nemaji chybu…taky je po nich na podzim peknej ficak.. :-D

• Citovat
  • Upravit
17310
5.9.11 10:29

Jo a věděli jste,že se dá sehnat podprsenka i na tříletou :-x To už je fakt vrchol,mi přijde :think:

Peggy- v těchle pleteninách bylo jedno miminko na vítání občánku,tehdá před lety když se náš mistr narodil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
5.9.11 10:30
Emilie píše:
Black_Orchids píše:
papavlinka33 píše:
Black_Orchids píše:

domova.
Tak to nevím, jestli se mám stydět, protože o své kabelce vím toliko, že je červená :oops: :oops: :oops:

:-) není se zač stydět. furt to budou jen tašky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.9.11 10:31
Hanka1 píše:
peggy.sl píše:
Každý to dělá, jak nejlíp umí…

to je fakt, tuhle na hristi taky maminka vymotala ze satku ditko v doma pletenych kamaskach a zapranem tricku, urcite z bio bavlny… :zed:

zlata stredni cesta…mimochodem nemecka znacka TCM je u nas Tchibo ne? Tam se dobre nakupuje - celkem kvalitni veci za solidni ceny…hlavne ty jejich bundokombinezy nemaji chybu…taky je po nich na podzim peknej ficak.. :-D

JJ,je to tchibo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová