Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale nedostat 10 dnu postu? to fakt nehrozi.. muze se stat asi, ze jeden den posta neprijde ale hned ten nasledujci by mela ![]()
@Almira-Alm píše:
Ale nedostat 10 dnu postu? to fakt nehrozi.. muze se stat asi, ze jeden den posta neprijde ale hned ten nasledujci by mela
Ahoj, tak jsem byla na poště, a víte jaké je rozuzlení?? Prý asi minulé úterý doručovatelka zalomila klíč u nás ve vchodě v zámku(to si máma pamatuje, že to tam správce hned opravil), takže neměla klíč, tak prostě k nám nedoručovala, a nechávala všechno na poště
oni by se jí asi zkrátily žíly, kdyby těch pár dní, než se vyrobí novej, zvonila. každopádn doteď to vůbec neřešili, až od nás si brala vedoucí pošty kontakt na předsedu, kterej jim nechá přidělat klíč, těch 10 dní absolutně nic neřešili
Jsem si myslela že si z nás dělá legraci, když nám to říkala. má jediný štěstí, že byla najednou slušná a ochotná, tak se na nějakou stížnost vykašlem. No hlavně jem ráda, že složenku i balíček i dopis mám, ale to jednání pošty mi tedy přijde opravdu prapodivný
kdyby jsme tam nedošli, tak nám to asi na poště bez oznámení skladují donekonečna
![]()
@slavuska1 píše:
Ahoj, tak jsem byla na poště, a víte jaké je rozuzlení?? Prý asi minulé úterý doručovatelka zalomila klíč u nás ve vchodě v zámku(to si máma pamatuje, že to tam správce hned opravil), takže neměla klíč, tak prostě k nám nedoručovala, a nechávala všechno na poštěoni by se jí asi zkrátily žíly, kdyby těch pár dní, než se vyrobí novej, zvonila. každopádn doteď to vůbec neřešili, až od nás si brala vedoucí pošty kontakt na předsedu, kterej jim nechá přidělat klíč, těch 10 dní absolutně nic neřešili
![]()
Jsem si myslela že si z nás dělá legraci, když nám to říkala. má jediný štěstí, že byla najednou slušná a ochotná, tak se na nějakou stížnost vykašlem. No hlavně jem ráda, že složenku i balíček i dopis mám, ale to jednání pošty mi tedy přijde opravdu prapodivný
kdyby jsme tam nedošli, tak nám to asi na poště bez oznámení skladují donekonečna
![]()
. No tak to je sila.Ber to pozitvne na dtuhou stranku aspon tu postu mas.
@kattkka no to jsem ráda, že poštu mám, to je důležitý. ale žlučí mi hnula pěkně ![]()
@slavuska1 píše:
@kattkka no to jsem ráda, že poštu mám, to je důležitý. ale žlučí mi hnula pěkně
To ti verim.