Chybí mi dobrá kamarádka

4521
8.7.12 00:05

Chybí mi dobrá kamarádka

Je to dva a půl roku, co jsem se vrátila do rodného města, kde jsem bydlela do svých deseti let. Chvilku na to jsem se zase přestěhovala za přítelem, se kterým jsem naštěstí pořád a plánujeme spolu rodinku :) V tomto, pro mě, novém městě bohužel skoro nikoho koho pořádně neznám. Všichni jsou tu pro mě jenom známí. A strašně moc mi chybí dobrá kamarádka, se kterou bych si mohla o všem popovídat.

Je mi 23let, jsem narozená ve znamení štíra a kdyby někoho ještě něco o mně zajímalo nebo si rád se mnou povídal, tak budu ráda, když mi napíšete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.7.12 01:43

To seš na tom stejně jako já. Bydlím tu od října 2011, ale nikoho tu neznám, jen tak od viděn pár známejch a manželovích kamarádů.
Občas mi chybí spřízněná duše a poklábosení jen tak o ničem či o starostech běžného dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.12 06:08

Ahoj jsem na tom podobně. Bydlíme tu půl roku, mám hodně známých kolem sebe v práci, ale už léta nemám nejlepší kamarádku, nevím co to je. Těžko k sobě asi hledám spřízněnou duši. Jinak je mi 30 ajsem 16tt :) nádhera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.7.12 09:15

Xxx

Příspěvek upraven 08.07.12 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.12 09:30

@Margaretta koukám si z Královehradecka :) já se taky sem přistěhovala ze 150 km vzdáleného Prostějova. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.7.12 09:38

Xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.7.12 09:41

Já jsem to samé, byldím tady 4 roky, sice jsem tu chodívla už jako malá holka ale kamarádi jsou tatam takže jen známí kolemjducí 8)
JInak já su ve znamení lva a je mi 22 :lol: ale už za pár dní 23 :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.12 09:43

@LUCIPERKA-ddub Taky pocházím z Prostějova :-). Odstěhovala jsem se nejdřív za prací do Prahy a potom k Benešovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.7.12 10:01

Ahojky sem na tom podobne az na to, ze sem se nikam neprestehovala a 24 let bydlmi v Plzni mela sem spoustu kamaradek a kamaradu ale co jsem oznamila, ze sem tehotna tak se zacaly nenapadne vytracet :( sem ve 24 tydnu a od zacatku nebejt mami a pritele tak se asi zblaznim..ze zacatku me to mrzelo hoodne, kdyz sem nekomu zavolala jestli nepujdem jako obvykle ven a misto jo pudem a kde se sejdem? sem slysela no vis mi dem pit a ty nemuzes prece tam nebudes jen tak sedet ozvu se ti zitra atd…ted us to neresim a soustredim se na mimco to me za chvily zabavi vic nez dost :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.12 10:01

@Margaretta ono stěhování na podzim není o nic veselejší. :-) hned pak byla zima a pro mě byla hodně dlouhá.

@Kopretinkaobecna já původně rodačka z Olomouce, ale od osmi let pak v Prostějově, no a od října s manželem v Rychnově n/K. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.7.12 10:12

Xxx

Příspěvek upraven 08.07.12 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.12 10:14

@Margaretta do Vamberka občas jezdíme, v Krajce dobře vaří. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.7.12 10:22

Xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.12 10:30

@Margaretta tam sem zas nebyla já.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.7.12 10:47

Xxx

Příspěvek upraven 08.07.12 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová